IRC-Galleria

Amme^

Amme^

pelataanko rakkaus peliä:D

Blogimerkintä

« Uudempi -

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.05.2008 01:49

Nyt on synttärit lusittu ja pitäis muka tuntee ittensä jotenkin astetta vanhemmaksi... tuskin tulee tapahtumaan.

Elikkäs olin tuossa Seikun ja Handen kanssa laivalla joka sujui selkeesti suunnitelmien mukaan:). Ruotsissa käytiin, vaikka ei me edes maihin asti päästy.

Ekana iltana huomasin kenkiä pois ottaessani että kengät olivat värjänneet kauniit vaaleat jalkani mustaksi... väri ei ole vieläkään poistunut jaloistani.. toivottavasti ei ole pysyvä ratkaisu.. Sitten ihan näin synttäreiden kunniaksi sain ruotsalaiselta mieheltä nyrkistä leukaan mikä kylläkin oli ihan vahinko:D... Jotain hyvää myös tuona ekana iltana tapahtui löysin itselleni miehen johon uskalsin tutustua kylläkin vasta seuraavana päivänä paremmin:D Se oli mies nimeltä Matthew McConaughey, kavereiden kesken Matti suoraan Hollywoodista. Parempaa helluntai heilaa ei voisi edes toivoa<3 Tanssimaan minua myös vietiin useaan otteeseen, voi siis sitä tunteiden paloa..

Hannan suosikki biisi Beatles-yhtyeen love me tender (toisin sanoen Elvis Presley ) soi myös tuolla kyseisellä risteilyllä, enkä minä ollut ainoa joka noita palavia tunteita sai laivalla kokea koska Hannan löysi sellainen hurmaava keski-ikäinen henkselimies<3 Seija sai myös osansa, mutta yksityisyyden vuoksi en viitsi asiasta kertoa enempää.

Viimeisenä iltana jouduin liikenne-onnettomuuteen jossa loukkasin vakavasti kyynärvarteni... Löysin myös merisiilin jonka palautin oikealle omistajalleen.

Minusta ja matista on kyllä myöhemmin tulossa valokuvia tänne kaikkien nähtäville kunhan saan aikaiseksi tyhjentää kameran..

Muistakaa nuoriso Kirkko, Isänmaa ja Tasa-arvo!!

Ja ehdottomasti kiitos kaikille jotka muistivat minua suurena päivänä ja muille mulla ei oo mitään sanottavaa <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.