IRC-Galleria

Aliis-

Aliis-

Beautiful dreams.

[Ei aihetta]Maanantai 28.01.2008 15:59

Awh, turhauttaa. Olen reilu tunnin jo istunut "itseopiskeluhuoneessa" ja yrittanyt lukea uskontoa. Sen reilu tunnin aikana olen saanut luettua 12 sivua, ja niistakaan varmaan ei ole jaanyt paahan mitaan. Voi elama, ei vaan kiinnosta taas. Eika jaksaisi keskittya. Angst. Kai se silti olisi jossain vaiheessa pakko, mieluiten as soon as possible. Jos vaikka saisi asiat luettua ennen ylppareita.

Unohdin sanoa kuvismaikalla, etta niin muuten, turhaan stressaa sen kanssa, miten ehdin tehda kaiken oleellisen jos olen muutaman viikon poissa koulusta ja silleen. Pitaisi sille varmaan jossain vaiheessa sanoa, etta niin, tuskinpa tulen takaisin, joten eipa tartte saada niita asioita tehtya.

Sit pitaisi draamamaikalle sanoa sama. Ja hosteille. Eilen tosin hostmam kysyi jo, etta tianko mita aion tehda sit maaliskuussa. Miksikohan se on niin vaikeaa sanoa, etta joo, kylla mie periaatteessa tiedan? Ei se VOI olla ihan mahdotonta. Ja silti jotenkin ei haluaisi sanoa sita.

Ja mie inhoan, kun joudun kayttamaan gallerian paivakirjaa koulussa. Miksi ihmeessa journal on pitanyt estaa?

[Ei aihetta]Perjantai 25.01.2008 14:30

Oielama, ulkona on ihan kevat. Oli eilenkin kyl. Mutta oikeasti. Sellainen ihan kevyt raikas lampoisa tuuli, jotain ehk maksimissaan 10 astetta lamminta, kivaa ja hyvantuoksuista! ^^ Tykkaan! Jos olisi tallainen saa aina, olisin iloinen! ... Sisalla vaan on ihan allokuuma nyt, enka tykkaa siita yhtaan.

Ja erehdyin tulemaan kirjastoon. Karmiva meteli. Angst.

[Ei aihetta]Torstai 24.01.2008 02:43

Olenpas hyvä ihminen!

Pisteesi:
4/180

Olet siis
Ihan normaali paskiainen.

[Ei aihetta]Perjantai 18.01.2008 15:01

IHMISET! Tarttisin taas apua.. <3 Kuvikseen. Vaihteeksi. Help me!

Eli joo, pitaa tehda joku hieno 3D-viritelma vapain materiaalein aiheena joku kulttuurin osa-alue. Yllattaen mie paatin sitten keskittya suomiheviin/-metalliin/-rockiin. No, nyt pitaisi saada sit ideoita, mita noista saisi tehtya. Milla saa kuvattua kolmedeemuodossa suomalaista melankoliaa ja angstia ja periksiantamattomuutta jnejne?

Ja hei, myos kaikki mahdollinen ei-musiikkiin-liittyva tieto suomen kulttuurista olisi ihan hyperproo. Tuo maikka kun yrittaa saada mut tuomaan esille ihan sitakin, millaisia ihmisia suomalaiset on. Diipadaapa, millas mie sen saan sit esille? Ja MILLAISIA suomalaiset muka on? XD Ja millainen suomalainen kulttuuri on?

Hemmetti, inhoan kun pitaa alkaa pohtimaan jotain ja sit pitaisi viela saada joku maailman rajayttava idea siita, miten tuo kaiken oleellisen esille. xD Joo, ehka mie muovaan alkoholipullon, josta sisalta paljastuu emmanhennanelsin hieno maalaus korson tunnelissa Ankkarockista! Eiko olisi loistava idea? XD Japskikulttuuria suomalaiseen kuvaan!

Mut jos olisi MITAAN ideoita tai mitaan intoa miettia, mita suomalaiseen kulttuuriin kuuluu, voisiko joku kiltti ihana ihminen OIKEASTI kertoa siita JOTAIN? Jookojookojooko?

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.01.2008 16:56

Voi etta kun nakertaa. Turha paiva koulussa. Draamatunnilla oli ihan hemmetin mielenkiintoista, koko kahden tunnin aikana paasin sanomaan yhden repliikin! WHOA. Sit iski paansarky taas, eika ole yhtaan kivaa. Ja on paha olokin, kun soin jonkun allomakean valipalapatukan lounaaksi.

Ja sit istun viela itseopiskeluhuoneessa konettamassa, mika kaytannossa tarkoittaa, etta jos nama saa selville etten opiskele, saan bannit koulun tietokoneille. xD Hah. Ihan kuin taalla kukaan mitaan valvoisi. ... Tai jos valvookin, kukaan ei onneksi ymmarra suomea.

[Ei aihetta]Maanantai 14.01.2008 20:19

MITÄ OLET AAKKOSTEN MUKAAN?

Voit tehdä testin nimimerkistäsi/ IRL-nimestäsi.

A: Hyvä suutelija

B: Tykkää ihmisistä

C: On villi ja hullu

D: Hänellä on yksi parhaimmista persoonista

E: Tykkää juomisesta

F: Sinua palvotaan

G: Toiset eivät määrää sinua

H: Hyvä persoona ja vielä paremman näköne

I: Rakastaa kaikkea hauskaa

J: Pitää tupakasta

K: Todella tyhmä

L: kaikkien rakastama

M: Tekee seurustelusta hauskaa

N: Todella seksikäs

O: Paras

P: Tulee toimeen kaikkien kanssa

Q: Tekopyhä

R: Vitun hullu

S: Helposti rakastettavissa

T: Uskollinen rakkailleen

U: Tykkää rentoutua

V: ei tuomitse

W: Erittäin avara katseinen

X: Muut eivät määrää minua

Y: Yksi parhaimmista Tyttö/poika ystävistä, mitä voi olla

Z: Aina valmisOli pakko. XD

N: Todella seksikäs
E: Tykkää juomisesta
A: Hyvä suutelija

T: Uskollinen rakkailleen
S: Helposti rakastettavissa
I: Rakastaa kaikkea hauskaa
H: Hyvä persoona ja vielä paremman näköne
I: Rakastaa kaikkea hauskaa

[Ei aihetta]Torstai 10.01.2008 02:26

Vaihtoehdoista nainen, mies, androgyyni ja sukupuolineutraali,
SINÄ OLET ANDROGYYNI
Kuvauksesi
Sinussa on paljon sekä feminiinistä naista että maskuliinista miestä - vielä enemmän naista kuin miestä. Sinulla on hyvin paljon naisellisia persoonallisuuden piirteitä ja toiminnan tyylejä, mutta sinussa on myös paljon miehekkyyttä.

Olet sukupuolisesti melko harmoninen. Vaikka naisellisuutesi hiukan hallitsee, niin mieheytesi ja naiseutesi ovat kuitenkin aika tasapainossa keskenään.

Olet sukupuolishoppailija! Tiedostat sukupuolijärjestelmän olemassaolon, sukupuoliroolit ja odotukset - kriittisestikin. Et välitä näihin odotuksiin vastaamisesta, vaan teet mitä haluat ja käyttäydyt sukupuolivapaasti. Olet sukupuolen suhteen itsevarma. Sinusta on luontevaa toteuttaa itseäsi sekä miehisten ja naisellisten puoliesi kautta. Haluatkin toteuttaa itseäsi sukupuolisesti, koska sinua kiinnostaa ja innostaa sukupuolisuus, itsessäsi ja toisissa. Olet hyvin sukupuolinen, sukupuolisempi kuin ihmiset yleensä - sukupuolesta innostunut sukupuolikokeilija ja seikkailija.

Viihdyt sukupuolessasi - niissä kaikissa. Sinua kiinnostaa ja innostaa sukupuolisuus, itsessäsi ja toisissa ihmisissä. Voit olla jopa sukupuolimaaninen tai yliherkistynyt sukupuolelle.OSUU. xD


*muoks* Aini, naisellisuuspisteet oli 22, miehisyyspisteet 8. :D

[Ei aihetta]Lauantai 29.12.2007 04:39

Ikävä.

[Ei aihetta]Keskiviikko 12.12.2007 23:04

Hmph, olipa tylsää. Kävin tänään ostamassa limuviinaa kaupasta. Ne eivät edes vaivautuneet kysymään multa papereita, piruvie! En mie nyt NIIN vanhalta näytä. :D (Kaikkialla on täällä varoituksia "jos näytät alle 21-vuotiaalta, sinulta kysytään paperit, varaudu!" Ilmeisesti mie sitten menen reilu parikymppisestäkin? XD)

Mutjoo, oli aika erikoista tuo toinen limuviina ainakin. Joku vodkamix. Maistui ihan appelssiini-passionmehulta, ja nyt on kiva olo, kun join sen hetki sit. ^___^ xD <3 (Niin, ei se muuten olisi ollut kovin erikoista, mutta siinä oli niitä hedelmähötöjäkin. Mut se oli hei hyvää!)

Ja poltin kieleni. En siis juodessa tuota, se oli kylmää, mut kun söin. Ja onnistuin jopa syömään sopivasti! Tai siis jättämään puolet syömättä. XD

[Ei aihetta]Sunnuntai 09.12.2007 20:18

kerro joku hetki, mistä muistat minut ( hetki voi olla minkälainen vain, vaikka kävellyt vastaan )
kuvaile tämä niin tarkasti kuin muistat.
tämän jälkeen kopioi tämä omaan päiväkirjaasi ja katso mitä muut muistavat sinusta!