IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 16.05.2006 01:51

Kylppärin lattia täynnä karvoja q purin jälleen itseinhoani hiuksiini.
Inho kasvaa hiljalleen mm. tyytymättömyydestä hiuksiin, joten mikä olisikaan parempi tapa laukaista tilanne kuin tarttua saksiin.
Aikaisemmin olen käyttänyt teräviä ompelusaksia, mutta koska ne eivät tänään olleet löydettävissä, käytin sinisiä paperisaksiani (joiden kärki on vieläkin noessa pari viikkoa sitten tekemistäni kankaanpolttokokeista). Saksien täydellinen sopimattomuus hiustenleikkuuseen toi tietty huimat extrakicksit.
Lopputulokseen olen, kuten aikaisemminkin, varsin tyytyväinen. Mitta lyheni 5-10 cm, eikä paljon muuta sit tainnut tapahtuakaan, mutta koen ilmeeni muuttuneen suuresti, parempaan suuntaan. Johtuu varmaan siitä, etten oikein näe tukkani takaosaa. No, mitä ilmeisimmin do:ni on jokaisen kampaajan painajainen, mutta jahka taas ahdistun tästä "kynin pääni itse" -lookista ja haen armahdusta ammattilaiselta, sanon kaverin leikanneen. Täytyy huomenna kotona käydessä pyytää äitiä siistimään pahimmat hännät, tai voi ne varmaan sen koulussakin tehdä. Äiti aina kauhistelee päätäni ja saa mutkin melkein tajuamaan tukkani törkeyden, mutta aina sit unohdan sen kun pääsen kotiin. Anteeksi että hiukseni ovat kamalat, ja anteeksi etten edes itse tajua sitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.