IRC-Galleria

Annaperkele

Annaperkele

Kuvat ja yksityiskohtaiset tiedot lähti lärvikirjaan.

HairTiistai 24.03.2009 15:21

Ne tuli <3 Seba myös osti mulle tikkunekun :D.

PehkoMaanantai 23.03.2009 14:28

Mun hiuspehko lähti tänään matkaan 8) Perjantaina toivottavasti koristaa kutreja.

Pimpsaa!Tiistai 17.03.2009 01:26

kopioi tämä päiväkirjaasi 20 sekunnin sisällä muuten et saa pimppiä/pippeliä rakastamaltasi henkilöltä ja hän pettää sinua kolmen muun kanssa ja rosvo pöllii rahasi ja talosi räjähtää ja saat kokeista hylätyn!

Pelaan varman päälleTorstai 12.03.2009 18:02

Pystyisitkö elää ilman sitä ihmistä ketä viimeksi halasit ? Jos et pystyisi, kopioi tämä pvkirjaasi tai muuten menetät hänet pian

Neiti KirsikkainenKeskiviikko 04.03.2009 20:52

Et sitten ajatellut Kirsikkainen että vaikka kommasit privana saattaisin olla niin lapsellinen kusmulkku että pasteisin tän mun päiväkirjaan ihan stoorin kera?

Sori. Joskus vaan lapsettaa.

Näin voi käydä kun pieni tytöntyllerö ei pääse plymouth-yhteisöön :D Lapset senkun muuttuu herkemmiksi ja herkemmiksi. äiti mä haluuuun plymouth yhteisöön :<<<< Kuinkahan kauan menee että tääkin päiväkirjamerkintä menee ilmiantoon.

Tarinahan alkoi näin:

Neti kommasi merkintääni jossa pohdin että voiko ihminen näyttää hyvältä vielä 6 tatuoinnin ja korvaläväreiden jälkeen, en ollut itse kommentoinut kys. ihmiselle tätä ennen vaan holtiton avautuminen alkoi tyhjästä (ennen tätä avautunut toki silloin kun ehdotin ystävälliseen sävyyn että jos ei pääse k-18 yhteisöön miksei perusta omaa, herkkänä sieluna toki suuttui siitä joka takia nyt avautuu mulle.) Koska neiti tottakai poisti miun julkisella kirjoitetut kommentit heitän ne tähän kans.

Tästä kaikki alkoi eräänä hyisenä talvi-iltana:

"04.03.2009 17:36 <KIRSIKKAPULLA> no eihän sul mittää hättää oo ku et näytä muutenkaa ;)
04.03.2009 17:36 <KIRSIKKAPULLA> sori oli ihan pakko :'DDD
04.03.2009 17:37 <KIRSIKKAPULLA> "teiniwinettäjä" palas.. mikähän se winettäjäki mahtaa olla ;DD
04.03.2009 17:37 <KIRSIKKAPULLA> jooei kyl mä nyt oon ihan hiljaa ennen ku sun pää räjähtää.. :DD
04.03.2009 17:38 <KIRSIKKAPULLA> ei tää munkaa mielest nii kauheen hauskaa oo mut jostain kumman syystä sä saat mun veren kiehuu aika pahasti.. olisko syy vaikka se et oot naurettava..? oommäki kyl mut mä sentää myönnän sen :P"

Tässä kohtaa vastasin että mitäs neiti vielä mua pommittelee typerillä jutuillaan, ois kannattavampaa esimerkiksi tunkea kieli jäiseen rautaan kuin itkeä siitä ettei päässyt johonkin k-18 yhteisöön.

04.03.2009 19:05 <KIRSIKKAPULLA> hahaaaaaaaa, salli mun nauraa :DDD luulet sä tosissas et mä oon "katkera jostain plymouth clubista" te voitte mun puolesta työntää plymarikerhonne sinne mihin aurinko ei paista koska mä en edelleenkää haluu tollasten kusipäisten (ja vitun rumien) tyyppien kerhoon jotka luulee olevansa jotenki parempia ku muut. jos sulle ei oo viel tähän mennessä valjennu ni mä kommailen sulle vaa siks et sua on nii hauska ärsyttää ku sä oot tollanen saatanan lehmä ;DD

Tässä kohtaa totesin että jos et ole katkera, miksi vielä kommentoit?

04.03.2009 19:06 <KIRSIKKAPULLA> ja koska mul ei oo muutakaa tekemist ku mä oon tällanen asdasd teinipaska :D04.03.2009 19:12 <KIRSIKKAPULLA> nii eli toisin sanoen sä et oikee osaa lukee.. kyl sen voi myöntää ihan ääneenki, emmä sua enää yhtää tyhmempänä voi pitää :) mut nyt ku mä oon saanu taas vähä huvia irti tästäki päivästä ni taidan tökkää sut taas tonne mustalle listalle -->

Aika nokkelasti vastattu kun toinen toteaa että luuleeko se oikeasti että kukaan noita sen juttuja elämä on liian lyhyt tuollaisiin juttuihin tuhlatavaksi :D "ET VAAN OIKEESTI OSAA MYÖNTÄÄ ETTET OSAA LUKEEE!" Häähää, olipas nokkelaa.

Ilmeisesti neiti ei ole katkera, mutta saa jotain kieroutunutta seksuaalista tyydytystä mun kommaamisesta, en muuta järkevää syytä tälle kommentoinnille nää, mut mikäs siinä, mutta rohkea rokan syö ja tekee sen julkisesti. Mutta nykyään voi onneksi tehdä kaiken nimimerkin takaa :D.

Juu, itkettää kauheasti että laittaa mustalle sellaisen ihmisen jolle on itse ensin tullut aukomaan? :D Can't see the logic, mutta ehkä se jossain siellä piilee. Run and hide kun ei uponnutkaan tuo verbaalisesti notkea vittuilu?

Merkinnän tarkoitus on pääosin kummastella vikiseviä vittuilijoita jotka ensin rinta rottingilla tulee aukomaan ja loppu peleissä homma päätyy siihen että MINÄ olen vittuilija mustalla...Eikös sen pitäisi mennä toisin päin ;>? No, kummastelen vaan tätä nykyajan vittuilukulttuuria, ennen sitä sentään selvitettiin asioita ihan face to face puukkohipan merkeissä, oi niitä aikoja. Puukkohippaa ei ehkä enää tartteta, mutta tollasta selkärangattomuuttakaan ei kyllä :D Lapset, opetelkaa olemaan loukkaantumatta tyhjästä tai teidän elämästä tulee helvetin hankalaa ja muistakaa, metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan.

Tottakai neiti kirsikkainen poisti kommentit, mutta jotta jälkipolvet voisivat lukea jonaina kauniina päivänä 2000 luvun jaloa kommunikointitaitoa sain pelastettua tekstit tänne päiväkirjaani!

Ps. En sitten oikeasti ole lukenut noita kommentteja kuin sanan sieltä täältä, jos siellä on jotain suurta ja mullistavaa niin kertokaa miulki.

Kunhan se tyllerö ottaa mut taas mustalta listalta, tulee taas tutkiin mun päiväkirjaa (joka on aika jännä että sitä kuitenkin kiinnostaa mun merkinnät vaikka olenkin karsee noita-akka, syylä nenän pääs, musta(valkoinen) kissa ja kaikkee.) ja avautuu tänne kuin oksennustautinen ämpärille.

+

"miks pitää mennä kirjottelee päiväkirjaan toisesta kaikkee mukavaa jos ei kirjoteta niit juttuja ees oikein ? kauheesti kaiken muailman kirjotusvirheitä ja joissain kohin lauseet menee täysin vinksin vonksin verrattuna siihen mitä ne on alunperin ollu. minä vaan kysyn. ;DD"

Joo, ihan copypastella on sinun jutut tähän otettu ja minä typoon ko humalassa kirjottelen! No ei vaineskaa, oon vaan lukivammane :< Meen viiltelee. Tietty voi olla että Johanna tukiasisen demonit riivaa mun copypastea...Copypaste ei edelleenkään valehtele vaan kopioi suoraan kaiken. Kannattaako tulla aukomaan sillä uhalla että pääsee päiväkirjaan? Joskus käy näin. Deal with it. Nassun aukomisella on riskinsä. Jos ei oo muuta haukutavaa ku mun typot (typosin muuten typo-sanankin n. 5 krt) niin aletaan kahlata jo aika pohjamudissa :D

Kuulemma ei aio mun takia poistaa kuviaa, en ole käskenytkään vastasin vaan pottuihin pottuna. :D

Kiitos viihteesä, 6h töissä oltuani vakava ja muka ammattiatoinen, sekä suoritustehokas yrittäjänainen on kiva olla lapsellinen galleriassa. Wääwää!

shitMaanantai 23.02.2009 17:49

shit! sain just äske tietää et mun äiti oli jääny auton alle ja joutu nyt sairaalaan, se kuulemma sai aivohalvauksen ja joutu koomaa:( joten sori jos, en tuu pitkää aikaa ulos;((((
^sanoisin näin 10 min. päästä jos en olisi kopioinut tätä minuutissa päiväkirjaani. Jos et kopioi tätä minuutissa päiväkirjaasi, joku sukuluaisistasi joutuu kymmenen minuutin päästä auto -onnettomuuteen

MetallicaLauantai 21.02.2009 02:16

So close no matter how far
Couldnt be much more from the heart
Forever trusting who we are
And nothing else matters

Oli pakko.Torstai 12.02.2009 23:35

Nyt kun luet tätä tekstiä, sinun on kopioitava tämä blogiisi ja tehtävä tämä,
jos et tee, ihminen jota rakastat kuolee.

Muistatko, missä suutelit ensikertaa? - Se oli aika köyhää.
Kuka on sinulle tärkein ihminen maailmassa? - En voi eritellä, äiti ehkä emt. Koko perhe on tärkeä.
Minkälaisessa seurassa viihdyt? - Hyvässä.
Tunnetko paljon ihmisiä? - En.
Mihin suurin haaveesi liittyy? - Emmä tiiä, olemiseen.
Kerro jokin pieni mukava toiveesi? - Pysyä suht. terveenä.
Kutiatko helposti? - Vähän turhan.
Antaisitko kumppanillesi anteeksi jos hän pettäisi sinua? - En.
Onko Titanic hyvä? - Liian pitkä.
Ovatko naiset heikompia kuin miehet? - En tiiä.
Kamalin tunne? - Niitä on paljon. Ahdistus on aika kauhee.
Paras tunne? - Rakkaus ja sellainen yleinene tyytyväisyys.
Oletko ikinä ollut kännissä? - En ole.
Oletko ikinä ollut masentunut? - jJoskus 2006.
Jaksatko elää elämääsi? -Itseasiassa pidän siitä.
Keihin luotat? - Perheeseen.
LUETTELE 1 ASIA JOKA SAA SINUT AINA HYMYILEMÄÄN: Emmä tiiä nyt aina, mu kaverit ja joskus toi koira :D Ainii ja Rölbä!

HÄÄHÄÄ!Perjantai 06.02.2009 18:39

Olipa kerran vittu tyttö joka kompastu voikukkaan ja kuoli. nyt se tyttö tulee kummittelee sun huoneesee saatana ku luet tän lauseen.

jos et kopioi tätä sun vitun päiväkirjaasi viikon aikana se tyttö tulee ja tekee sun mesestä maksullisen ja sun meseukko muuttuu vittu siniseksi ja sit kaikki kuolee AHAHAAHHAAHAH
...ja sit kaiken lisäks et saa koskaan enää piparia !!!!!

Dippidappi.Perjantai 06.02.2009 01:00

What if I say I'm not like the others.
What if I say I'm not just another one.
Im not a pretender.
What if I say I will never surrender.