IRC-Galleria

tule.Tiistai 25.03.2008 04:09

22.3.2008 avasimme grillikauden :]Sunnuntai 23.03.2008 03:22

Lauantai 22.03.2008 04:23

[Ei aihetta]Torstai 20.03.2008 06:29

kuin lapsi ilman vanhempiaan
kuin taulu ilman värejä
kuin biisi ilman sanoja
kuin kirja ilman sivuja
kuin tulevaisuus ilman toivoa
kuin toivo ilman uskoa
kuin usko ilman rakkautta
kuin rakkaus ilman Jumalaa

kuin minä ilman sinua

sitä on tyhjyys

[Ei aihetta]Maanantai 17.03.2008 04:54

Anna: saitko?
Mia: en
Anna: en minäkään, en varmaan puoleen vuoteen oo saanu
Mia: mie.. en koskaan
Anna: niin ku sie oot niin kranttu niide suhteen
Mia: ei voi mitään, se koostumus ei vaan ole minun mieleen. alkaa ällöttää pelkkä ajatuskin
Anna: voi mie varmaan pakahtusin onnesta jos nyt saisin ees yhen pienen
Mia: mulle ei kelpaa pienet eikä suuret
Anna: no ehkä kesällä sitte
Mia: niin, silloinhan sitä saa helpoiten
Anna: sanoppa muuta, talvella se on jotenki kauheen keinotekosta tai silleen, kesällä on paljon luonnollisempaa ja aidompaa tavaraa
Mia: eihä talvella saakkaan vissiin ku ulkomaalaisia
Anna: ei taida saada ei, kesällä sit kotimaista, se onki laatutavaraa
Mia: en ossaa sanoa ku en tykkää
Anna: minusta on kyllä omituista ettei sie syö mansikoita

[Ei aihetta]Lauantai 15.03.2008 18:59

Anna: näin täti määritteli fucking buddy= semmonen tuttu kaveri jonka kanssa harrastaa seksiä mut ei pese pyykkejä ja tiskaa yhessä

Jaakko: hyvä määritelmä

Anna: mitä sit ku pestään yhessä pyykkiä mut ei naida

Jaakko: avioliitto

huomennaLauantai 15.03.2008 15:56

käveltiin siin kohti olemassa olevaa, hän tulee vastaan ja hymyilee, en tunnista häntä, joku yli onnellinen nainen, varmaan saanu pitkästä aikaa tai jotain, näin ajattelen, tilanne muuttuu, hän hymyileekin sinulle, suukotat häntä ja kerrot tässä on tyttäreni,äitini,vaimoni,rakastettuni,unohdettuni,maailmani. minua ei esitellä, olen vain osa ympäristöä.

kiitti mummo ku kerroit Torstai 13.03.2008 22:34

En jaksanu alkaa paistaan lättyjä joten käväisin läheisessä Siwassa ostamassa karkkeja. Kävelin liikennevaloihin ja jäin odottamaan että valot vaihtuvat, viereeni tuli mummo, katsahdin häntä ja hymyilin ystävällisesti. Mummo hymyili takaisin ja jatkoimme odottamista. Siinä tuntui kestävän ikuisuuden ja kerkesin ajatella vaikka mitä, kun yhtäkkiä mummo sitten naurahti ja tokaisi : "jaa, tyttö taitaa olla rakastunut". Samassa valot vaihtuivat ja mummo lähti kävelemään kovaa kyytiä tien yli. Itse hämäännyin niin kovasti että en hetken muistanut olinko menossa Siwaan vai jo kotiin päin.

sininen hetkiTiistai 11.03.2008 02:06

voi kertoa että vaatehuoneessa oli aika sinistä. voin kertoa että se väri lähti vaan haju jäi. voin kertoa että en rakasta sitä hajua. voin kertoa että ei se mitään. voin kertoa että kestän kolhut. voin kertoa että tiedän salaisuutesi. voin kertoa että teit sen minullekin. voin kertoa että en mennyt lankaan, naruun, köyteen, enkä solmuun. voin kertoa että tiedän viimeisen pilkun olleen turha. voin kertoa että en osaa päättää. voin kertoa että vihaan jokaista joka luo vihaavia katseita toisiin ihmisiin. voin kertoa että olen tehnyt itsekin niin joskus. voin kertoa että hän ei pidä siitä että jätät valot päälle. voin kertoa että lasi on läpi näkyvää. voin kertoa että läpi näkyvyys ei tarkoita sitä etteikö lasi voisi olla paskanen. voin kertoa että katselen sinua saman lasin läpi takaisin. voin kertoa että olen epävarma kirjoitetaanko läpi näkyvä yhteen vai erikseen. voin kertoa että joltain neropatilta tulee kommentti joka alkaa sanoille: voin kertoa... . voin kertoa että tiedän tulevaisuudesta vain sen ettei siihen kuulu menneisyyteni palasia. voin kertoa että isän kuoleminen ei ole kivaa. voin kertoa että sisäinen puhelu itsensä kanssa auttaa usein. voin kertoa ettei minusta kukaan tiedä mitään mutta silti valtavasti. voin kertoa että asia voi olla myös päinvastoin. voin kertoa että tekisit minut onnelliseksi vain olemassa olollasi. voin kertoa että haluan löytää perheeni. voin kertoa ettei se varmasti tule olemaan helppoa. voin kertoa että olen kuitenkin löytänyt kotini. voin kertoa että täällä on hyvä olla. voin kertoa että en taida olla koti-ihminen. voin kertoa että se tarkoittaa että muutan pian pois. voin kertoa että en muuta sinun luoksesi. voin kertoa että uusi kotini on kaukana. voin kertoa etten kaipaa sinua sinne. voin kertoa että halpahallista saa alehintaan uuden elämän. voin kertoa että se elämä ei ole laadukasta mutta halpa ja ja uusi silti. voin kertoa ettei minulle ole enää kerrottavaa. voin kertoa että tuo oli vale mutta en jaksa enää. voin kertoa että hyvää yötä.