IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

Vietin harvinaislaatuisen illanSunnuntai 20.04.2008 14:38

Olin seksuaalisesti orientoituneiden joukossa. Olen omituinen.

leppoisaKeskiviikko 16.04.2008 12:53

Ihanaa. Lopultakin permiskoe meni. Ja se meni hyvin vaikken lukenutkaan, viime hetken panikointi toi tarvittavan tiedon. Minulle myös esitettiin ahdistava ehdotus ensi viikoksi, pitää sitten katsoa ottaako kunnian vastaan. Pidän myös uusista hiuksistani, nämä ovat kivat mutta kaipaisivat vielä pikkuhenkäyksen mun omaa persoonaani. En vain keksi mikä se olisi koska tämä on niin täydellisesti toteutettu.

Tänään päästään aikaisemmin koulusta, kohta ois blond me- koulutus ja sitten kaikki ois valmista. Aloitan tänään lukemaan pidennyskurssin kokeeseen. Ens viikolla ois sitten fysiikan koe ja sitten pikkutauko kokeista. Hyviä uutisia voisin sanoa myös sen että matikan koe meni täydellisesti, minä olen siis onnistunut korottamaan numeroani :) Vielä yks kurssi sitäkin ensi vuonna kärsittävänä.
Jos lehmillä olisi lonkerot, olisiko ne lypsämismahdollisia. Viettelen krapulaista päivääni, kiitos aulille ihanasta illasta, oli kiva sekoilla pitkin baareja. Loppuilta oli ihan hauska etenkin kun sai scaniaterian

Uusi kännykkäTorstai 10.04.2008 01:54

Ostin Samsung F210 kännykän

tänään tämä poika menee yksin salilleMaanantai 07.04.2008 15:40

juhis on liian pitkään töissä ja työt alkaa viideltä joten pakko mennä nyt salille jos haluan jotain säännöllisyyttä. Toivottavasti siellä ei ole paljon porukkaa.

Kävin salillaTorstai 03.04.2008 20:47

oli kivaa

Ota tikaria, imaginary friendKeskiviikko 02.04.2008 22:51

Liityin kuntosalille. Ajattelin että kävisin "Buffy- kurssilla". Tosin mun kunto ei ehkä riitä taisteluliikkeisiin, mutta oisi kiva alottaa suoraan siitä mistä on kiinnostunut

Itsekkyys on popKeskiviikko 02.04.2008 11:27

Kerrankin yritin nukkua hyvin ja työmaa oli suht hiljainen niin naapuri päätti alkaa poraamaan puoleksi tunniksi. Voi vittu että osaa olla ääliö ettei osaa tehdä sitä päivemmällä. Mie kyllä järjestän jotkut vitun imurointikisat aamukuudeksi. Ottaa niin päähän että kun kerrankin saisi nukkua pitempään niin ei saakkaan.

MatikkaaTiistai 01.04.2008 03:43

Luin innostavaa matikkaa, opin joten kuten prosentti laskennan, yhtälöt ja nestetilavuudet, mutta geometria on alue josta en älyä mitään. Tosin en usko että niitä tehtäviä on monta mutta ne menee pieleen. Mut eiköhän noi prosenttilaskut pelasta miut. Kuhan nyt muistan muutamat kaavat. Sitten tuo mun luuserikaava auttaa muistamaan, tosi hyvä kun on mielikuvitusta niin voi haukku matikantyyppejä ja niitten alemmuuden kautta luoda laskun. Eikun nyt nukkumaan ja herätään kuudelta :)

Mielenkiintoisia päiviäMaanantai 31.03.2008 16:45

Tänään oli matikkaa, huomenna oli matikkaa. Tänään opiskelimme matikkaa ja opin jotain, ehkä vähän pientä. Huomenna on koe, pitää lukea yöllä siihen, ja lukea aamulla, minun täytyy tehdä se. En osaa mitään, mutta opin vielä. Tänään töissä on inventaario, se kestää yöhön, jaksan paljon. Netti ei toimi kotona, pitää tehdä juttuja. Minä kyllästyn koulussa, pitää tehdä jotain tyhmiä oikeinkirjoitusjuttuja. Eli alkuviikko on aika raskas mutta onneksi perjantaina on vapaata. Keskiviikkona voisi nukkua koulun jälkeen kun tässä alkuviikolla tulee univajetta.