IRC-Galleria

???Tiistai 23.05.2006 02:01

Nurkkajumala, jota useat läheiseni rakastavat yli kaiken, on tulvillaan viihteeksi kutsuttua soopaa, jota tuijottaessa kykenee välttämään ah meille suomalaisille niin rakkaat sosiaaliset tilanteet.ei tarvitse keskustella kenenkään kanssa moneen tuntiin, voi vain tuijottaa kauniita ja rohkeita,salattuja elämäni,CSI:tä joka ainoassa jenkkilän kaupungissa,uutisia joka toinen tunti,elokuvia, lastenohjelmia, luonto-ohjelmia,ajankohtaisohjelmia JA reality(pahoittelen jos kirjoitusasu on väärä, englanninkieleni on tosi heikko) -ohjelmia.

tälläiset tosi elämästä kertovat ohjelmat valtasivat ensin jenkkilän ja brittilandian - mitä isot eka sitä pienet perässä:big brother,heikoin lenkki, diili, idiols,popstars,suuri seikkailu,robinson,baari jne..rantautuivat suomeen. jos emme tuijota suomalaisversioita niin taivaalle kiitos sub-tv tulittaa meitä amerikkalaisilla versioilla sekä sellaisilla ohjelmilla joista ei vielä suomi-versiota ei ole saatu aikaiseksi.on seksigurut,amerikan prisessat,huippu mallit,hurja muodonmuutos, vaimot vaihtoon,lapsityrannit etc... tosi-tv:tä kyllä riittää. itse en seuraa näistä ohjelmista mitään mutta joillekkin tuntuu olevan hengen lähtö lähellä jos eivät saa katsoa huippu malleja tai vastaavia.

ihmiset palvovat laatikkoa ja on lähes uskomatonta jos joka talosta sellainen ei löydy - yleensä niitä on vielä useampi kuin yksi kappale.niistä sitten katsotaan tosi-tv ohjelmia ja ihmetellään kun toiset riitelevät, pohtivat seksielämänsä vaikeuksia,rakastuvat,puhuvat syvällisiä,nauravat,laulavat ja tekevät ties mitä.miettikääpä ihan huviksenne, onko oikea elämä oikeasti sellaista? kuinka monessa tosi-tv ohjelmassa katsotaan telkkarista jotain toista tosi-tv ohjelmaa?kuinka monessa ohjelmassa katsotaan yleensäkään telkkaria?

minä en tykkää tuosta nurkkajumalasta joka on vieny minulta perheen ja ystävät.minulla on kaksi vaihtoehtoa: joko jään yksin tai sitten alan palvomaan tuota jumalaa jonka uhreja suurin osa meistä on. keksispä nyt joku tehä Dr. Phill :stä suomalaisen version nii voisin sit kirjoittaa tällä Tohtori Matti Meikäläiselle ja mennä hänen ohjelmaansa kertomaan tästä asiasta.hyvällä tuurilla kaikki te joille tämän kirjoitelman kohdistan satutte ruudun ääreen (ja miksi ette sattuisi sillä onhan se nyt katsomisen arvoine varmaan sellanen Dr. Phill in Finland ohjelma) ja tekin sit kuuntelisitte minua joskus.

toiv. älysitte lukea tän mainoskatkojen aikana ettette menettäneet mitään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.