IRC-Galleria

Annie___`

Annie___`

hämmentynyt

ja tänään AnnaNews tiedottaa:Sunnuntai 12.02.2006 23:53

perjantaina kävin rollossa (olin erilainen, ku muut meni aamulla sodankylään päin mie menin rolloon ja sit illalla toisinpäin).matkasta johtuen kaikki taas hyvin ja elämä jatkuu.

lauantaina kävin sattasessa, sää oli oikeesti mahtava. minulla oli oikeesti hauskaa siellä.sit ku tulin kotiin niin kaikki meni ihan vituralleen, eikä kukaan tuntunu enää kivalta.siskon kanssa piti alkaa riiteleen ja huomasin että en enää rakasta sitä niinku ennen (periaatteessa ihan hyvä juttu).tajusin et kaikki muutki on ihmisiä niinku mieki - kaikki puhuu paskaa toistensa selän takana.

"Olipa kerran... neljä pientä lasta, jotka tekivät tulta. he olivat parhaat kaverukset. tuli syttyi ja pienin heistä lisäsi pieniä risuja ja ruohoa että tuli alkoi kukoistaa.kaikki neljä olivat kontallaan tulen ääressä ja puhalsivat yhteen hiileen. tuli viides, ilkeä lapsi joka potkaisi sitä pienintä ja pienin kaatu kumoon.hänellä kävi kipeää.hän suuttui viidennelle ja näytti kieltä.kuten arvata saattoi loput kolme tulentekijääkin nostivat katseensa ja kukaan ei enää puhaltanu hiileen - kaikki näyttivät kieltä ja puolustivat pienintä ystäväänsä. LOPPU"

sunnuntaina heräsin 11.00-12.00 (en muista mut joskus tuolloin) ku en jaksanu enää nukkua. olin epäkristillinen ja aloin siivota kun käsky kävi. ei mahda mitään...piti vielä kaikki petivaatteet ulos ja puistella ja vaikka mitä.kävin serkkua kattomassa ja se oli aivan kuten ennen. unohdin hetkeksi kuinka julmia ihmiset on ku ne kasvaa isoksi ja nautin hetken lapsen seurasta.muksut on mahtavia ku ne sanoo kaiken niinku asiat on eikä aattele sen pidemmälle, eikä ne puhu paskaa kenenkään selän takana.loppu päivä meni miettiessä, pohtiessa ja loppu tulos oli ettei kukaan enää tykkää minusta.johtunee siitä että olen niin ilkeä.

tähän päättyy AnnaNews lähetys Annalandiasta, jossa kaikki on aina hyvin.
jos lähtyksessä on häiriöitä eli kirjoitusvirheitä niin voit sivuutta ne ja ajatella ettei niitä ole

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.