IRC-Galleria

meno oli suhteellisen täydellistä :DSunnuntai 29.07.2007 02:52

Hissiin uskaltanut en, kierreportaat rykien, ulos selviydyin.

Mä olen täällä aivan yhtä vieras kuin sinäkin, silti voit kai auttaa eksymään.

Minä täällä sokeana, janoan vain turvaasi.

Elämäni oli tylsää niin, sitä tylsyyttä katselin silmät kii - silmäni avasin ja maailman näin.

Sun kanssas katson maailmaa ja samaa unta nään.

I see friends shaking hands.....sayin.. how do you do
They´re really sayin:

Minä sinulle tehdä jo saisin, sitä mitä silloin en kehdannut kysyäkkään.

You knew my ideas when they were in my head

Näen rikkaat, jotka ostaa, se saa heidät unohtamaan, että sulla ja mulla ois jotain parempaa

Sä veit mun sydämen

Don't act like i never told ya

No enhän mä ole pahemmin, muiden kanssa ollu, sua ennemmin.

Is this the feeling I need to walk with?

Huuda hullu, huuda:

I can love you baby, 'til it's a crime!


[Ei aihetta]Sunnuntai 22.07.2007 05:03

Soitin eräälle ystävälleni ja pyysin neuvoa, tai oikeammin vain selitin asiani ja totesin sitten, etten tiedä mitä tehdä. Ystäväni oli kuitenkin neuvokkaalla päällä ja antoi minulle ohjeen:
"Kerrot tietenki Jenulle heti ku mahollista"
Voi tätä tuskaa ja tuulen tuiverrusta. Miksi kukaan ei vain tule meille kylään ja käske keittää teetä? Tee auttaa aina - silloinkin kun sauna,suklaa ja seksi eivät tehoa.

Tutkimukset osoittavat, että teetä juovat miehet on älykkäämpiä, komeampia ja kohteliaampia. Tai ainakin näyttävät siltä juodessaan teetä.
(Lähde: A-T Ukkolan Puskaradio)

Tutkimukset osoittavat myös, että teetäjuovat naiset ovat seksikkäämpiä, huumorintajuisempia sekä ahkerampia, eivätkä he pidä kahvista. Ahkeruuden todetaan johtuvan siitä, että teenvalmistaminen vie enemmän aikaa ja vaatii enemmän viitseliäisyyttä vrt. kahvinvalmistukseen.
(Lähde : A-T Ukkolan Puskaradio)

Juokaamme siis teetä - mutta kenen kanssa? Ei teetä juoda yksin, paitsi aamuisin, mutta silloinkin seurana on yleensä joku perheenjäsen, sanomalehti tai Herra Kiire. Mie en ainakaan osaa juoda teetä yksin; minulle tulee aina silloin tarve avautua, siis kertoa mieltäpainavista asioista. Voisin alkaa ottaan vastaan varauksia teeseuralaisiksi haluavilta, mut liian moni herrahenkilö luulis et "Etsin teeseuraa" -ilmoitus olisi moderni versio päiväkahviseurasta, joten se olisi tuhoon tuomittu ajatus.

Teetä parempi lohdukejuoma on tietysti viina - huomattavasti kallimpaan kuin tee, mutta se on käyttäjäystävällisempi. Viinaa juodessa, tai noh, alkoholia nauttiessa jokaisesta ihmisestä näköetäisyydelläsi tulee sinun parhaita ystäviäsi, joille pystyt avautumaan ihan mistä tahansa ja tämä niin kutsuttu ystäväsi ymmärtää täysin tuskasi (tai ainakin luulet niin). Toisaalta alkoholia voi nauttia ihan itsekseen yksin kotona kalsarit jalassa ja marimekon jokapoika-paita päällä (nyt ajatus on kamala, mutta luulen jokapoika-paitojen tulevan muotiin piakkoin). Tarpeeksi kun ottaa, niin kyllä se pullonpohjakin alkaa ymmärtää sinua ja pullonkaula puhua viisaita sanojaan lakritsinmainoksesta tutun siivekään pandan äänellä: Ota vaan, Ota, Ota!!!

Koska ystäväni ovat kaikki matkoillaan - yksi idässä, toinen lännessä, kolmas etelässä ja Hanna Hokkanen Petkulassa - minulle ei jää kuin yksi vaihtoehto: alkoon.
terhimaria sanoo:
mulla on herpes
Annie sanoo:
ei saa leikkiä vakavilla asioilla :D sukupuolitauti on maailman vittumaisin juttu koska tässä kylässä siitä tietää kaikki sit jos semmosen on itelleen hommannu :D
terhimaria sanoo:
:D:D:D:DD
Annie sanoo:
ei onneksi oo kokemusta :D
terhimaria sanoo:
voivittu :D:D:D
terhimaria sanoo:
mie nauran iha kakassatäällä ko tämä keskustelu on niin tyhymä :D:D:D
terhimaria sanoo:
*kasassa
Annie sanoo:
kakassa :|
Annie sanoo:
oisit nyt vessaan menny
Annie sanoo:
peseydyt ainaki ennen ku huomenna nähään
Annie sanoo:
mie en halua kakkaa autooni
terhimaria sanoo:
:D:D:DDDD
Annie sanoo:
tiiäkkö mitä mie nyt teen :D
terhimaria sanoo:
anna. jos tämä on jotain irstasta niin en arvaa :S:S
Annie sanoo:
ei ole :D
terhimaria sanoo:
noo.. sitten varmaan käärit lämpörullia sinun päähä
terhimaria sanoo:
...kirjotat päiväkirjaas jotain huippujuttua?
terhimaria sanoo:
tai syöt
terhimaria sanoo:
tai.. ikävöit outia?
Annie sanoo:
kopion tän päiväkirjaani :D:D

Hyvää nimipäivää OssianTiistai 17.07.2007 22:28

Lehmiä ja uniaSunnuntai 15.07.2007 21:58

Nainen on just niinku lehmä - sen saa hyppään vaikka kuinka korkian aidan yli, jos vaan on tarpeeksi herkullista houkutusta. Toisaalta, jos tätä kyseistä naista/lehmää ei osaa houkutella oikein, osaa hän olla myös hyvin uppiniskainen. Nainen/lehmä ei välttämättä edes nosta katsettaan, jos ei koe sitä tarpeelliseksi.

Houkuttelijan ulkonäkö, varallisuus ja ennen kaikkea luonne ovat hyvin ratkaisevia asioita kun koetetaan saada nainen hyppäämään aidan yli. Tässä vaiheessa on kai hyvä selväntää että "aidan yli hyppääminen" on kiertoilmaus seksille. Nyt jollekki tulee heti mieleen huutaa "VASTALAUSE! LUONNE EI LIITY ASIAAN!(riittää ku on komia, uljas ja upia)" Minä olen kuitenkin sitä mieltä, et kyllähän siinä tsekkaillaan kaverin luonnekki ennen ku ollaan mihinkään hyppäämässä. Sama se on lehmälläki - ei se mene semmose vihaisen ja tympiintyneen näkösen käestä syömään, vaikka siinä kädessä ois tarjolla "lehmien herkkuhyvä" -karkkeja.

Kävi tos perjantaina semmonen sattuma et yhen sortin pelimanni tuli hanurinsa kanssa heilumaan - puhuimme luultavimmin eri salakieltä, joten hän ymmärsi minut väärin tai no oikeammin hän ei ymmärtänyt vitsiäni. Hän asetti minut tilanteeseen, jossa piti valita hyppäänkö aidan yli. Päätös oli loppujen lopuksi täysi selviö: tolla jätkällä ei oo tarjolla mitää muuta ku heinätuppu, jota on käyny maistelemassa jo puolet lehmistä aidan tältä puolen. Pelimanni eli pelimies. Mie olen kyllä totisesti sitä mieltä et "pelimies" on adjektiivi eikä substanttiivi - tai oli mikä oli, hyvin luonnetta kuvaava sana se kuitenkin on.

Nukuin tos kahen tunnin päikkärit ja näin ihme unta. Päikkärien nukkuminen on minulle varsin harvinaista, sillä luin seiskan lääkäripalstalta et lapsottomuuden riski kasvaa, jos nukkuu ns. aktiiviseen aikaan eli päivällä. Nyt oli kuitenki pakko, koskapa vietin 10-15 välisen ajan iskettämällä noin 500 miestä. Ei siitä sen enempää..

Nyt teillä kiinnostaa tietty se uni, noh siin oli muka kesä ilta ja aurinko paisto ja mie hoipertelin reposen terassille ja siin oli yks Henna ja jotain tyhmiä poikia ja se Henna kysy multa, et onko tää teidän vakkaripöytä mis me istutaan? Mie kattoin sitä hetken, tuijotin sitä pöytää ja sit kysyin et ookkos nähny Jenua, Outia ja niitä? Sillo samassa Henu huus mulle sieltä vähän kauempaa terassilta et tuu Anna-Tuulia tänne! Mie lähin sinne päin hoipperoimaan ja otin siitä Henna ja niitte poikien pöydästä kiinni ja se meinas kaatua ja niide kaljat lentää - onneksi ei lentäny. Sit ku pääsen siihen Henun tykö niin se ei ollukkaan Henu vaan Matu ja se vaan katto minua ihmeissään ja yritin piettää pöydästä kiinni mut jalat ei pysyny paikoillaan ja lysähin maahan istumaan. Mie olin niin päissään etten koskaan ole ollu niin huonossa kunnossa. Viimeisillä voimillani pidin urheasti rystyset verillä kiinni pöydän laidasta ja sain sanottua Matulle: Sitte ku Outi tulee niin sano sille et hommaa minut pois täältä. Tämä jälkeen otteeni irtosi ja tunsin kuinka pääni kolahti asfalttimaahan ja menin tajuttomaksi.

Oikeastaan on hyvä et on iha "jalat alta - kännissä" vain unissa niin ei tarvi oikeesti tuommosissa tilanteissa noloilla. Vaikka herätessäni olin tosi stressaantunu siitä, et mitähän juttuja minusta alkaa liikkua kylillä ku oon tuolla tavoin menny örveltään. Unohin mainita et äskeisen uneni henkilöiden nimet on ehkä muutettu. Voitte nyt koko lukijakansa alkaa leikkiin unista ennustajia ja analysoida mitä toi meinaa. Mie meen katteleen jatko-osaa, kännisiä unia!

nainen.Lauantai 14.07.2007 17:18

[Ei aihetta]Perjantai 13.07.2007 00:55

Ihanuus on kokijan sisimmässä.

- minä ja tapio-


ps. otin tänään ehkä 23 kopiota yhen kivan pojan kans
(jonka nimi ei ehkä ole tapio, aika ihme sattuma, jos ois ollu)
pps. jos oot se kiva poika niin ilmottele :D