IRC-Galleria

Annie___`

Annie___`

hämmentynyt

lauseita seuran jälkeenLauantai 20.05.2006 05:51

olen suunnattoman pettynyt.äiti on opettanut paljon minulle, suurin osa on paskaa mutta yhden asian haluaisin oppia pitämään mielessä ja haluaisin että muutkin tekisivät saman: valehdella ei saa - koskaan ei tule tilannetta että valehtelu auttaisi pitkäkestoisesti.joten ethän valehtele minulle, toisaalta ei sillä ole väliä koska usko ja luottamus sinuun meni nyt lopullisesti. .. hieman aiheeseen liittyen, kiitos ystävä et sain purkaa sydämeni sinulle.

täällä haisee tupakka ja leima on kädessä vaikka ei niin pitäis olla.no ihan sama, tulin onnelliseksi kun muumilaakson väki tykkäs minusta koska mieki tykkään niistä :] olen onnellinen siitä että minulla on vielä ystäviä joihin voin luottaa ja turvata kun maailma näyttää todellisen luonteensa.

rakkaus on sellanen juttu että se ei kuole koskaan.jos kerran olet rakastunu niin sitten se ei vaan voi kuolla kokonaan pois.muuttua se voi - rakkaudesta voi tulla "ystävänrakkautta" ja toisin päin.haluaisin kertoa yhdelle teistä että rakastan sinua yhä vaikka oletkin paskamaisin akka jonka olen koskaan tavannu.en vain voi napsauttaa sormiani ja olisit poissa sydämestäni - vaikka niin haluaisin tehdäkin.

ulkoa kuuluu lintujen ääntä, jos laittaa silmät kiinni niin vois kuvitella et kaikki on hyvin.

ok ja se vittumainen piste perään

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.