IRC-Galleria

Onneks Mika ymmärtääTorstai 01.02.2007 00:14

Annie: ei me ollakkaan riidoissa
MikaKooKojootti: :D
MikaKooKojootti: miks olisitta saattanu olla?
Annie: no ei kai me oikeesti ikinä
Annie: eihä me ees puhuta nykyään koskaan mitään mistään ku Outilla on aina kiire :(
MikaKooKojootti : juu :/
Hyvä matkanjärjestäjä,

tämä kirje on tarkoitettu juuri sinulle, joka olet VIELÄ onnellinen, terve ja reipas nuori matkojen järkkääjä. Jos olet suunnittelemassa tällä hetkellä ensimmäistä matkaasi haluan onnitella; sinulla on vielä toivoa.

Haluan ilmaista tämän julkisen kirjeen avulla, että olet kaikesta huolimatta tekemässä elämäsi suurinta virhettä. Mitä useamman reissun olet jo järjestänyt itsellesi ja ystävillesi, sitä pienemmät ovat paranemismahdollisuutesi.

Puhun kokemuksen syvällä rintaäänellä todetessani, että kiittämättömyys on suuri ongelma ammattikunnassamme - tai paremminkin sanottuna asiakaskunnassamme.

Jos siis olet vasta suunnittelemassa ensimmäistä reissua rakkaittesi päivien iloksi, tässä sinulle neuvo: VAIHDA ALAA VITUN NOPEESTI !!

Jos taas olet järjestänyt jo matkoja aina minne milloinkin, jotta rakkaasi olisivat tyytyväisiä, en voi muuta kuin antaa HYKS:n johtavan psykiatrin Harri Westin puhelinnumeron: 0400 123 987 (soita ja kerro olevasi matkanjärjestäjä niin pääset jonojen ohi).

Itse olen kärsinyt matkanjärjestän roolistani jo pitkän aikaa ja ennusteeni on todella huono. Matkojen järjestäminen on vienyt minulta iän ja terveyden. Minulla ei ole enää paranemismahdollisuuksia (joka tarkoittaa selkokielellä sitä, etten kykene kieltäytymään minulle asetetuista ehdotuksista lähteä viettämään mukavaa vkl kohteeseen X) mutta haluan pelastaa teidät joilla on vielä toivoa.

Huolta sinusta kantaen:
Annie__`

jälkikirjoitus: sori jätkät, mut tais jäädä haaveeksi tällä kertaa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.01.2007 23:20

So I can't dance and I really can't sing.
I can only do one thing,
And that's be Lady Sovereign!
So I can't dance and I really can't sing.
I can only do one thing,
And that's be Lady Sovereign!

Love me or hate me, it's still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then thank you!
If you hate me then fuck you!

ylpeydenaiheetPerjantai 26.01.2007 00:04

Olen kauhean ylpeä Outista, koska se on mitä luultavimmin oma itsensä siellä missä se nykyään saapastelee enimmäkseen (ainaki mitä voidaan päätellä päiväkirjamerkinnöistä).

Sit oon ylpeä Nikosta kun se jaksaa minua ja minun tyhmiä juttuja kaikki matikantunnit + välitunnit ja muu aika viel päälle.

Ylpeä olen myös Tanesta joka uskaltautui tänään rajan taakse kännään, vaikka siellä väijyvätkin kaiken maailman hullut ruotsalaismiehet.

Ylpeydenaihetta tuottavat myös MC, jotka jaksavat toisiaan päivästä päivään, viikosta viikkoon, kuukaudesta kuukauteen (kenties vuodesta vuoteen) ja joskus ne myöskin muistaa minun olemassaolon.

Tietysti olen ylpeä myös Lapatsin sisarista, jotka jaksavat toisiaan käytännössä 24/7 yhteisten harrastusten, koulun sekä kodin vuoksi.

Lisbe alias rakas Liisani on kans tuottanut minulle ylpeydentunteen kun on panostanut penkkariasuunsa tosi kovasti ja on ollu reipas myös koulussa.

Joka päivä tulen yhä ylpeämmäksi ihanista työkavereitasi (pahoitteluni kaikille, mut voin hyvällä omallatunnolla todeta ettei kellään ikinä tule olemaan niin huippuja työkavereita ku mulla)

- - - - - -

"Joka kerta kun lapsesi sanovat sinulle vastaan ja kävelet eri suuntaan kuin sinä, ole ylpeä heistä - se osoittaa, että he pärjäävät ilman sinua ja kohta sinua ei enää tarvita"

Juulialla on asiaa...Sunnuntai 21.01.2007 23:06

Ajat ovat vieneet meiltä muistomme
Joskus kohtaan ne vahingossa
ne kävelevät vastaan
hiljaisissa hetkissä,
vakavissa unissa,
pimeinä iltoina.
Ne hiipivät ihollani ja
muistuttavat olevansa olemassa.

ps. muistatko ne rappuset joilla istuin ja odotin? ... noh, istun täällä yhä


tuli jo ikävä sinuaPerjantai 19.01.2007 01:38ps. lupaukset on iha vitun turhia!

LupauksiaTorstai 18.01.2007 00:34

1. En kiroile enää

2. En ajattele itseäni ja omaa etuani

3. En vihastuta ketään, vaan välttelen riitaa kaikin tavoin

4. En vihastu kenellekään, vaan säilytän malttini

5. En valehtele enää ikinä (juksata saa jos sanoo heti perään et "ei vais!")