IRC-Galleria

Angel69

Angel69

I Want The Airwawes

YeahPerjantai 05.05.2006 01:59

Vois tännekki jotain riipustaa pitkäst aikaa, ku tien et te salaiset fanit ootte jo ollu ihan paskana ku ette tiiä mun menoist mitään. Joo eli vappu meni ja tuli. Oli oikeesti vitun huumorii. Kunnon teinikännit pääl ja sit kentäl kuusysittelee, vittu porukka pitää mua varmaan kusipäänä ku ei aina tajuu mun omalaatust huumorintajuu, mut samapa se.

Ei jumalauta nyt vois sanoo et kesä on alkanu. Tänään pystys olee koko päivän melkeen ilman paitaa töis, huome on kyl varmaan paikat palanu, mut sama se kunhan ei tuu simmost jokavuotist rusketust et kaukaa näyttäis ihan ku ois valkonen t-paita pääl. Mul näkyy ne rajat aina viel joulunaki. Ei oo se elämä helppoo. Mä en oikeest tajuu jotain ku muijat ottaa aurinkoo monii tuntei päiväs, kyl se siält itellään tulee, mul ainaki. On vaan tarpeeks ulkon eikä kyhnötä koko ajan koneel. Onha se välil siistii makoilla auringos chillauksen merkeis. Pakko varmaan vetää huomen aamul jotain huumeit et pääsee ylös sängyst, tai no ketä mä huijaan, teen sitä joka aamu, päivä ja ilta.

Ja toinen asia mitä en tajuu niin on shoppailu. Et miten ämmät voi viettää kauppoi kierrellen joku 5h. Itel menee se max 30min ja on jo housut ja paidat ostettu. Pitäis kyl kengät käydä ostamas, oon taaperrellu samoil jo joku 2v. Hyväs kunnos ne silti on, mut äitin mielest ne haisee. Mitä seki huora mistään tietää. Mä oon vittu 18 ja teen mitä mä haluun!

Pakko kai se on kuunnella joku levy Mötley Crüelt läpi, ei sitä muuten unta saa.
Öitä ja imekää mun lekaa.

Mötley Crüe - Use It Or Lose it, kuka tietää milt levylt? Veikkaan et joonas on ainut <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.