IRC-Galleria

Annie___`

Annie___`

hämmentynyt

Hyvä vastaanottaja,Lauantai 12.01.2008 20:10

kirjoitan tätä kirjettä sydän vereslihalla, sillä korviini on kantautunut mieltäni suuresti järkyttänyt tietoa siitä, että en olekkaan Vandamerian valtakunnan kruununperillinen. Veriset kyyneleet kohoavat silmiini, kun ajattelenkin tulevaisuutta, voi laupias taivas miten minun nyt käy.

Koko elämäni, kehumatta itseäni sen kummemmin, eli jo kunnioitettavat vajaat 20 vuotta, olen opetellut aateliston tavoille.
Osaan juoda teetä pikkusormi osoittaen koiliseen.
Osaan puhua erittäin sivistyneesti ja toisen osapuolen mieltä pahoittamatta kaikenlaisista erinäisistä asioista kuten kuvataiteesta, klassisesta musiikista sekä lampaanvillan tuonnin merkityksestä Vandamerian talouteen.
Lisäksi osaan kunnioittaa kaikkia itseäni ylempiarvoisia kuten itseäni vanhempia henkilöitä, miehiä, tummahiuksisia naisia, yliälykkäitä lapsia, jokaista rakasta ystävätärtäni sekä jokaista joka osoittaa olevansa kunnioitukseni arvoinen. Tämä kohta ei kuitenkaan tarkoita, että olisin alistuvainen luonne; tämän todistaa jo sekin, että olen erittäin päättäväinen, oikeudenmukainen ja luotettava henkilö.
Kuninkaallisen pyhyyteni olen tietenkin säästänyt tulevaisuuteen, kunnes Vandamerian valtakunnalle löytyy sopiva,siedettävä, ihastuttava, rakastettava, komea, miehekäs, omaan aivotoimintaan kykenevä, kaiken puolin puhdas niin maineeltaan,sielultaan kuin olemukseltaakin, rikas ja minua tietysti jumaloiva mies. Tämä kohta ei siedä minkäänlaista kyseenalaistamista, sillä se olisi kuin, anteeksi karu ilmaisuni, perseellä pesty peili.

Näihin edellä mainittuihin kohtiin vedoten vaadin, että Vandemerian valtakunnan hallitus ottaa minuun välittömästi yhteyttä, jotta voimme sovitella tämän dramaattisen virheen niin, että kumpikin osapuoli on tyytyväinen; se ei tosin liene vaikeaa, sillä kruununperillisen valinta on mielestäni tehty nyt tämän kirjeen nojalla hallitukselle enemmän kuin helpoksi.

Rakkain terveisin
Tuleva Vandemerian kruununprinsessa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.