IRC-Galleria

Angie-

Angie-

neiti takkutukka lumpeenkukka

[Ei aihetta]Tiistai 29.07.2008 02:54

Ei sun kannata sanoo hyvästi, sillä aiot tulla takaisin ja melko varmasti.

Turha sellaista pelätä on -pelätä elämää.

[Ei aihetta]Tiistai 29.07.2008 01:22

ADHD testi, jos saat:
Alle 1o - keskittymis- ja tarkkaavaisuuskykysi on normaalia luokkaa
1o-15 - keskittymis- ja tarkkaavaisuuskykysi ovat hieman normaalia huonompia
Yli 15 - keskittymi-s ja tarkkaavaisuuskykysi ovat hyvin alhaiset. Saatat kärsiä ADHD:sta

[x] Minun on vaikea olla järjestelmällinen.
[x] Kun minulle annetaan tehtävä, viivyttelen enkä ala heti sitä tekemään.
[x] Minulla on paljon projekteja meneillään, mutta en tunnu saavan niistä montakaan valmiiksi.
[x] Tylsistyn helposti.
yhteensä: 4

[x] Vaikka kuinka yrittäisin, en tunnu saavuttavan tavoitteitani.
[x] Olen usein muissa maailmoissa kun ihmiset keskustelevat, vaivun omiin ajatuksiini.
[x] Keskityn johonkin tekemääni asiaan niin intensiivisesti, että en pidä taukoa enkä pysty keskittymään mihinkään muuhun tai tekemään mitään muuta.
[x] Teen liikaa myös asioita jotka eivät ole hyväksi minulle, kuten pakkomielteinen shoppailu, liiallinen juominen, liiallinen työskentely, tai liiallinen syöminen.
[x] Turhaannun helposti ja tulen kärsimättömäksi kun asiat tapahtuvat liian hitaasti.
yhteensä: 5

[x] Itsetuntoni ei ole yhtä hyvä kuin muiden tuntemieni ihmisten.
[x] Tarvitsen runsaasti stimulaatiota; toiminta elokuvia ja tietokonepelejä, uusia ostoksia, eläväisten ystävien seuraa, nopeaa autolla ajoa tai extreme- lajien harrastamista.
[x] Sanon tai teen usein asioita ennenkuin ehdin ajatella sen tarkemmin, ja joskus joudun vaikeuksiin sen takia.
[x] Teen asiat mieluummin omalla tavallani kuin seuraan sääntöjä tai muiden ohjeita.
[x] Huomaan usein naputtelevani kynälläni, heiluttelevani jalkojani, tai teen jotain muuta purkaakseni ylimääräistä hermostunutta energiaa.
yhteensä: 5

[x] Tunnen oloni usein yhtäkkiä masentuneeksi kun olen erossa muista ihmisistä, projekteista tai asioista joiden kanssa haluan olla tekemisissä.
[x] Näen itseni eri tavalla kuin miten muut näkevät minut. Yllätyn usein kun joku suuttuu minulle, vaikka olisin itse tehnyt jotain mikä saa heidät suuttumaan.
[ ] Vaikka olenkin usein huolissani vaarallisista asioista joita voisi sattua minulle, minulla on tapana olla huolimaton ja tapaturma-altis.
[x] Vaikka minulla on paljon pelkoja, ihmiset sanoisivat minun olevan riskien ottaja.
[ ] Teen paljon huolimattomuusvirheitä.
yhteensä: 3

17

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.07.2008 06:45

I kissed a girl and I liked it. <3

Jippii :)Torstai 17.07.2008 03:33

Huomenna kotiin lappeenrantaan viikonloppu vapaille. :) Piti lähteä Rukalla käymään mut se sitten peruuntuki.. olis ollu kyl ihan huippua. meinasivat vielä laittaa miut töihin kun kerrankin sain pitemmän vapaan :D vaikkei se ois kyl haitannukkaa.. Mut joo, elokuussahan sinne taas pääsee.. :) :P Jihuu, kellä on aikaa treffata miuta nyt viikonlopun aikana? :) Pliis, vastatkaa edes joku :)

[Ei aihetta]Sunnuntai 06.07.2008 16:25

When you think that you lost everything
You find out you can always lose a little more

huhhahhei ja tza tza tzaMaanantai 16.06.2008 21:45

Nyt se on ohi.
Provinssi 08. <33

Oli vaan niin superkivaa ettei kukaan tajuu! Ja Susa oot raksupoksu. Sun kaa reissu meni hyberkivasti. Porukkaa oli hirmusesti ja pari kertaa joku tuntu kaatuvan mein teltan päällekki. Auts. Mut naapuriteltta oli loppujen lopuks ihan maantasossa sunnuntaina. Tuun varmaan viel pitkään muistamaan sen Boratin. Hullu jätkä, mut ihan hauska.. Ainakin alussa oli. :D

Eniten tykkäsin Serj Tankianista. Herra Tankian veti niin hyvän keikan etten voinu itekkää uskoo et olin sitä katsomassa, melkeen tuntu kun ois leijunu ekstaasissa tai seittämännessä taivaassa vähintään. <3333333333333333333

Tietenkin oli koettava se paljonkuultu humppamato. Eläkeläisten keikalla. Joku alotti tanssimaan letkajenkkaa ja porukkaa ympäri yleisöä liitty mukaan matoon ja loppujen lopuks se oli niin pitkä et ei ois varmaan kovin kaukana ollu et ois ylettyny Kiinaan saakka. :D

Disco Ensemble, Foo Fighters, Billy Talent, Tähkä, Popeda, Asa, Yup, Stella, Apulanta.. Tulihan sitä taas kunnolla rokattua :D Ja juotua. Mut ihan hemmetin siistit festarit.<3

Ainut huonopuoli oli ettei päässy suihkuun. Mut jotenkin sitä ei siellä välittäny vaikka hiukset oliki iha rasvaset ja muutenkin.. Tai joo, suihkuihin oli hullut jonot.. Oishan sinne päässy mut sit ois menny turhaan kallisarvoista juopottelu tai keikka aikaa hukkaan :D

Oon nytte kotona ainakin hetken aikaa.. Siis joo, Lappeenrannassa. :) Perjantaina alkais työt et kai se ois Torstaina jo lähettävä kohti Tamperetta. Nytte siel viihtyy vaan entistä enemmin, ku osaa liikkuu, tietää mis on suunnillee mitäki ja noh.. On tutustunu uusiin ihmisiin :)

Mut meen nytten nukkumaan ainakin pariks tunniks. Ei saa häiritä :D
-Mirkku

.Maanantai 09.06.2008 21:32

Helloyyy :)

Olen siis Tampereelle kotiutunut jo ihan hyvin.. Osaan liikkua keskustan alueella ja meidän kämpän kulmilla. :) Pari ekaa päivää oli ihan kauheaa, en tiiä. Oli kai jonkinlainen koti-ikävä, kun tajusin et oon täällä jossain (ja sillon vielä ihan yksin) enkä tunne ketään enkä tiedä mistään mitään, eikä ollu mitään tekemistä.. No mut sit Jenny tuli ja bileet alko :D No, ei ihan.. Tänään ollaan vähän lähössä katteleen Tampereen yöelämää, aikaisemmin en ole oikein käynytkään.. Tulee tutuksi sitten tämänkin kaupungin kuppilat.

Töissä menee ihan mukavasti, (oon nyt kahdessa Huviretkessä tehnyt vuoroja..) Ihan mukavan oloisia paikkoja ja työkavereistakaan ei ole mitään haukuttavaa. :D Teen sellain sopivasti töitä ettei tuu burnouttia ja saa samalla vähän lomaillakkin.. Siis just sen verran että jää vähän jopa voiton puolelle (vuokran maksun ja asumisen jälkeen)

En mie tiiä mitä taas oon raapustanu ku sormet menee näppäimillä sellasta vauhtii ettei silmätkään pysy perässä.. Vähän kiire. Lapsi ei taaskaan ole saanut ruokaa (eikä suklaata) koko päivässä! Auts..

Doddi, mutta ilmotelkaa ittestänne ja pitäkää huoli toisistanne. <33
-Mirkku

Huomenna uus kaupunki<3Lauantai 31.05.2008 19:22

Hejpsan!

Huomenna siis muutan Tampereelle. Vähän jänskättää, oon koko päivän vissiin vaan pakkaillu ja laukku tuntuu olevan räjähdyspisteessä.. Kattilat ja kaikki pitää raahata mukaan. Vähän eri meininki ku Rukalle lähtiessä. Siellä oli kaikki valmiina mut tuonne pitää viiä patjatkin (ja matkustan junalla). Eikä meillä oo sitten tietokonetta et voi olla et miusta tulee täys erakko siellä kun en pääse niin useesti juttelemaan kavereitten kanssa..:D

En tiiä mikä miussa on vikana, kun en osaa vaan olla ja asettua aloilleni.. oon syntynyt reissaajaksi :D Saa nähdä, että tampereella vietetyn kesän jälkeen oon hetken kotona ja taas jossain päin Suomea..

Mutta nyt pakko mennä, oon näköjään unohtanu ajan kulun kokonaan.. Kiire kaupungille! Moikkis ja nähdään taas. :)

[Ei aihetta]Perjantai 09.05.2008 00:10

Maailma mikä meininki! :)

Jee jee :)Keskiviikko 07.05.2008 23:05

Varo vaan Tampere! Täältä tullaan :)

Vähän oon innoissani. Kesä Tampereella :)