IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Hahhhaaa,, Kirsiltä kopsattua.. Sunnuntai 25.11.2007 19:43

Tässäpä tarina teille isille ja miehille, jotka ette aina ymmärrä naisia:

Mies riiteli ankarasti vaimonsa kanssa. Vaimo väitti, ettei mies ollut ollenkaan empaattinen: " Mitä sinäkään minun murheistani tiedät? Sinä et edes tiedä, millaisia voivat olla synnytystuskat!!" Debatti loppui sillä erää siihen, mutta mies otti itseensä ja lähti lääkärin pakeille kyselemään, millä voisi synnytyskipuja simuloida. Lääkäri totesi sen olevan helppoa, pitäisi vaan nauttia puolilitraa risiiniöljyä ja tukkia peräaukko tulpalla. Kaveri meni kotiin apteekin kautta, latoi risiiniöljyn naamaansa, asetti tulpan paikkaansa ja istui soffalle kuulostelemaan.
Aluksi ei tuntunut muutakuin hieman höntiltä, riisiiniöljy vaan velloi mahassa. Parin minuutin kuluttua vatsa alkoi kurista, muttei vieläkään oireillut. Puolentunnin kuluttua alkoi tapahtua: Hirvittävä kipu vetäisi miehen kaksinkerroin.Välillä hellittävä ja taas iskevä tuska koetteli uudestaan ja uudestaan. Mutta mies oli päättänyt olla luovuttamatta. Tulppa pysyi paikoillaan. Miehen kärsimystä lisäsi se, että oli kuuma kesäpäivä ja lämpötila kerrostaloasunnossa oli kivunnut jo lähemmäs kolmeakymmentä. Hikoileva, vatsaansa poteva kiemurtelava aviomies alkoi riisua vaatteitaan toivoen salaa olonsa viilennyksestä helpottavan. Vaatteiden vähennys ei kuitekaan auttanut, vaikka lopulta hän oli kelteisillään. Polttava, repivä kipu alavatsassa vain paheni ja sai alastoman miehen astumaan parvekkeelle, toivottavasti hieman viileämpään ilmaan. Tuskasta kumaraisena, hikisenä, kituvana, tulppa persiissä hän alkoi hypellä edes takaisin toivoen saavansa aikaan viilentävää ilmavirtausta. Ilman tulosta. Yhä paheni. Kerrosta alempana sattui asumaan posetiivarin soittaja. Posetiivarilla oli tietenkin apina, jota pidettiin soittokeikoilla mukana pitämässä kolikkomukia. Kyseinen apina oli myös parvekkeella ja alkoi ihmetellä mesomista yläkerrassa. Ketterästi apina silppari syöksytorvea ylös synnytystuskia kokeilevan miehen luo. Mies oli selin apinaan, eikä tätä huomannut.
Apina pisti merkille tulpan joka pilkotti miehen takapuolessa. Apina oli koulutettu keräämään markkoja, joiden pyöreä muoto muistutti paljonkin sen mielestä tulpan päätä. Niinpä apina kurotti kättään kohti juuri tuskasta taipuvaa miestä ja nykäisi tulpan irti. Tavaraa tuli tuutin täydeltä. Apina lensi selälleen parvekkeelle täysin uitettuna. Hölmistynyt mies katsoi selkänsä taakse ja huomasi märän eläimen sekä totesi: " Ruma sinä olet kuin piru ja yltäpäältä paskassa mutta- tule isin syliin!!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.