IRC-Galleria

Fucking woo!Perjantai 29.09.2006 05:28

Miehet osaa olla perseestä. Tästä asiasta voisinkin jatkaa vaikka kuinka pitkälle, mutta jos nyt kumminkin kertoisin vaikka päivän muusta meiningistä. Aamulla oli ensimmäinen seminaari. Eli keskustelua pienemmässä ryhmässä, ajatusten vatvomista, älykkäiden oivallusten vaihtoa ja mielipiteiden kertomista. Nolasin itseni parini edessä, mutta mukava se oli minulle silti. Kiitos Adam. Ryhmän vetäjä tiesi Aki Kaurismäen ja siitä keskusteltiin jonkun aikaa. Minun tähtihetkeni koko tunnilla. No, mutta ainoana ulkomaalaisena saan ehkä jotain armopisteitä.
Sen jälkeen loppupäivä menikin kaupungilla. Pitkien etsintöjen jälkeen löysin Rangers-fanikaupan ja sain Roopelle pelipaidan. Myehemmin pubi johon eksyttiin syömään paljastui Celtics-fanien kantapaikaksi. Työnsin vain vaivihkaa Rangers pussini muiden ostosten sekaan. Ja käytiin elokuvissa. Children of men. Kuulemma tulee Suomeen vasta tammikuussa, mutta suosittelen kovasti leffateatteriin raahautumista kun aika koittaa. Clive Owen ja kinda sci-fi kuulostaa ehkä aivan hirvittävältä yhdistelmältä, mutta sanoisin että definitely worth seeing. Yleisilme ehkä hieman masentava, mutta nauraakin saa. Todella. Ja pieniä briljanteja yksityiskohtia oli hirvittävän paljon. Esim. kovin moni ohjaaja ei pistä sankaria kulkemaan flipflopeilla lähes koko leffan ajan!:D Pisteet Alfonso Cuarònille!
Ei h*lvetti, nyt pitäisi jonkun käydä läpsäyttämässä poskelle. Ihan by the way, siideri on täällä TODELLA paljon parempaa kuin kotosuomessa. PISTE.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.