IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

Voisiko elämääni pitää köyhänä?Lauantai 06.05.2006 22:25

Ehkä. Viime yönä, tai eilen illalla, biletin sannan luona, siellä oli ihan hauskaa, hiljakseen join ja iran kaa huudettiin ja laulettiin metsään, tosin miulla on matalampi ääni jos yrittää ihan ääni särkymättä laulaa korkeelta, mutta hauskaa oli.
Biletin aamu neljään simpassa, valomerkin jälkeen "nain" kahta naista tolppaa vasten ja meillä kaikilla oli "hauskaa" tai hauskaa, ainakin miusta se oli hauskaa.
Kävelin kotiin, matkalla runoilin aika kovaäänisesti, (minkä minä mahdan kovalle äänelleni kun innostun) ikkunoista, vaihdevuosista ja tapahtumista, yksi pelästynyt aamulenkkeilijä katsoi hieman kun marita yritti hiljentää minua. Odotin vähän aikaa että hän menee kauemmas ja sitten aloin runoilemaan kävelysauvoista ja kiimasta. Kun kuljin maritan talon ohi ja jäin yksin runoilemaan, lopetin riimittelyn heti kun menin lukkoon, eli parin sadan metrin päässä miun riimit meni umpeen ja lopulta toivotin hyvää yötä lieksalle.
Kotona katsoin Buffy vampyyrintappajaa ja söin makaronia, menin nukkumaan ja heräsin 12.30. En ollut kovin krapulainen, join teinilitkuja ja teki juodessa pahaa, vittu mie haluun vahvoja, mie en tykkää noista teinilitkuista kun ne on tehty just semmosiks että niistä oksentaa. Sitten aamulla herättyäni päädyin mummolaan, jonka jälkeen siivosin mutsin auton. Vähän väsyttää, mutta eihän tuo haittaa, sai kuitenkin biletettyy ja tällä kertaa pysyin tajun kanssa. Tänään vois käydä rannalla ja letittää tukkansa. Oi, ja rakkaani soitti tänään, tosin se kuulosti erilaiselta kuin tavallisesti mutta oli mukava kuulla sen ääntä :)

Marita, ei mainoksia kiitos. Ei niin, kiitos nam. Hahahahahahahahahahahahahahahahaha ja kultainen suihku pyörille ;) Ja roskalavalle

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.