IRC-Galleria

Angie-

Angie-

neiti takkutukka lumpeenkukka

Eilen.Sunnuntai 26.02.2006 15:44

Pakkasin tavarat, lähdin, palasin takaisin..

Illalla mentiin Savitaipaleelle.. Luistelin 14 kilsaa pimeydessä tähtien alla. Näin Lapin shamaanin ja kuuntelin sen kertomuksia. Oli aika mielenkiintosta.

Elämän pieniä iloja.:)

[Ei aihetta]Sunnuntai 05.02.2006 16:53

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta

juuh..Keskiviikko 01.02.2006 19:11

TEHTÄVÄNANTO:
Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Jos oon yksin ulkona (vaik illalla) ja meen jonkun tosi pimeen kohdan ohi, miun on pidettävä puhelin lähellä, et voin soittaa apua jos joku hyökkää kimppuun.. ja joskus saatan leikkii puhuvani puhelimeen.. x)

2. Kun lähden kotoa ulos ja laitan oven lukkoon, mie tarkastan joskus tosi monta kertaa et onks se lukossa..

3. Laitan illalla (ku aamulla pitää mennä kouluu) herätyskellon soimaan aikasemmin. Aamulla herään kellon soittoo, laitan sen soimaan 15 minuutin päästä uudelleen ja jatkan uniani..

4. En osaa käydä nukkumaan jos vaatekaapin ovi on auki, tai jos huoneen ovi on auki, ovet pitää aina laittaa kii :D

5. Mie laulan aina saunassa. (siis mein saunassa, en sentäs missää yleisis saunoissa :D)


Haastan:

_bonehead_
Ongelmajate^^
||Catja||
Ilopilleri-
teepero

hiiihTorstai 26.01.2006 22:10

miun riisi ja pasta olikii sitten ihan vaan perunamuussia :D ja sitten tein sellasen todella hyvän (kaupan valmis marinoituja) lihasuikale kastikkeen. ;) ja keitettyä parsaa ja yrttiporkkanoita. joku tuore salaatti ois viel ollu hyvä siin, mut ei ollu mitää mist ois voinu tehä salaattii.. tai porkkanaa mut sitä ois ollu siin sitte liikaa... ja se banaani kakku onnistu peräti ihan hyvin. :P

tänää ois pitäny korjata rikkinäinen sohva, mut miun äitipuoli sano et jos siihen laittas kokonaan uuden päällisen, ni en sitten korjannut..

huomenna tampereelle, mitäköhän siintäkin reissusta tulee :P ..no se nähää huomenna. tää menee nyt täst tas jonnekkiii.. moikkaaa! :D

jeeeeeeeeKeskiviikko 25.01.2006 21:02

nyt se on sitten vihdoinkin inssi läpi. jeee!! :) jostain pitäis saada viel auto ni kaikki ois hyvin *pieni hymy*
jännitti aluks ihan kamalasti mut kyl se siit sitten kuitenkin meni hyvin.. :) tai pakkoha sen oli mennä iha hyvi, ei se inssi-tyyppi ois muuten päästäny miuta läpi :D

miulla on huomenna ruoantekopäivä :D aattelin tehä jotain pastaa.. tai riisiä ja jotain.. en tiiä vielä.. mut ainakin banaanikakkua on pakko kokeilla. tein bansku kakkua koulussa ja näytti niin herkulliselta että pakko kokeilla kotonakin :)

BÖÖ KAIKKI!Perjantai 20.01.2006 19:28

säikähitte kaikki varmaa tosi paljon? :D:D

mie vaan mutustan täällä suklaata, sehän on hyvä lääke mahakipuun *hihiii*
tänää ois pitäny mennä leffaan, mut mennäänkin ehkä huomenna (!?!)

mie en ees muista millo olisin ollu koulussa yhtä ahkera ku tänään, tein kaikkea mahollista mitä piti ja tosi oma-alotteellisestikki. Ei ollu kyl kiva tehä muitten töitä ku joku livisti jo tuntii liian aikasee.. mut se on sen ongelma, ainakii se joutuu ite korvaamaa sen tunnin..
koulun jälkeen menin anttilaan testaamaan käsirasvaa (kädet oli niin kuivat :D) ja katoin vaatteita mut mitään ei löytyny.. :S tai yks paita, mut miun ois pitäny ottaa rahapussi mukaan, ni oisin ehkä jopa saanu ostettuukki sen :D
Just tultiin porukoitten kans kaupasta ja suklaalevy on jo huomattavasti pienentynyt :S
mega-ahmatti suklaan syöjä!!!

just sain kuulla et meillä olis maanantaina koulukuvaus.. kääksis!! mie näytän ihan kamalalta.. hmm.. hiuksille on tehtävä jotain... hmm.. ne saa muuttaa väriä :D ja sitten mie tartteen uuden paidan ja..

..se on vaa koulukuvaus ja mie mietin mitä laitan päälle, kai se on melkee sama. :D

mut mie jätän nyt tän kirjottamisen ja suklaansyömisen pois ja meen keksii ittelleni jotain kehittävää tekemistä..

..ja sitten illalla vielä tosi huippu ihanalle ystävälleni kyläilemään<3<3

mut hauskaa iltaa ja viikonloppua kaikille!! <3<3<3

[Ei aihetta]Torstai 19.01.2006 20:56

on päiviä millo tekis mieli vaa itkee ja huutaa nii kovaa ku vaa pystyy!!!!! ja tää jos mikä on sellanen päivä.. sittenku on viel niit ihmisii jotka T-A-H-A-L-L-A-A-N ärsyttää joka helvetin asiassa!!!!!!!!!!!! mie meen kohta oikeesti ulos ja huudan niin kovaa ku vaa ääntä lähtee. sillonku saattas mennäkki vähän paremmin (tänään meni ajotunti hyvin) ni on joku kusipää joka pilaa kaiken ilon vaan joillaki mitättömän pienillä asioilla..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sit joku kysyy: onko joku hätänä? onks jotain sattunu?

mut onko mitää sattunu? -ei.. ehkäpä se on JUST siinä.

ja sitten seuraavana hetkenä ne pitää sua niin pahana ja itsekkäänä et ne ei puhu sulle mitään..

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.01.2006 19:44

mie huomasin olevani näkymätön..................itse asiassa, oonha mie sen tienny jo kauan aikaa..

.Perjantai 13.01.2006 20:14

tänään on hyvä päivä! :)

siis niin surkeeta ku vaa voi olla..Torstai 12.01.2006 20:19

oks kellekkää koskaa käyny nii et kaikki pahat asiat tapahtuu just samaan aikaan..? sit niit yrittää peittää ja sitte ku on vähänkin herkempi hetki ja tapahtuu jotain (vaikkei olis ihan niin pahaakaan) ni tekis mieli vaan itkeä.. ?
tää päivä on ollu taas yks katastrofi.. ekaks mie jouduin ottamaan ison tilauksen mein koulun ravintolassa ja kävin keräämässä alkuruokalautaset pois ja sit ku joku s**tanan viherpensas halus kaatuu ja kaikki haarukat ja veitet lens vissii sellasena jonona melkee asiakkaitten sylii.. voi olla melkee varmaa et ne asiakkaat ei enää haluu tulla siihen ravintolaan (tai jos haluu ni ne todellaki ottaa selvää siit etten mie oo siel tarjoilemassa..) se oli niiiiin noloo..
..mut vastoinkäymiset vaan vahvistaa..?!? ja virheist oppii.. ens kerralla jos siin on joku tilaus, mie siirrän vaikka väkisin sen palmun siit pois, niiku tänäänki olisi voinu tehä..!!!!!!

mut joo, tällästä tänään, huomenna on uusi päivä ja ehkä kaikki meneekin paremmin. *toivoo* :)