IRC-Galleria

Annie___`

Annie___`

hämmentynyt

Lehmiä ja uniaSunnuntai 15.07.2007 21:58

Nainen on just niinku lehmä - sen saa hyppään vaikka kuinka korkian aidan yli, jos vaan on tarpeeksi herkullista houkutusta. Toisaalta, jos tätä kyseistä naista/lehmää ei osaa houkutella oikein, osaa hän olla myös hyvin uppiniskainen. Nainen/lehmä ei välttämättä edes nosta katsettaan, jos ei koe sitä tarpeelliseksi.

Houkuttelijan ulkonäkö, varallisuus ja ennen kaikkea luonne ovat hyvin ratkaisevia asioita kun koetetaan saada nainen hyppäämään aidan yli. Tässä vaiheessa on kai hyvä selväntää että "aidan yli hyppääminen" on kiertoilmaus seksille. Nyt jollekki tulee heti mieleen huutaa "VASTALAUSE! LUONNE EI LIITY ASIAAN!(riittää ku on komia, uljas ja upia)" Minä olen kuitenkin sitä mieltä, et kyllähän siinä tsekkaillaan kaverin luonnekki ennen ku ollaan mihinkään hyppäämässä. Sama se on lehmälläki - ei se mene semmose vihaisen ja tympiintyneen näkösen käestä syömään, vaikka siinä kädessä ois tarjolla "lehmien herkkuhyvä" -karkkeja.

Kävi tos perjantaina semmonen sattuma et yhen sortin pelimanni tuli hanurinsa kanssa heilumaan - puhuimme luultavimmin eri salakieltä, joten hän ymmärsi minut väärin tai no oikeammin hän ei ymmärtänyt vitsiäni. Hän asetti minut tilanteeseen, jossa piti valita hyppäänkö aidan yli. Päätös oli loppujen lopuksi täysi selviö: tolla jätkällä ei oo tarjolla mitää muuta ku heinätuppu, jota on käyny maistelemassa jo puolet lehmistä aidan tältä puolen. Pelimanni eli pelimies. Mie olen kyllä totisesti sitä mieltä et "pelimies" on adjektiivi eikä substanttiivi - tai oli mikä oli, hyvin luonnetta kuvaava sana se kuitenkin on.

Nukuin tos kahen tunnin päikkärit ja näin ihme unta. Päikkärien nukkuminen on minulle varsin harvinaista, sillä luin seiskan lääkäripalstalta et lapsottomuuden riski kasvaa, jos nukkuu ns. aktiiviseen aikaan eli päivällä. Nyt oli kuitenki pakko, koskapa vietin 10-15 välisen ajan iskettämällä noin 500 miestä. Ei siitä sen enempää..

Nyt teillä kiinnostaa tietty se uni, noh siin oli muka kesä ilta ja aurinko paisto ja mie hoipertelin reposen terassille ja siin oli yks Henna ja jotain tyhmiä poikia ja se Henna kysy multa, et onko tää teidän vakkaripöytä mis me istutaan? Mie kattoin sitä hetken, tuijotin sitä pöytää ja sit kysyin et ookkos nähny Jenua, Outia ja niitä? Sillo samassa Henu huus mulle sieltä vähän kauempaa terassilta et tuu Anna-Tuulia tänne! Mie lähin sinne päin hoipperoimaan ja otin siitä Henna ja niitte poikien pöydästä kiinni ja se meinas kaatua ja niide kaljat lentää - onneksi ei lentäny. Sit ku pääsen siihen Henun tykö niin se ei ollukkaan Henu vaan Matu ja se vaan katto minua ihmeissään ja yritin piettää pöydästä kiinni mut jalat ei pysyny paikoillaan ja lysähin maahan istumaan. Mie olin niin päissään etten koskaan ole ollu niin huonossa kunnossa. Viimeisillä voimillani pidin urheasti rystyset verillä kiinni pöydän laidasta ja sain sanottua Matulle: Sitte ku Outi tulee niin sano sille et hommaa minut pois täältä. Tämä jälkeen otteeni irtosi ja tunsin kuinka pääni kolahti asfalttimaahan ja menin tajuttomaksi.

Oikeastaan on hyvä et on iha "jalat alta - kännissä" vain unissa niin ei tarvi oikeesti tuommosissa tilanteissa noloilla. Vaikka herätessäni olin tosi stressaantunu siitä, et mitähän juttuja minusta alkaa liikkua kylillä ku oon tuolla tavoin menny örveltään. Unohin mainita et äskeisen uneni henkilöiden nimet on ehkä muutettu. Voitte nyt koko lukijakansa alkaa leikkiin unista ennustajia ja analysoida mitä toi meinaa. Mie meen katteleen jatko-osaa, kännisiä unia!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.