IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

Animecon '08Perjantai 01.08.2008 00:01

Eli coni oli ja meni ja kuvia en ole pahemmin viitsinyt metsästämään, kun itseäni pyydettiin kuvaan vain kerran sinä aikana minkä poistuin Infotiskin toisesta päädystä yleisöjury-säätöjen lomassa.

Olin siis lauantaina se Rukia joka istui työvoimatoimiston viereisen pöydän ääressä, sopertamassa yleisöjury-ohjeita halukkaille. Ensimmäinen kerta siinäkin puuhassa, mutta cosplay-säätö on kivaa. Mitähän seuraavaksi kokeilisi, ilmoittautumisien vastaanottoa?

Cosplayn saralta olen siis säätänyt enemmänkin. Tampere Kupliissa toimin sekä yleisnakkina että tuomarina, Nekoconissa olin juontamassa(mie olin se Zetsu) ja nyt yleisöjury-säätäjä.

Mutta siis, omalta osaltani A-con meni lähinnä siis infotiskin takana, katsellen ohikulkijoita ja hienoja cosplay-asuja. Kisan kävin toki katsomassa kun pääsi Green Roomin kautta VIP-aitioon(näitä järkkärien etuja, jonottamatta hyvälle paikalle).

Yksilökisa oli ihan viihdyttävää, tykkäsin kovasti ainakin Edosta, se sen automail josta tuli sitten se terä oli hieno. Jos olisi ollut aikaa olisin halunnut etsiä kyseisen kisaajan käsiini ja kysyä että mitenkä mokoma toimii. Ja olihan niitä hienoja pukuja muutenkin.

Animeconin iltabileet meni väsyneissä merkeissä. En olisi sinnekään muuten ilmaantunut mutta MyuProlla oli esiintyminen siellä, joten vähän pakko oli. Omalta osaltani voin sanoa että meni surkeasti. Polvia heikotti koko esityksen ajan ja muutenkin kun piti viikossa opetella Catharsis of Eternityn taustat kokonaan, kun Nekoconissa esitin Aizen Sousuken osuutta, jossa siihen kuuluu lähinnä se käsien heiluttelu silloin tällöin.

Osaltaan huonoon lavashow'hun on varmasti vaikuttanut myös se etten ollut koko päivänä syönyt kuin yhden sämpylän ja pari karkkia kaatissäkki-pussistani.


Sunnuntai meni taas infossa istuessa, ja ryhmäkisan kävin myös katsomassa. Se (yaoi)fanservisen määrä alkoi mennä yli parin esityksen jälkeen, mutta toisaalta, sydämeni veivät muutenkin Hellsing-ryhmän esitys(Hellsing on suosikkisarjojani<3) ja Lara Croft vs. Bridget. Sujuvat kärrynpyörät ja kuperkeikat minultakin, mutta oli se silti näyttävä esitys, joskin astetta liian pitkä.

Ryhmäkisan jälkeen menin Aniki.fi/animeunioni-miittiin kuulemaan tulevasta kokouksesta syksymmällä. Ilmeisesti monia sinne tulleita ei tällainen kuiva keskustelu kiinnostanut, mutta ainakin Joensuun Otakuiden hallituksen sähköpostiin oli AU-säädöstä tullut infoa(ja vastaanottajien listassa oli halvatusti muitakin animeseuroja) ja meidän sähköpostista se välitettiin myös Jotkujen postilistalle, eli täältä päin tulleet ainakin olivat mokomasta tietoisia jos ovat sähköpostiaan yhtään lukeneet.

Conin loppumisen jälkeen pitikin sitten hakea tavarat Hervannasta(siellä yöpaikka oli vain pe-su) ja kyyti kuljetti Multisiltaan yöpymään ja ihastelemaan paikallisen harrastajan kotia. Sai miettimään sitä työpaikan hankkimista opiskelun ohelle, josko siitä vaikka liikenisi kartuttaa omia kokoelmiakin. Vaikka en taitaisi sittenkään hankkia 150e maksavaa figuuria... tai hankkisin, se 30cm korkea Ryuk on ostoslistalla, mutta ei senkään hinta ihan noin paljoa tainnut olla...
« Uudemmat - Vanhemmat »