IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 28.08.2008 21:04

Lähtökohta: Kaunis prinsessa on vangittuna linnaan, jota vartioi lohikäärme. Tarina saa erilaisia lopetuksia, kun erilaiset ritarit saapuvat pelastamaan neitoa.

* POWER METAL

Päähenkilö saapuu ratsastaen valkealla yksisarvisellaan, taistelee lohikäärmettä vastaan, pelastaa prinsessan ja rakastelee häntä lumotussa metsässä.

* THRASH METAL

Päähenkilö saapuu likaisella roska-autolla, kuristaa lohikäärmeen, juo pullon viinaa, pelastaa prinsessan ja panee häntä.

* LIGHT METAL

Päähenkilö tulee pinkillä skootterilla paikalle ja juo pillimehua. Hän tappaa lohikäärmeen voikukalla, näkee prinsessan ja pussaa tätä. Lopussa ottaa saippuakuplapiipun ja vetelee sitä mennessään pois pinkillä skootterillaan nainen heitettynä ojaan.

* HEAVY METAL

Päähenkilö saapuu Harrikalla, joka kuuluu noin neljän kilometrin päähän. Ampuu revolverillaan lohikäärmeen, juo pari kaljaa, pitää tupakkatauon ja hoitelee prinsessan. Tyylikästä eikös?

* FOLK METAL

Päähenkilö saapuu ystävineen, jotka soittavat harppuja, viuluja, huiluja ynnä muita monia omituisia instrumentteja, ja lohikäärme nukahtaa (koska väsyy katselemaan heidän tanssimistaan). Sitten kaikki lähtevät.. ilman prinsessaa.

* VIKING METAL

Päähenkilö saapuu AIVAN VITUN ISOLLA laivalla, tappaa lohikäärmeen AIVAN VITUN ISOLLA kirveellä, nylkee lohikäärmeen ja syö sen, raiskaa prinsessan kuoliaaksi AIVAN VITUN ISOLLA kyrvällä, varastaa hänen tavaransa ja sytyttää linnan tuleen ennen kuin lähtee.

* DEATH METAL

Päähenkilö saapuu, tappaa lohikäärmeen, panee prinsessaa ja tappaa hänetkin, sitten kuolee.

* BLACK METAL

Päähenkilö saapuu keskiyöllä, tappaa lohikäärmeen ja keihästää sen linnan eteen. Sitten hän sekaantuu prinsessaan, juo hänen verensä rituaalissa ennen kuin tappaa hänet ja seivästää hänet lopuksi lohikäärmeen viereen, jonka jälkeen tappaa itsensä puukon kanssa.

* GORE METAL

Päähenkilö saapuu, raiskaa ja tappaa lohikäärmeen ja levittelee sen sisälmykset linnan edustalle, panee prinsessaa ja tappaa hänet. Sitten hän panee kuollutta ruumista, viiltää siltä mahan auki ja syö sisälmykset. Hän panee vielä raatoa, polttaa sen ja panee sitä vielä viimeisen kerran, ja siirtyy sen jälkeen taas nussimaan lohikäärmettä.

* DOOM METAL

Päähenkilö saapuu, näkee kuinka valtava lohikäärme on, menettää toivonsa ikinä voittaa se, masentuu ja tekee itsemurhan. Lohikäärme syö hänen ruumiinsa sekä prinsessan jälkiruuaksi. Niin päättyy surullinen tarina.

* PROGRESSIVE METAL

Päähenkilö saapuu kitaransa kanssa ja heittää 26 minuutin soolo-osuuden. Lohikäärme kuolee tylsyyteen. Päähenkilö saapuu prinsessan makuukamariin, vetää toisen soolon kaikkine tekniikoineen ja temppuineen, jotka oppi viimeisenä vuonna konservatoriossa. Prinsessa livistää ja lähtee etsimään HEAVY METAL -päähenkilöä.

* GLAM METAL

Päähenkilö saapuu, lohikäärme nauraa hänen ulkomuodolleen ja antaa hänen mennä sisään. Päähenkilö varastaa prinsessan meikit ja yrittää vielä maalata linnan kauniin pinkinpunaiseksi.

* NU METAL

Päähenkilö saapuu rähjäisellä Honda Civicillä ja yrittää taistella lohikäärmettä vastaan, mutta palaa kuoliaaksi, kun hänen typerät ylisuuret vaatteensa syttyvät lohikäärmeen tulesta.

* LOVE METAL

Päähenkilö saapuu paikalle ja näkee lohikäärmeen. Hän alkaa laulamaan tälle limaisia rakkauslauluja, jotka jollain tapaa liittyvät kuolemaan ja menetettyyn rakkauteen. Lohikäärme menee luolaansa itkemään kohtaloaan. Päähenkilö näkee prinsessan ja alkaa laulamaan tälle limaisia rakkauslauluja jotka vanhan kunnon tavan mukaan liittyvät "jotenkin" kuolemaan. Prinsessa ihannoi päähenkilöä ja haluaa että hän rakastelee tämän kanssa, päähenkilö nusauttaa prinsessaa ja lähtee baariin vetämään siideriä ja tupakkaa (ja pari angst-biisiä).

* GOTHIC METAL

Päähenkilö saapuu lohikäärmeen luokse kuutamoyössä kasvot kalpeilla. Lohikäärme muuttuu kesyksi ja päähenkilö pelastaa prinsessan itsensä viiltelyltä. Sitten he jököttävät kuutamon valossa kasvot meikkisinä ja palvovat kuolleiden henkiä. Sadun loppu saattaa ottaa vaikutteita niin GORE METALISTA kuin POWER METALISTAKIN. Joka tapauksessa kaunista ja synkkää on, muttei yhtä iilimatomaista kuin LOVE METAL -tarinassa.

* INDUSTRIAL METAL

Päähenkilö saapuu paikalle lateksisessa astronauttipuvussa syntikkapelleilyn soidessa taustalla. Ensin hän muistuttaa lohikäärmettä siitä, että me kaikki elämme Ameerikassa, ja sitten alkaa toiminta: sankari ampuu kerran lohikäärmettä sädepyssyllä, ja se tietysti kuolla kupsahtaa. Sitten hän matkaa prinsessan kanssa utopistiseen tulevaisuuteen, jossa teknologia on ottanut vallan ihmisistä.

* HORROR METAL

Päähenkilö saapuu King Diamondin kanssa aavevaunuilla paikalle, jossa lohikäärme jo odottaakin ovensuulla. King Diamond kertoo lohikäärmeelle kauhutarinan hänen vanhasta isoäidistään, ja onnistuu pelottamaan lohikäärmeen pois. Mutta voi: prinsessa kuuli tarinan myös, eikä uskalla tulla ulos luolasta ennen kuin King Diamond on pessyt naamansa.

* J-ROCK

Päähenkilö tulee kirjavalla keikkabussillaan ärsyttävän musiikin säestyksellä, jonka jälkeen lohikäärme nauraa itsensä puolikuoliaaksi ja luikkii luolalleen hihittämään hänen ulkoasulleen. Mutta sankarin huonoksi onneksi prinsessa on tehnyt harakirin huoneessaan nähtyään urhoollisen pelastajansa, niinpä urho meneekin kirjavalle keikkabussilleen runkille.

* EPÄMETALLI

Sankarimme on tässä tarinassa Ari Koivunen, eli älä odota mitään menestynyttä pelastusta. Siis sankari saapuu paikalle hikisellä polkupyörällä ja kutsuu prinsessaa nimellään. Prinsessa tulee juosten ulos ja voivottaa päätään, ettei tuo ruikutus tuhoaisi hänen aivosolujaan. Sankari yrittää saada prinsessaa, mutta saa oharit ja ison potkun persauksille.(Lohikäärmettä ei tässä tarinassa ollut, koska se olisi muuten mennyt liian metallimaiseksi.)

* WHITE METAL

Sankari saapuu paikalle uljaan sodanhaluisesti, manaa ristiä apuna käyttäen lohikäärmeen tiehensä ja yrittää voimakkaasti kääntää prinsessan uskoon. Mutta selviääkin että prinsessa onkin ateisti, ja tarina loppuu onnettomasti, kun sankarin täytyy surmata prinsessa.

* GRINDCORE

Sankari saapuu linnan edustalle mätääntyneillä zombivaunuilla, kynii lohikäärmeen elävältä haarukalla ja menee linnan sisään. Siellä hän huomaa prinsessan kitisevän tämän raakuudesta ja suuttuu. Hän raastaa prinsessan sormet irti lusikalla ja harrastaa tämän kanssa villiä anaaliseksiä. Sitten hän häipyy, jättäen prinsessan linnaan kitumaan.

* NEOKLASSINEN METALLI

Sankari saapuu rohkean sellonsa kanssa paikalle ja soitta pitkän puolituntisen konserttonsa niin kauan, kunnes lohikäärme on ampunut omat aivonsa pellolle. Sankari löytää prinsessan ammuttuna lattialla ja alkaa kimppakivaa sellon, ruumiin ja tietenkin itsensä kanssa.

* PAKANAMETALLI

Sankari saapu paikalle karhuntaljaan pukeutuneena ja noitarumpua paukuttaen. Havaittuaan lohikäärmeen olevan puolellaan nämä kaksi liittoutuvat ja tappavat yhdessä kristillisen prinsessan.

* AVANT GARDE -METAL

Kaksipäinen sankari teleporttautuu satanistien sponsoroiman portin läpi paikalle ja räjäyttää lohikäärmeen virkaa toimittavan keltaisen virtahevon turboahdetulla painepesurilla. Sitten hän rakastelee prinsessan kanssa telepaattisesti ja lentää lopuksi kuun pimeälle puolelle polttelemaan palmunlehtisätkiä.

[Ei aihetta]Keskiviikko 13.08.2008 19:47

KOLME NIMEÄ, JOITA TOTTELET:
1. Anniina
2. Anniina
3. Anniina

KOLME NIMIMERKKIÄ, JOTKA SINULLA ON OLLUT:
1. Homopoika
2. Taikasieni
3. annuska^

KOLME ASIAA, JOISTA PIDÄT ITSESSÄSI:
1. Hymy
2. Silmät
3. Osaan nauraa itselleni

KOLME ASIAA, JOISTA ET PIDÄ ITSESSÄSI:
1. Paino
2. Nenä
3. Polvet

KOLME ASIAA, JOTKA PELOTTAVAT SINUA:
1. Pimeä
2. Klovnit
3. Pehmolelujen silmät

KOLME ASIAA, JOTKA OVAT OLENNAISIA PÄIVÄSSÄSI:
1. Syöminen
2. Kissat
3. Artti

KOLME ASIAA, JOTKA OVAT PÄÄLLÄSI NYT:
1. Farkut
2. Tunika
3. Rintsikat

KOLME LEMPIBÄNDIÄSI (NYT):
1. Ruoska
2. Raappana
3. Meshuggah

KAKSI TOTUUTTA JA VALHE:
1. Tahdon muuttaa ulkomaille
2. Minulla on kaksi suloista kissaa
3. Rakastan lukiota

KOLME ASIAA, JOITA KUUMEISESTI HALUAT TEHDÄ NYT:
1. Päästä ulkomaille (vaikkapa Irlantiin <3)
2. Voittaa lotossa viisituhattasataamiljoonaa
3. Nähdä Artin

KOLME URAA, JOITA HARKITSET:
1. Arkeologi
2. Historianopettaja
3. Lottovoittaja

KOLME PAIKKAA, JONNE HALUAT MENNÄ LOMALLE:
1. Egypti
2. Irlanti
3. Intia

Kesäkirjat 2008Tiistai 12.08.2008 20:11

1. Ted Dekker: Silmänräpäys (s. 395)
2. R. L. Stine: Varjotyttö (s. 129)
3. Brian Jacques: Salamandastronin aarre (s. 399)
4. Danielle Steel: Zoja (s. 386)
5. Margaret Weis & Tracy Hickman: Kadonneen vartijat (s. 732)
6. Elaine Cunningham: Velhohurtta (s. 338)
7. Elaine Cunningham: Tulvaportti (s. 356)
8. Margaret Weis & Tracy Hickman: Matka tyhjiöön (s. 584)
9. Elaine Cunningham: Drowin tytär (s. 439)
10. Elaine Cunningham: Juonien verkossa (s.456)
11. Elaine Cunningham: Tuulenkävijä (s. 355)
12. Wilbur Smith: Petolinnut (s. 688)
13. Wilbur Smith: Monsuuni (s. 823)
14. Garth Nix: Sabriel (s. 389)
15. Thomas Harris: Nuori Hannibal (s. 307)
16. R. L. Stine: Kummituskoulu (s. 126)
17. R. L. Stine: Viemärin vaanija (s. 117)
18. Anu Holopainen: Welman tytöt (s. 259)
19. Anu Holopainen: Sisarpuut (s. 316)
20. Anu Holopainen: Viinikauppias (s. 301)
21. Eoin Colfer: Artemis Fowl, Opalin kosto (s. 348)
22. Elaine Cunningham: Perhesalaisuus (s. 439)
23. Eoin Colfer: Toivomuslista (s. 251)
23. Victoria Hanley: Bellandran kristalli (s. 358)
24. Michael Gerber: Barry Trotter ja tarpeeton jatko-osa (s. 297)
25. Neil Gaiman: Tähtisumua (s. 223)
26. Diane Duane: Haluatko velhoksi? (s. 277)
27. Diane Duane: Syvintä velhoutta (s. 300)
28. Diane Duane: Korkeinta velhoutta (s. 252)
29. Garth Nix: Lirael (s. 569)
30. Garth Nix: Abhorsen (s. 429)
31. Brian Jacques: Urhea Martin (s. 396)
32. Tad Williams: Pimeä kaupunki (s. 491)
33. Margaret Weis: Hengen miekka (s. 430)
34. Margaret Weis & Don Perrin: Soturiveljet (s. 419)
35. Elaine Cunningham: Haltian varjo (s. 369)
36. R. L. Stine: Vaaralliset valheet (s. 133)
37. Jean Rabe: Myrsky nousee (s. 330)
38. Brian Jacques: Sammalkukkametsän sota (s. 432)
39. Marianne Curley: Nimetyt (s. 377)
40. Patricia Cornwell: Raatokärpänen (s. 393)
41. Geoffrey Huntington: Yönsiiven velhot (s. 335)
42. Linda P. Baker: Irdat, tähtien lapset (s. 326)
43. David Eddings: Timanttivaltaistuin (s. 502)
44. David Eddings: Rubiiniritari (s. 455)
45. David Eddings: Safiiriruusu (s. 670)
46. Wilbur Smith: Siintävä horisontti (s. 816)

18 512 sivua 8) En saavuttanut 50 kirjaa, olen pettynyt itseeni.

[Ei aihetta]Maanantai 07.07.2008 22:44

Mene sivulle www.lirama.net ja klikkaa "satunnainen kappale". Kopioi biisin ensimmäinen säkeistö/lause ja vastaa alla oleviin kysymyksiin.

1. Ihastuksesi heittää tomaatin päähäsi, sinä huudat:
> Oh, I know it's strange!

2. Äitisi saa sinut kiinni tupakan poltosta, sinä sanot:
> When your love exists no more it's time to find another door.

3. Olet myöhässä tunnilta, sanot opettajalle:
> Zig zag shadows on the floor.

4. Kun heräät aamulla sängystäsi, sanot iloisesti:
> De winter is allang voorbij.

5. Sinulla on huono päivä, kiroat:
> Face in the mirror!

6. Rehtori käskee sinun tulla kansliaan, siellä hän sanoo:
> She's gonna leave me on my own again.

7. Maailman kaunein kuulemasi asia oli...
> I've been crying for a long long time.
(x) sinulla on vihreät/harmaat/siniset silmät
(x) sinulla on likaisen vaaleat hiukset
( ) talvella menet laskettelemaan
(/) ja luistelemaan
( ) sulla on jopo
(/) huulesit rohtuvat helposti
( ) ja ihosi palaa helposti auringossa
(/) arkivaatteesi ovat farkut ja huppari
(/) sinusta suomalaiset ovat kaikkein parhaimman näköisiä
( ) menet usein pyörällä kouluun
(x) tykkäät uida enemmän järvessä kuin meressä
( ) pidät eniten vaalean sävyisistä väreistä
( ) sinulla on tuulihousut
( ) ja takki
(/) kuuntelet suomalaista musiikkia
(x) pidät korvapuusteista
(x) harrastat / olet harrastanut ratsastusta
( ) syöt aamuisin puuroa
( ) salkkarit on yksi lempi tv-sarjasi
( ) käyt ainakin kerran viikossa jossakin ostoskeskuksessa

Total: 7½

Hihii! <3Tiistai 17.06.2008 20:55

Rakas pääsi lääkikseen <3
Juntti

[ ] omistan traktorin
[ ] käytän kirjavaa tuulipukua
[ ] asun takapajulassa
[x] olen epätietoinen tämänhetkisistä muotivillityksistä
[ ] käyttäydyn huonosti
[x] puhun jotain murretta
[ ] sukunimeni on juntti
[ ] käytän mainoslippistä
[/] en välitä ulkonäöstäni
[x] minua on sanottu juntiksi

3½/10

Älykkö

[ ] pärjään hyvin koulussa
[ ] loistan erityisesti matikassa, fysiikassa ja kemiassa
[ ] viimeisin keskiarvoni oli väh. 9
[/] minulla ei ole vaikeuksia uusien asioiden oppimisessa
[ ] olen saanut erityistä huomiota liittyen älykkyyteeni
[x] toisinaan muut ihmiset tuntuvat tyhmiltä kun eivät tajua
[x] minulla on hyvä huumorintaju
[ ] olen hypännyt luokka-asteita yli älykkyyteni vuoksi
[ ] näytän älykkäältä
[ ] osaan taktikoida

2½/10

Jääräpää

[/] pidän lujasti kiinni omista mielipiteistäni
[ ] olen aina oikeassa
[x] asenteitani on vaikea muuttaa
[x] olen mielestäni itsepäinen
[ ] harvemmin kuuntelen muita
[/] en välitä muiden mielipiteistä
[ ] jos jotain on päätetty, se pitää
[x] minua on sanottu jääräpääksi
[ ] olin lapsena hyvin vaikea tapaus
[ ] en suostu kompromisseihin

4/10

Blondi

[/] minulla on vaaleat hiukset
[ ] minua on sanottu blondiksi
[x] en aina ymmärrä ihan kaikkea
[ ] löydän itseni usein blondivitseistä
[ ] älykkyysosamääräni lähentelee nollaa
[/] sanon, en ajattele
[ ] kyseenalaistan usein ilmiselviä asioita
[ ] en mä mitää metsää nää ku noi puut on edessä
[/] olen yksinkertainen
[ ] paris hilton on esikuvani

2½/10

Loinen

[/] jätä jämä
[ ] lainaan usein rahaa kavereiltani
[/] olen riippuvainen jostain hklö:stä
[x] pyrin hyötymään muista
[ ] olen hyödytön
[/] elän siivellä
[ ] en maksa asumisestani
[/] olen suorastaan pummi
[x] en käy töissä
[ ] kerjään

4/10

Taiteilija

[ ] rakastan musiikkia/kuvista
[/] ymmärrän taidetta
[ ] ..osaan tehdä sitä myös itse
[ ] harrastan jotain taiteellista
[ ] isona minusta tulee taiteilija
[/] olen persoonallinen
[ ] käyn taidenäyttelyissä
[ ] mikä vaan voi olla taidetta
[x] tiedän ainakin 5 kuuluisaa taiteilijaa
[ ] taide = elämä

2/10

Nörtti

[x] tietokone <3
[ ] atk-numeroni = 10
[x] omistan silmälasit
[x] tiedän mitä tarkoittaa esim rofl ja irl
[/] käytän konetta päivittäin
[/] en luopuisi koneestani
[ ] istun koneella lähes 24/7
[ ] harrastan tietokonepelejä
[ ] olen löytänyt kumppanini netistä
[ ] irkkaan

4/10

Pelle

[ ] minulla on kiharat hiukset
[/] olen huvittava
[ ] osaan paljon erilaisia temppuja
[/] minulla on iso suu ja punainen nenä
[x] rakastan huvittelua
[/] hymyilen leveästi 24/7
[ ] osaan heittää viittä keilaa
[ ] olen mukana sirkuksessa
[x] minua on sanottu pelleksi
[ ] rakastan esillä oloa

3½/10

Urheiluhullu

[ ] harrastan urheilua
[ ] ..ja rakastan sitä
[ ] olen atleettinen
[ ] käyn salilla
[ ] olen kilpaurheilija
[ ] kuntoni on minulle tärkeintä
[ ] lenkkeilen
[ ] syön terveyspatukoita
[ ] kuulun johonkin seuraan
[ ] urheilu = elämä

0/10

[Ei aihetta]Perjantai 06.06.2008 19:04

JOS ELÄMÄSTÄSI TEHTÄISIIN ELOKUVA, MILLAINEN SEN SOUNDTRACK OLISI?

Tässä kuinka se toimii:
Avaa musiikkikirjastosi (iTunes, Winamp, Media Player, yms).
Laita se sekoitukselle ( Shuffle)
Paina Play.
Jokaiseen kysymykseen vastaa biisi joka soi.
Kun olet valmis siirry seuraavan kysymykseen ja klikkaa seuraava.
Valmista?

Alkumusiikki:
Dream Theater - Trial of Tears

Herääminen:
Klamydia - Kansanedustaja

Rakastuminen:
Stratovarius - Speed of Light

Taistelu:
Ruoska - Propagandaa

Riitaantuminen:
Blood For Blood - No tomorrow

Sovinto:
Elvis Presley - Heartbreak Hotel

Salainen rakkaus:
In Flames - Zombie Inc.

Elämä on okei:
Rytmihäiriö - Seppo (nimi muutettu)

Pettymys:
Leevi & The Leavings - Rikas, rakas ja yksinäinen

Muistot:
Madonna - Amerikan pie

Iloinen tanssi:
Oranssi Paska - Hitler oli oikeassa

Unohtaminen:
Iron Maiden - Holy Smoke

Pitkä yö yksin:
Mokoma - Vainottu

Viimeinen taistelu:
Memmy Posse - Puhtaalta pöydältä

Kuolemakohtaus:
Kotiteollisuus - Ei puhuta

Lopputekstit:
Evanescence - Going Under

[Ei aihetta]Tiistai 20.05.2008 20:27

Hei Emmi!

Olen häiriköinyt sinua ja joulupukkia, tiedäthän sen? Toivoin, että muistat syöneesi koulun kalakeittoa, mutta eihän minulla pitäisi olla syytä huoleen, sillä tiedän sinun olevan röyhkeä ja masentunut. Mietin, että jospa joku päivä menisimme yhdessä teollisuusalueelle ja näyttäisin sinulle kuinka täällä eletään. Toivon, ettet silloin ottaisi vanhempiasi mukaan, sillä tämä on todella järkyttävä asia. Enhän minäkään pettänyt luottamustasi, kun oksensit päälleni. Ai niin, muistin juuri että vihaan sinua, mutta olen silti varma, että voin korjata asian lyömällä itseäni pesäpallomailalla.

Rakkaudella, Anniina

PS. Unohdin ruokkia kultakalasi.Hei, (kaverisi nimi)
Olen 1._____ sinua ja 2.______, tiedäthän sen? Toivon, että muistat 3.______ , mutta eihän minulla pitäisi olla syytä huoleen, sillä tiedän sinun olevan 4._____ ja 5._____.
Mietin, että jospa joku päivä menisimme yhdessä 6.______ ja näyttäisin sinulle 7.______. Toivon, ettet silloin 8.________, sillä tämä on todella 9.________ asia. Enhän minäkään pettänyt luottamustasi, kun 10.__________.
Ai niin, muistin juuri että 11._______, mutta olen silti varma, että voin korjata asian 12._______.
Rakkaudella, (Nimesi)
PS. 13.________

1. Syntymäkuukautesi
TAMMIKUU - ajatellut
HELMIKUU - rakastanut
MAALISKUU - haukkunut
HUHTIKUU - pettänyt
TOUKOKUU - ikävöinyt
KESÄKUU - voinut paremmin ilman
HEINÄKUU - haistellut
ELOKUU - lyönyt
SYYSKUU - kiusannut
LOKAKUU - lähennellyt
MARRASKUU - suudellut
JOULUKUU - häiriköinyt

2. Nimesi alkukirjain
A-B - joulupukkia
C-D - haisevaa koiraasi
E-F - rahojasi
G-H - poikaystävääsi
I-J - norsua
K-L - naapurin Kimmoa
M-N - kauniita hiuksiasi
O-P - housujasi
Q-R - puliukkoa
S-T - pappia
U-V - Venäjän kulkukoiria
W-X - kamalinta opettajaasi
Y-Z - kännykkääsi
Å-Ö - takapuoltasi

3. Minkä värinen paita sinulla on päälläsi?
VALKOINEN - maksaa viiden sentin velkasi takaisin
MUSTA - varastaneesi kaikki vaatteeni
HARMAA - että rakastan sinua kaikesta huolimatta
SININEN - ajaneesi polkupyörällä päin puuta
VIHREÄ - että tulit eilen kännissä kotiin
PUNAINEN - syöneesi koulun kalakeittoa
LILA - hakanneesi viattoman mummon
KELTAINEN - ostaa minulle pilkullisen ponin
ORANSSI - ratsastaa kamelilla
VAALEANPUNAINEN - syödä lautasen tyhjäksi
KIRJAVA - viedä roskat ulos
MUU - lähteä ajoissa bussipysäkille
EI PAITAA - pukeutua lämpimästi

4. Minkä värisiä kenkiä käytit viimeksi?
MUSTAT - röyhkeä
VALKOISET - sekopää
MUSTAVALKOISET - kännissä
HARMAAT - pelikaani
PUNAISET - jo valmiiksi ongelmissa
SINISET - kylmissäsi
VIHREÄT - intohimoinen
KELTAISET- tarmokas
RUSKEAT - huono puhumaan
MUUT - epätoivoinen tapaus

5. Mikä päivä nyt on?
MAANANTAI - kaipaisit hoitoa
TIISTAI - masentunut
KESKIVIIKKO - pieni
TORSTAI - vaarallinen
PERJANTAI - selviytyvän tästä asiasta
LAUANTAI - unohtavan tämän jo viiden minuutin kuluttua
SUNNUNTAI - huonokuntoinen

6. Lempieläimesi?
KISSA - teollisuusalueelle
KOIRA - ajamaan ralliautoa
HEVONEN - kaatopaikalle
KANI - sillan alle
MARSU - kouluun
PAPUKAIJA - kirkkoon
KILPIKONNA - lenkille
KÄÄRME - Niilin rannalle
ROTTA - pohjoisnavalle
HÄMÄHÄKKI - mansikkamaalle
FRETTI - Big Brotheriin
JOKU MUU - pensaaseen

7. Minkä väriset hiukset sinulla on?
BLONDIT - kotini
VAALEANRUSKEAT - kuinka täällä eletään
TUMMANRUSKEAT - sukulaiseni
MUSTAT - millaiset ovat ruokailutottumukseni
PUNAISET - että olet epäonnistunut elämässäsi
VIHREÄT - kuinka huonosti minulla menee
SINISET - että osaan käyttäytyä huonosti
VAALEANPUNAISET - kuinka täältä pääsee pois
HARMAAT - mitä on olla köyhä
KAKSIVÄRISET - taivaan merkit
MONIVÄRISET - että olet täysin sekaisin
MUU - alastonkuviani

8. Minkä värinen lattia on huoneessa, jossa olet parhaillaan?
HARMAA - pahastuisi
VALKOINEN - löisi minua
PUINEN - nauraisi minulle
MUSTA - soittaisi poliisille
RUSKEA - kompastuisi suuriin jalkoihisi
VAALEANPUNAINEN - hajottaisi paikkoja
VAALEANSININEN - tekisi läksyjä
KELTAINEN - joisi viinaa
MUU - ottaisi vanhempiasi mukaan

9. Monesko päivä olet syntynyt?
1. arkaluontoinen
2. hölmö
3. tuskallinen
4. tunteellinen
5. tärkeä
6. naurettava
7. turha
8. järkyttävä
9. itsestäänselvä
10. itkettävä
11. kaunis
12. epämääräinen
13. kulmikas
14. yksinkertainen
15. ehdoton
16. vaarallinen
17. kauhistuttava
18. pahanlaatuinen
19. monimutkainen
20. korkealentoinen
21. pelottava
22. huomioitava
23. räjähtävä
24. oikukas
25. huomaamaton
26. ajatuksia herättävä
27. karvainen
28. masentava
29. salainen
30. arvaamaton
31. tunteita kuohuttava

10. Viime (peruskoulun) todistuksesi keskiarvo?
4-5 - petit minua setäni kanssa
5-6 - löysin sinut koulun siivouskomerosta
6-7 - leikit eilen batmania
7-8 - söit vihreän sukkani
8-9 - oksensit päälleni
10 - löit pääsi lipputankoon

11. Mielialasi?
ILOINEN - olemme sisaruksia
MASENTUNUT - lupasin olla muistuttamatta sinua äskeisestä
YLIPIRTEÄ - tonttusi puri minua korvasta
SURULLINEN - pitäisi tehdä läksyt
PETTYNYT - olen sinun kaukainen sukulaisesi
STRESSAANTUNUT - olet liian lihava
HUOLESTUNUT - unohdin ottaa kattilan pois liedeltä
NEUTRAALI - jätin rintaliivini K-marketin tiskille
SEURANKIPEÄ - unohdin silitysraudan päälle
TYLSISTYNYT - vihaan sinua

12. Mitä musiikkia et voi sietää?
ROCKIA - syömällä kaikki donitsisi
RÄPPIÄ - varastamalla pinkin kaulaliinasi
POPPIA - lyömällä itseäni pesäpallomailalla
KLASSISTA - soittamalla äidilleni
ISKELMÄÄ - syömällä suklaata
HEAVYA - nukkumalla huomenna pommiin
JOTAIN MUUTA - soittamalla pilapuhelun

13. Monelta heräsit tänään?
ENNEN KLO 4 AAMULLA - Vihaan sinua.
KLO 4-6 - Haluan korvauksen henkisestä kärsimyksestä.
KLO 6-8 - Unohdin ruokkia kultakalasi.
KLO 8-10 - Hyppää kaivoon.

[Ei aihetta]Torstai 15.05.2008 17:42

Laske sitä mukaan kun luet.
Älä huijaa kattomalla loppua, tää ihan oikeesti toimii! Etene siis
kohta
kohdalta ja hämmästy!

1. Valitse luku kuinka monta kertaa viikossa haluaisit seksiä.
(Mieluummin enemmän kuin yksi, vähemmän kuitenkin kuin 10)

2. Kerro luku kahdella.


3. Lisää lukuun 5.


4. Kerro saamasi luku 50:lla.


5. JOS olet jo viettänyt synttäreitäsi tänä vuonna lisää lukuun
1758
jos et ole lisää 1757


6. Nyt vähennä saamastasi luvusta syntymävuotesi "ESIM 1992 "


Nyt sulla pitäis olla kalkulaattorissa (tai päässä) kolmilukuinen
numero.

Eka numero on kuinka paljon halusit seksiä. Seuraavat kaksi numeroa ovat SINUN IKÄ.