IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 27.02.2006 16:39

aina ei voi voittaa mut onneksi sinä olet aina sydämessäni <3 thx beib et oot olemassa...
Olen oottanu jotain koko viikon.En tiedä mitä se on, mutta jotain hyvää sen on pakko olla.Kuuntelen tässä PMMP:n kumivirttä ja loistavahan se on.Sellanen überpirteä, just täydellinen kuvaamaan nykyistä olotilaani ;]

Ja ne lupaamani laulunsanat:

täältä tullaan muistuttaisin sua
koko elämäsi olet etsinyt vain mua
tääs ois niinkun kissa ja tekis kurnau
se olisi koira ja sanois hauhau
mulla on pallo, missä keilat on?
tiedän että täyskaato ei oo mahdoton.
kuume nousee otsa on jo hies
vaikka olen nainen niin isken niin kuin mies

chorus:
minulla on katala, vaarallinen olo
kesäkumi aika selvästi on aluillaan
sinun on pakko antautua
minussa on paljon mitä kahden kesken paljastaa.

peruutin deitti-ilmoitukseni
saletisti tänään löytyy poikakaveri
mussa on kaikki mitä oltavakin on
oon luotettava, kiva, ihana ja viaton.

chorus

chorus2:
kamala tahto tanssia
kesäkumi aika selvästi on aloillaan
heti tänne romanssia
minussa on paljon mitä kahden kesken paljastaa

en ole onnistunut ennen
nyt kaiken oikein oikein teen
varmasti ihan kohdalleen

täältä tullaan muistuttaisin sua
koko elämäsi olet etsinyt vain mua
olen täyttä kultaa, kaunein päällä maan
asettukaa riviin, tänään prinssi valitaan
kaiken saat mitä olet etsinyt
oikeastaan etsinnät voit lopettaa jo nyt
tässä ollaan, opettele mua
minä olen täydellinen, ala rakastua

chorus
chorus2

nauttikaa siitä mitä on ja odottakaa parasta :]

rakkaudesta sinuunMaanantai 20.02.2006 20:48

muistan ku minulle laitettiin hammasraudat ja sanottiin etten saa syödä toffeeta.mie tykkäsin toffeesta kauheasti.sinnillä jaksoin olla muutamia viikkoja niin etten syöny toffeeta yhtään. varmaan kuukauden olin ilman toffeeta ja olin melkein unohtanu et mie tykkäsin toffeesta.sit me mentiin yhden tutun tykö kylään ja sillä oli pelkkiä toffeekarkkeja ja ei ollu kohteliasti kieltäytyä ku se oli minua ja anttia varten ostanu ne toffeet.no mie sain luvan syyä muutaman karkin. se maku oli sanoinkuvaamaton. muistan sen vieläki kuinka onnellinen olin.no sitte en kuitenkaan saanu syyä enää toffeeta, toi oli vaan erikoistapaus.Mutta se toffeen himo kasvo sillo ku sai pitkästä aikaa syyä sitä. himosta tuli vielä suurempi ja toffeen syömisen lopettamisesta tuli vielä vaikeampaa.

Tämä tarina kertoi siitä, millainen on nykyinen olotilani kun sain maistaa palan toffeeta taas pitkästä aikaa :]

Btw: onko mulla koskaan ees ollu hammasrautoja?

odotus palkittiinPerjantai 17.02.2006 17:18

olen odottanu melkein 11 vuotta et pääsen tanssiin vanhojen tansseja ja tänään ne sit tanssittiin. meno oli loistokasta, tuli hienoja kuvia vaikka aamu oli aika hektinen ( niin kai sen kuuluu ollakki :P )

kohta vielä tanssiin illan tanssit kaikille sukulaisille ja siskon kaiman kummeille. lukion sali täyttyy minun sukulaisistani, tällä hetkellä paikalle on ilmoittanut tulevansa 13 sukulaistani et silleen :D

illaksi ja yöksi luostolle. annan pari hyvää neuvoa, ottakaa mukaan:
- vaihtovaatteet
- pyyhe (tulette tarvitsemaan sitä ihan varmasti vaikka ette sitä vielä tiedäkkään)
- appelsiinimehua
- jotain syötävää (paitsi jos on ihan taju vähän litkua ja haluaa et menee kuitenki päähän niin kannattaa jättää syömättä)
- iloista retkimieltä ja kauhea kasa huumorintajua
- buranakaan ei ole pahitteeksi

hyvää loppu elämää, mie lähen nyt enkä jaksa enää tätä paskaa galleriaa

ei niinku paremmasta väliä :]Maanantai 13.02.2006 16:06

siis aivan huippu päivä. se tyyppi vastas mulle ja mie sain selville et se ei ole se keneksi mie luulin sitä.vähän kivaa nyt ku tietää et kuka-mitä-ja-missä??? niin voi vähän kiusata niitä :D

sain äikän preleistä C:n (=aika paska mut minkäs teet ku elämä nyt on semmosta) ja mulla on aikaa kehittyä :]

luulin ruokalassa et syön jääkaapissa. oli niin kylmä. hankkisivat lämmitysen tai ehkä mun sit ite pitää tehä jotain.

teennäistä toimintaa jos saan sanoa.tosi semmosta hönttiä ku kumpiki on et jeejoojeejoo mut oikeesti kummallakaan ei kiinnosta toinen pätkän vertaa.niinku jo eilen sanoin, periaattees ihan hyvä homma mut käytännössä tää käy tosi kipeää.no mut sain uuden tuttavuuden - ihan sika hyvä tyyppi, tykkäsin tosi kovasti.tuli ihan simo hyvä mieli ku aurinko paisto ja tuntu hetken et vitsi kaikki on hyvin (mulle tulee sellanen tunne aika usein ku nousen autosta)

ja tänään AnnaNews tiedottaa:Sunnuntai 12.02.2006 23:53

perjantaina kävin rollossa (olin erilainen, ku muut meni aamulla sodankylään päin mie menin rolloon ja sit illalla toisinpäin).matkasta johtuen kaikki taas hyvin ja elämä jatkuu.

lauantaina kävin sattasessa, sää oli oikeesti mahtava. minulla oli oikeesti hauskaa siellä.sit ku tulin kotiin niin kaikki meni ihan vituralleen, eikä kukaan tuntunu enää kivalta.siskon kanssa piti alkaa riiteleen ja huomasin että en enää rakasta sitä niinku ennen (periaatteessa ihan hyvä juttu).tajusin et kaikki muutki on ihmisiä niinku mieki - kaikki puhuu paskaa toistensa selän takana.

"Olipa kerran... neljä pientä lasta, jotka tekivät tulta. he olivat parhaat kaverukset. tuli syttyi ja pienin heistä lisäsi pieniä risuja ja ruohoa että tuli alkoi kukoistaa.kaikki neljä olivat kontallaan tulen ääressä ja puhalsivat yhteen hiileen. tuli viides, ilkeä lapsi joka potkaisi sitä pienintä ja pienin kaatu kumoon.hänellä kävi kipeää.hän suuttui viidennelle ja näytti kieltä.kuten arvata saattoi loput kolme tulentekijääkin nostivat katseensa ja kukaan ei enää puhaltanu hiileen - kaikki näyttivät kieltä ja puolustivat pienintä ystäväänsä. LOPPU"

sunnuntaina heräsin 11.00-12.00 (en muista mut joskus tuolloin) ku en jaksanu enää nukkua. olin epäkristillinen ja aloin siivota kun käsky kävi. ei mahda mitään...piti vielä kaikki petivaatteet ulos ja puistella ja vaikka mitä.kävin serkkua kattomassa ja se oli aivan kuten ennen. unohdin hetkeksi kuinka julmia ihmiset on ku ne kasvaa isoksi ja nautin hetken lapsen seurasta.muksut on mahtavia ku ne sanoo kaiken niinku asiat on eikä aattele sen pidemmälle, eikä ne puhu paskaa kenenkään selän takana.loppu päivä meni miettiessä, pohtiessa ja loppu tulos oli ettei kukaan enää tykkää minusta.johtunee siitä että olen niin ilkeä.

tähän päättyy AnnaNews lähetys Annalandiasta, jossa kaikki on aina hyvin.
jos lähtyksessä on häiriöitä eli kirjoitusvirheitä niin voit sivuutta ne ja ajatella ettei niitä ole

no jeejoojeejuuTorstai 09.02.2006 19:18

suutuin varmaan 100 kertaa mut lepyin nopeasti. Kävin värjään hiukset. Laitoin korvakorut. Halasin.Makasin.Nautin.Söin.Soitin.Tajusin et mun pitää tanssia isän kanssa valssia koko luomakunnan nähden.Ai niin, istuin rakkaani kyydissä ja käytiin ostamassa karkkia.Joudun tuottaan pettymyksen: kaikki ei ole sitä miltä se näyttää ;)

[Ei aihetta]Tiistai 07.02.2006 23:49

sanon tämän sinulle koska rakastan sinua: pidä joskus turpasi kiinni asioista jotka ei sinua kosketa. niin on aina parempi, eikä kenellekään tule paha mieli. voiku oikea elämä olis ku elokuvaa.silleen et on se kärtynen akka, joka on ensin tosi vaikia sille miespääosan esittäjälle, mutta lopulta ne kuitenki kaikkien riitojen ja huutamiste jälkeen rakastuu ja happy end. vaan ei ole, jos olen kärtynen sulle, ei se takaa onnistuvaa parisuhdetta, itseasiassa se on aika epätodennäkönen. opettele arvostaan minua, koska mie oon jo oppinu. sano terveisiä kaikille kavereille ja niille jotka lähetti mulle joulukortin viime vuonna.

hehkutustaTiistai 07.02.2006 20:18

mulla on ikävä *-merkillä alkavia lauseita mutta koska ne tuhosi edellisen elämäni, niin en tod. käytä niitä. halusin vain tulla toteamaan tuon ja myös sen että eräs ihminen teki olemassa olollansa minut hyvin onnelliseksi tänään. taidan olla vaikean valinnan edessä...

hengissäPerjantai 03.02.2006 16:58

olen hengissä se on hyvä asia sit toisekseen on myös mainittava ettei tullu ees kiire ja kolmanneksi et nyt meen sovittaan pukua.