IRC-Galleria

Angelingus_Aer

Angelingus_Aer

these moments given are a gift from time

Uusimmat blogimerkinnät

ViljasatoTiistai 16.10.2007 01:46

Anna mun upota niinkuin olen kasvanutkin,
omasta halusta noussut
tullut intohimoihini ja halunnut
Olen yksinäinen kuin sumu,
joka vaanii aamukulkijaa,
yksinäisenä tuntee itsensä toisella puolella katua,
mutta kiljui paljon
tajusin miksi ikävöin lieksaan. http://koti.mbnet.fi/~esukki/PANORAM.HTM

Mistä lähtien ruskea on ollut punaistaKeskiviikko 10.10.2007 22:51

Osasin aavistaa tämän, vaalean ruskea muuttuu punaiseksi. Niin on käynyt ennenkin. Tässä on häivähdys ruskeata ja punaista, pitää siis vaalentaa myöhemmin, nyt en tuhlaa rahaani semmosiin. Miksi kevyt sävytteissä ei vaan voi olla tuhkaa niin oisin saanut mieleiseni värin? Häivähdys vaaleaa on myös todella häivähdys tuon punaisen takia, eli aika työn takana on saavuttaa se tuhka minkä haluan.

Liian tummaaKeskiviikko 10.10.2007 20:58

Pari astetta liian tumma ruskea tuli, miksi ruskea ei voi ikinä olla sellainen kuin haluan? Ja sitten jos haluan vetää värin aikasemmin pois jokin alue on värjäämätön

Olen ylpeä itestäniSunnuntai 07.10.2007 22:56

Vedin lenkin nopeeta ja sitten lähin vielä extra lenkille. Nyt pitäs tehä vielä vatsalihaksia

Pläh plähLauantai 06.10.2007 15:49

Pakko kävely tehty. Nyt ois sitten viikon liikunnat pulkassa ja syöty anorektisesti, kehokin tuntuu sen mukaselta, ainakin mitä vertaa alkuviikon vahvuuteen. Ei jaksa kyllä tehä mitään, ehkä illalla vois tehä uuden lenkin ja katsoa vatsalihaksia. Mutta kyllä mie alan kohta syömään normaalisti kun ei tää puoli atkinsin dieetti mitään auta. Oon nyt syönyt kouluruokaa ja muuten raejuustoa, viiliä ja lihapullia. Tänä aamuna oon syönyt tuota samaa ja tuntuu kyllä että tarttee lisää
Guar Capryloyl Glyceine

voi jeePerjantai 05.10.2007 00:01

yritin tehä vatsalihaksia mutta oikee jalka päätti klonksuu ja mennä sijoiltaan, oli ihanaa kun se napsu koko ajan, niinpä päätin tehä vajaita vatsalihasliikkeitä pitämällä itseäni ilmassa ja väsyin siihen pian, eli en saanut treeniä. Unohin myös laskea viime viikonlopun kalorit koska katon mitä lauantaina on tapahtunut, niin nyt niitä kaloreita on siis tullut viime viikon lauantaista asti kulutettu 2253, joten olen aika vahvasti voitolla, huomenna vaan lenkki ja olen kuluttanut viikon energiat ja sitten vielä lisää viikonloppuna niin ylikulutan ja laihdun.

Mitä se vaatii?Keskiviikko 03.10.2007 19:19

Oon kuluttanut 1000 kaloria tällä viikolla. Eikä vieläkään täyty 2500. Mitä se vaatii? Kuinka kipeeksi kehon pitää tulla? Pitää tehä tuplalenkkejä niin saa kiinni tuon koska mie haluun pitää lepopäiviikin.

Onhan niitä teitäMaanantai 01.10.2007 22:07

Tunnen itseni kovin sporttiseksi ja on kiva että jaksoin tehä kaiken.