IRC-Galleria

Annie___`

Annie___`

hämmentynyt

Joo tota pikku avautuminenKeskiviikko 01.04.2009 20:14


Mie raukka menin pahaa aavistamattomana city-markettiin ja ostelin siin korin täyteen ruokaa ja sitten tulikin jonotuksen aika. Edessäni oli Nainen, 37v. hänen Tyttärensä 5v, Poikansa 3v. sekä hänen Äitinsä 70v.

Noh lapset on lapsia.. Mie en muuta ku hymmyile lapsille, jotka vähän höpöttelee kovaan ääneen ja kiertelee kauppakärryjä ympäri tarkkaillen kinder-yllätysmunaansa, jotta kukaan paha ihminen ei vain varasta sitä. Näin tekivät myös Tyttö ja Poika.

MUTTA AIKUISET! Mielestäni sekä 37 että 70 vuotiaan aikuisen tulisi osata käyttäytyä kassajonossa. Mutta mutta mutta, mitä tekee Nainen. Hän oli luultavasti niin rahaton, että hänen piti siinä jonossa sitten kyykistyä lukemaan iltasanomia.

Lehti oli sellaisessa telineessä ja Nainen kylmän viileästi käänteli vaan sivuja ja luki siinä ns. kyykkypaska-asennossa. Kassaneiti teki töitään tehokkaasti, mutta jono ei liikkunut mihinkään suuntaan. Äiti,70v. kyselee et "mitäs siellä lukkee" ja Nainen lukee suoria lainauksia lehden etusivun jutusta, jossa keikkalääkäri oli tullut töihin humalassa.

Jono takanani kasvoi... ihmiset alkoivat pikkuhiljaa jupista ja siirtyä toisille kassoille. Kassaneiti alkoi jo hieman huhuilla "seuraava", jolloin Tyttö,5v. alkaa lappaa tavaraa tiskiin (ja kaataa samalla Pojan, joka alkaa parkua). Minähän olen tietenkin maailman kärsivällisin ihminen, joten en lähtenyt jonosta kulumallakaan, vaan aloin lohdutella Poikaa, jolloin Naisen äidinvaistot heräsivät - hän nostaa katseensa lehdestä - ottaa pojan syliin ja mulkaisee minua - sanoo närkästyneesti: täällä päin ei ole tapana noin tuttavallisesti kosketella toisten lapsia.

Minun (lue: markettien pervo lastenkaappaaja) päreet palo, pahasti. Äiti,70v katsoi minua myös hyvin paheksuvasti ja alkoi sitten lappaa ostoksia hihnalle. Sekä kassaneiti että minä huokaisimme helpotuksesta - homma alkoi taas pyöriä ja uskoin jo saavani omat ostokseni joskus maksettua.

MUTTA MITÄ VIELÄ! Porukka on saanut kaikki tavaransa pois kärryistä ja tulee maksun aikana. JA MITÄ HELVETTIÄ: Nainen ja Äiti alkavat kiistellä kovaan ääneen siitä, kumpi saa maksaa ostokset. Äsken oltiin vittu niin köyhiä, et euron iltsikkaan ei ollu varaa ja nyt sitten oikeen vaatimalla vaadittiin että MINÄ MAKSAN, EIPÄS KUN MINÄ !!!

No jos oisin ollut oma itseni, olisin napannut kaksi iltasanomaa vielä kassahihnalle, omat tavarat siihen jonon jatkoksi ja sanonu et MINÄ MAKSAN JA SILLÄ SIISTI! Mut onneksi olin väsyny ja tyydyin vain sulkemaan silmäni, huokaisemaan provosoivasti ja puristamaan hampaat yhteen.

Että tämmöstä, hyviä kauppareissuja vaan muillekin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.