IRC-Galleria

Tapahtumarikas päivä Perjantai 11.04.2008 02:02

Aamu alkoi 8.00 väsyneissä merkeissä. Koulua oli neljään asti. Jäätiin Hannan kans kaupungille hengaileen ja lähettiin sit kotiinpäin. Päätin mennä suoraan tallille.

Kävelin raikkaassa kevätilmassa bussipysäkiltä tallille parin kilometrin matkan. Joku tuntematon mies pysähty mun kohalle ja pyysi kyytiin. Se oli vänkää.

Jatkoin matkaa kävellen tallille. Harjasin Vertin (hoitohevoseni) ja löysin sen mahan alta paljon rupia. Ilmeisesti hokeista.

Näin tallin omistajaa ja se sano, että voisin mennä Ratsasteleen Vertillä. Menin ja oli hirmu kivaa!

Lopuks menin kentälle ja siellä oli toinenkin hevonen. Se toinen hevonen alko hikoileen hirveesti, eikä suostunu syömään ja yritti mennä makuulleen. Sille soitettiin eläinlääkäri ja sillä todettiin ähky (hevonen voi kuolla siihen). Siinä sitten kattelin ja auttelin kun sille painettiin puolitoista ämpärillistä nestettä nenän kautta mahaan. Hevonen virkos onneks ja ainakin tällä hetkellä sen tilanne näyttää hyvältä.

Lenkin jälkeen pesin Vertin mahan alusen ja jalat. Sit pistin haavasprayta.

Nii joo, sit kuulin, että kaveri oli löytäny pelloltaan miehen ruumiin. Se oli eläinten kalvama. Kaks kuukautta ilmeisesti ollut kuolleena. Pääkallo näky ja sisäelimet suunnilleen kaikki syöty. Nicee!

Kaiken kaikkiaan oli aika jännä päivä. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.