IRC-Galleria

Andar

Andar

Olli-Petteri Pitkänen

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »
Niin, viikonloppuna oli isän häät, synttärit ja softikset. Ette usko kuinka outoo on kuunnella oman isänsä sanovan "tahdon" naiselle joka on oleellisesti ollut mukana pilaamassa siun elämää...

Nooh, häät meni hyvin, onneks oli Tero ja Ida mukana, olis ollut tylsää yksin. Viikonloppu oli kyllä yhtä tunteiden sekamelskaa: perjantaina kyrsiintymistä ja ärsytystä, lauantaina tylsistymistä, vitutusta, ärsyyntymistä, myötätuntua ja sääli, sunnuntaina iloa, väsymystä, pettymistä ja äärimmäistä katkeroitumista.
Tiedättekös, sitä joskus alkaa epäileen itseensä, se muuten on tyhmää. Muihin voisi kyllä luotta, mutta ei itseensä ja silloin ei tule luotettua niihin muihinkaan, tyhmää. Tyhmintä koko jutussa on se, ettei itseensä luota kun ei tiedä itsestään asioista...minulta kysyttiin viikonloppuna "oletko sie äärettömän kusipäinen valehtelija vai maailman ihanin ja auttavaisin ihminen". Tuollaiseen kysymykseen kun ei tiedä vastausta niin huh huh. Olis se kiva tietää, mutta kun ei tiedä. Mutta kun ei tiedä.

TöissäMaanantai 21.11.2005 18:11

Juu, tiedän; olen hirveä pahiz.

Koko päiväkirja oli unohtunut melkein kahdeksi viikoksi, mutta onneksi Allu laittoi kommenttia ja taas muistui tännekkin kirjoittaa ^^ Ja juu, kyllä sie Allu oot olemassa.
Kahden viikon aikana on sitten tapahtunut ihan sikana: jysytetty viksuu (kai se valmistuu kun sitä tekee), kirottu kirjoitusten tuloksia (Ämmiä vaan, matikassa pisteen päässä ja reaalissa kahden. Matikan alustavat pisteet laski kai 6:lla ja reaalin 7:llä. Keväällä sitten ne paremmat arvosanat talteen tästä viisastuneesta), vietetty viikonloppua kotona ensimmäistä kertaa sitten elokuun alun, pelailtu, sählätty, opastettu vanhempia vanhempainillassa, unohdeltu asioita, missattu festarit, hankittu pari fyysistä ja henkistä arpea, katseltu leffoja, sössitty asioita ja kaikkea muutakin mitä tämän ikäisten matkalle nyt muutenkin sattuu.

Väsyttää, ihan sikana ja en ees tie miks. Unirytmi katos ja muutenkin koko homma sukkaa...ei kai pitäs joka yö herätä hoitamaan SGW Quantumin rahapolitiikkaa...Miikallekkin siellä jo velkaa 200 milj |-)

Ärsyttää, ärsyttää kaikki mitä vastaan tulee. Silti ei sitä helposti kukaan ulkoa päin huomaa, tai ei ole ainakaan välittänyt niin että puhumaan olisi tullut. Mutta hei, sentään tien mikä ärsyttää ja kyrsii, tai ainakin muutaman osasyyn:
Viikonloppuna on isän häät. Niin, isän häät. No, sinänsä miun pitäs olla onnellinen, että isä on, mutta kun hän on onnellinen miulle vähän hassun ihmisen kaa. Niin, äitipuolen kaa hän luontaisesti menee naimisiin, äitipuolen joka tuhon meidän perheen. Olleita ja menneitä ja nykyään jo unohtuneita asioita, mutta olis se ollut kiva kasvaa kokonaisessa perheessä ilman ei-niin-ihanteellista isäpuolta. No ei siinä kaikki, kyl mie sinne häihin haluaisin, mutta en orjatyövoimaksi. Niin, miun roolina on laittaa paikkoja kuntoon perjantai-iltana ja lauantaina täyttää tiskikonetta. Nooh, en mie varmaan sinne kuole ja on miulla sentään Ida, ja kaks veljeä lohtunani ja pääsen sentään sunnuntaina viettämään synttäreitäni softiksen parissa!
Toinen ärsyttävä juttu on kirjoitukset. Reaalissa oli potenttiaalia L:n ja Matikassa E:hen, molemmat lähtivät E:nä, mutta molemmat tulivat sitten takaisin ämminä. No mikäs siinä, kirjoitellaan vaan uudestaan keväällä.
Kolmas kyrsinnän syy on miun oma jäntittömyyteni. Mie en saa päätettyä asioita ja jos saankin en saa pidettyä niistä kiinni. Miun on pitänyt alkaa kuntoilemaan koko syksy ja alkutalvi, ei vaan oo onnistunut, pitäs mennä nukkumaan aikaisin, mutta ei onnistu, pitäs tehdä viksua, mutta kun sekin tökkii, pitäs pitää kiinni perjaatepäätöksistäni, mutta kun sekään ei onnistu. Perjaatepäätökset tuossa harmittaa eniten, niitä on elämän aikana tullut tehtyä muiden virheiden pohjalta melkoisen paljon. Siis tyylii "en koskaan tee noin". Mutta viime aikoina oon luistanut omista, hyvin pienistäkin päätöksistä ja muutamasta hiukan suuremmasta...se kyrsii! (Varsinkin se, etten ole saanut ihanalle Sonja-pikkuiselleni kirjoitettua mailia kolmeen viikkoon vaikka niin usein on pitänyt)
Pitäs ottaa itteensä niskasa kiinni, mutta kun se on helpommin sanottu kuin tehty. Tänään vois hissan jälkeen lähteen saman tein lenkille, sitten suihkuun ja sitten SGW:n kautta nukkumaan. Mutta kun ei se tuu onnistumaan. Mie kyl yritän, yritän ihan tosissani, mutta no, huomenna tässäkin onnistuminen nähdään.

Ääh, miun pitää lopettaa, pitää hoitaa muutama asia kuntoon ennen töitten loppumista.
Nähdään te kaikki
ihanat-kulta-hani-mussukat-,
-jotka-ootte-jaksaneet-lukea-tän-loppuun-asti-,
-muuallakin-kuin-vain-galleriassa!

Fysiikka, no sitä mie luulin osaavani.Keskiviikko 09.11.2005 03:06

Tänään oli tavallinen koulupäivä, väsytti ihan Simona. Mikäs kyllä tässä, fysiikka harjoiteltiin fysiikkakisaa varten, mutta se sitten meni miten meni: mie onnistuin sössimään kaks tehtävää ja en ehtinyt, saati sitten jaksanut korjata niitä ja se koe jäi siihen.
Muuten tänään oli aika aivoton päivä, ei tullut ajateltua mitään, hyvä niin. Mutta päivän ehdoton huippukohta oli uppopallo ja 4d dokumetti nuorten seksuaalisesta maailmankuvasta tms.
Ääh, nukkumaan, huomenna töit.
Niin, tänään oli töitä. Aamulla sinne lähdettiin yhdeksää ennen ja se mitä siellä sitten tapahtuikaan ei kuulu teille ^^ Illemmalla sieltä sitten palattiin (ennen viittä) ja sitten mentiinkin testaamaan http://www.experimentalgameplay.com/ :n pelejä ATK-luokkaan. Illalla olikin sitten hissaa, joka käytännössä tarkoitti Lev Tolstoita. Tunnin jälkeen oonkin sitten hinuttanut koneella.

No niin, siinä olikin sitten se maallinen osuus, siirrytään henkiselle puolelle:
Miuta väsytti aamulla ihan äärettömästi, kiitos viikonlopun perinnepäivien....väsytti ja ketutti. Ketutuksen syytä en tie, mutta sellanen olo vain oli. Työt, no se oli melkolailla aivotonta mättöä. Juuri aivoton mättäminen on töiden paras puoli, nyt varsinkin kun on jotain mitä tehdä siellä. Ei siellä paljoo ajatellut ehtinyt, mutta kun koululle palas taas se sama vanha ketutus palas. No mikäs siinä, miulla on keinot torjua se, pelaaminen ^^ No taas mie onnistuin lahjakkaasti torjumaan kaikki ajatukseni, kunnes tunti alkoi.
Tunnit on perseestä, niitten aikana ehtii miettiä...onneks tartuin kirjaan. Lev Tolstoi, jota ihmiset kutsuvat Leo Tolstoiksi, kirjoitti viisaita sanojaan viimeiseen suureen romaaniinsa Ylösnousemukseen 1800-luvun lopussa, viisaita sanoja, jotka viellä tänäkin päivänä, yli sadan vuoden jälkeen, koskettavat ihmisiä:
"Jos Nehljudov sattui saamaan äidiltään ikävän kirjeen tai tutkimuksen teko ei sujunut taikka häntä vaivasi nuoren ihmisen aiheeton masennus, hänen tarvitsi vain muistaa ettö Katjusa on, että hän näkee hänet ja kaikki huolet haihtuvat."
Miulla on vähän sama juttu kuin Nehljudovilla, tutkimuksen teko ei suju oikein kunnolla, välillä tulee huonoja uutisia ja aiheeton masennus vaivaa. Mutta kaikki tämä unohtuu kun pääsee juttelemaan jonkun hyvän ystävän kanssa.
Niinpä pitikin kaivaa kännykkä taskusta ja laittaa se mese päälle ja eiköhän sieltä löydy Allu, Allu kertoo, että Anni sai netin toimimaan. Pikaisesti iltapalalle->Takas-> ja meseen. Juttua Allun ja Annnin kaa ja sitten paikalle ilmestyykin jo Miika, nyt taas jaksais lähteä vaikka juokseen coopperia ja hakkaamaan Miikan 2300 siin 10-0.

Mutta ei, fyysisesti väsyttää ja ei jaksa, mitäs jos menis koisimaan. Ääh, yksin nukkumaan, ihan tyhmää! No en mie kai saa ketään unikaverikseni, katkeraa.
Kuulumisiin taas.

AhaLauantai 05.11.2005 23:33

Tänään TTD:ttiin, kysymykset eivät menneet ^^
Niin, kyllä tässä perinnepäivistäkin on hiukan tullut nauttittua...hiukan.

Ihan tyhmää, ihmisiä ei näy mesessä. Tai no...Miika sori, en mie nyt kerkee jutteleen siun kanssa. Mutta no juu, vois palailla tuonne saunaan kun ei tässä istumisesta oo miulle mitään iloa.
Pitäkää työkin kivaa, käykää vilasemassa http://www.openttd.com/ ja sivistykää :P

ViksuuPerjantai 04.11.2005 13:37

Haa, mie sain vihdoin kirjotettua nuo kysymykset pikkusille. Pitäs viel jaksaa laittaa ne opettajalle esitutkittavaks |-) Eiköhän se siitä.

Iltapäivä onkin sitten enkkua ja koe samaisesta aiheesta, tylsää! Nooh, eiköhän se elämä kirkastu kun kokeesta palaa neljän jälkeen ja muut ihmiset on päässeet koulusta ja istuskelevat kotona koneillaan, ainakin toivottavasti ^^ Lisäks Janne tulee Päivölään perinnepäivien takia neljän jälkeen...viikonloppuna perinnepäivät!

Illatatunti onkin sitten kisafyssaa ja ens yönä ei nukuta, kiitos OpenTTD:n, mesen ja Dartterin.
« Uudemmat - Vanhemmat »
Yksityisyys