IRC-Galleria

pikkusisko tutkii -osioKeskiviikko 31.10.2007 14:58

Mitenhän sitä on ilman näitäkin tietoja selvinnyt...

Jos huutaisit yhtä mittaa kahdeksan vuotta, seitsemän kuukautta ja kuusi päivää, tuottaisit tarpeeksi äänienergiaa lämmittääksesi yhden kupin kahvia.
-naiset lukekoot: Kun huudat yhtä mittaa...

Jos piereskelisit tauotta kuusi vuotta ja yhdeksän kuukautta, tuottaisit tarvittavan määrän kaasua saadaksesi aikaan pienen atomipommin energian.
- Miehet lukekoot: Kun piereskelet tauotta..

Ihmissydän pumppaa sellaisella paineella, että jos se pumppaisi veren ruumiin ulkopuolelle, verivana ulottuisi yli yhdeksän metrin päähän.
- Mitä hyötyä siitä vanasta on?

Sian orgasmi kestää kolmekymmentä minuuttia.
- Noo..asioilla on puolesta, mieti ku se toinen huutas tauotta 30 minsaa ja ite ois et hohhoi... montakohan kuppia kahvia sillä huudolla saatas aikaan..?

Torakka pystyy elämään yhdeksän päivää ilman päätä, ennen kuin se kuolee nälkään.
- syö pääs..

Kun hakkaat päätäsi seinään, kulutat 150 kaloria tunnissa.
-Älä kokeile kotona! Ehkä töissä...?

Rukoilijasirkkauros ei pysty pariutumaan kunnolla, mikäli sen pää on kiinni vartalossa. Naaras tekee aloitteen seksiin repimällä uroksen pään irti.
-"Kultaaa, olen kotona! Mitä helv...?!"

Täi pystyy hyppäämään 350 kertaa ruumiinsa pituuden verran. Ihmisellä sama tarkoittaisi sitä, että pystyisi hyppäämään jalkapallokentän pituisen matkan.
-Eikö se ois sit niinku paitsio?

Kissakalalla on yli 27 000 makunystyrää.
- Kuka laski?

Jotkin leijonat parittelevat yli 50 kertaa päivässä.
-Jollaki on sairaat huvit; istua nyt jossain puskassa 24 tuntia putkeen ja tukkimiehen kirjanpidolla laskenu et kuinka monesti leijonat käy toistensa kimppuun

Perhoset maistavat jaloillaan.
- ööö...ok

Ihmisen voimakkain lihas on kieli.
- Maailman vahvin mies onkin siis kielimiehiä..?

Oikeakätiset ihmiset elävät keskimäärin yhdeksän vuotta pitempään kuin vasen kätiset.
- Raukat masentuu ku joutuu käyttään koko pienen ikänsä oikeakätisten saksia..itsariinhan siinä päätyis itse kukin

Norsut ovat ainoita eläimiä, jotka eivät osaa hypätä.
- Kyllä Babar ainaki hyppää

Kissan virtsa hohtaa mustassa valossa.
- Sotasuunnitelma: matot ulos (naapurin kissat hoitaa loput) ja tuloksena kiva haiseva yövalo <3

Strutsin silmä on suurempi kuin sen aivot.
-Tunnen joitain tällaisia ihmisiäkin

Meritähdellä ei ole aivoja.
-Kas, tunnen joitain tällaisiakin ihmisiä!

Ihmiset ja delfiinit ovat ainoita eläinlajeja, jotka harrastavat seksiä saadakseen siitä mielihyvää.
- Delfiinit ymmärtää hyvän päälle

Voin luvata jo tässä vaiheessa et tulossa on sairaanloista paskaa mutta jollekki sitä pitää avautua päätä painavista asioita, miksei siis käytännössä koko suomenkansalle ja muulle maailmalle siin sivussa. Haluan myös pahoitella heti alkuunsa kaikkia niitä kirjoitusvirheitä joihin tulen syyllistymään tämän jauhannan aikana.
(- Et sori vaan, kestäkää se. Kukaan ei ole täydellinen saatika sit minä.)

Tuli tos luettua kirja nimeltä Äidit ja tyttäret. Siin kerrotaan kahdesta tanskalaisesta lehtitoimittajasta jotka ei oo koskaan tavanneet toisiaan mut muuten vaan haluaa avautua toisilleen sähköpostin kautta. Vuoden sähköpostit vaan kansien väliin ja jeejee, järkyttävä määrä lukijoita ja painoksia otettu miljoona sata. Rikastuivat siis. No en mie niin kauheesti rahan perään ole, mut jos nyt kuitenki sattuis löytyy joku joka:
- omistaa paskan huumorintajun
- osaa nauraa omille mokilleen
- on rahan puutteessa
- jolla riittää hauskoja ja mielenkiintoisia juttuja (pitää löytää jotain sisältöä siihen kirjaan ku mun jutut tuskin kelpaa ns. kirjan parhaiksi paloiksi)
- halu olla maailman kuulu kirjailija
- mielellään nainen, koska muuten alan iskettään sua ja siitä ei tuu sit enää painokelposta tekstiä.. noo vitsi vitsi..saatan silti olla tosissani
- extra-huippua ois jos ei tunnettas entuudestaan (vaikka sehän nyt ois aika feikkausta mut elämä on - kaikkihan me kirjoittaessamme suomenkieltä feikataan mikael agrikolaa, joka muuten näin sivu mennen sanoen kuoli tasan 450 vuotta sitten. ! r.i.p mikke !

Tulihan tässä mieleeni semmonenki kysymys et kuka valitsee valitut palat? Sen osaan kyllä näin iha lonkalta sanoa ettei kukaan alle 50-vuotias nainen ainakaan. Minä en lue valittuja paloja, koska ne ei oo valittu mitenkään ajatellen minua ja ajattelemattomuudesta nyt sit sakotetaan yhen lukijan menettämisellä. Tosin, tuskin jäävät mua kaipaamaan...

Opin tos viime viikolla uuden sanan: paradoksi. Selitän sen nyt monesta näkökulmasta, jotta kaikki ymmärtäisivät. Sillä minä en ole ajattelematon valittujen palojen valitsija - minä valitsen teidät kaikki ja se on hyvä se.
Fiksu ja filmaattinen: Paradoksi on sitä että kaikki voipa Jumala luo kiven jota Hän itse ei jaksa nostaa.
Lapsi, blondi ja Terhi: Paradoksi on sitä että wc-ankka hukkuu.
Urheilija: Paradoksi on sitä kun ei jaksa juoda energiajuomaansa.
Tylsä, aikuinen, nainen, äitini: Paradoksi on sitä että annat miehelle tehtäväksi ostaa joululahjan sinulle ilman mitään toiveita eli mikä tahansa käy. (tämä on ehkä pahin paradoksi mitä koskaan on keksitty - mikäpä naista tyydyttäisi..?)

Menin muutama viikko sitten ostamaan itselleni asiapaperikansiota ja mitä sainkaan nokkani eteen: sinisen mapin. Kysyin myyjäneidiltä et eikö hän aio esitellä minulle kaikkia mahdollisuuksia. Myyjä vain totesi, että ks. mappi on ainoa heillä myynnissä oleva asiapaperikansionsa. Sattumoisin olin ollut ks. liikkeessä töissä 2 peräkkäisenä kesänä ja tiesin että kyllä sieltä löytyy miljoona erilaista. Marssin siis myyjäneiti perässäni kipittäen liikkeen takaosaan mihin kaikki toimistotarvikkeet oli siirretty ja löysin mappeja kaikissa sateenkaaren väreissä. Myyjäneidillä ei ollut kuulemma käynyt pienessä mielessäkään että asiapaperikansio voisi olla jonkun muunkin värinen kuin sininen. Anteeksi nyt vaan te kaikki sinisten mappien puolesta puhujat, mutta sininen on maailman TYLSIN väri. Myyjäneidin kauhistukseksi ostin sekä auringonkeltaisen että kirkkaan pinkin kansion - nyt on paljon parempi mielikin kun tarttuu pinkkiin kansioon ja tarkistaa tiliotteesta et jahas, on sitä rahaa taas kulunu. Sitte ku se päivä tulee et mie ostan sinisen mapin niin liimaan siihen isoja kukkatarroja - anteeksi lapsellisuuteni, mut elän vain kerran, enkä todellakaan aio elää toimistonhyllyt täynnä sinisiä mappeja.

Aloin pohtimaan tätä sinisten mappien kammoani ja löysin siihen vastauksen vessareissullani. Katsahdin vanhempieni huoneeseen jonka yksi nurkka on pyhitetty ns. asiapaperihyllyille ja mitä näinkään sininen,sininen,musta,sininen,vihreä,sininen,sininen,sininen,sininen... hyllyt täynnä maailman tylsimpiä mappeja - sinisyys kammoni johtuukin myöhäisteinillisestä kapinoinnista vanhempieni auktoriteettia vastaan...taidan mennä huomenna ostamaan sinisen mapin ja osoitan olevani samanlainen tylsä aikuinen kuten muutkin. Siihen voin säilöä kaikki lidl:n mainokset sekä maksalaatikon, munakkaan, pinaattilättyjen, appelsiinikakun, läskisoosin ja koparakeiton valmistusohjeet. Päälle kirjoitan: kaiken pahan alku ja juuri + sisältö.

Suurta tuskaa tuottaa myös epätietoisuus elämästä. Vain sen meistä jokainen tietää ettei nallemakaronit mene aina tasan ja joudutaan turvautumaan siihen normi putkilomakaroniin joka on halpaa ja mitään sanomatonta. Mutta minä ainakin haluan pyrkiä samaan elämässäni sekä nalle-, kukka- että simpukkamakaroneja. En halua tyytyä mihinkään normiin vaan haluaisin saavuttaa jotain mistä minut muistetaan. Haluaisin radioon pälättämään tai kirjoittaa lehteen kolumneja tai kirjoittaa jopa kirjan. Mennä naimisiin ikimuistoisesti, olla luomassa uutta elämää ja rakastaa jotakin niin paljon että sattuu.

Ongelmanana on se että minulla ei taida riittää rohkeus tuollaisiin nallemakaroni-tekoihin. Olen liian säikky enkä luota itseeni sitä vertaa että uskoisin elämyksiin elämässäni. "Ehkä sitten joskus tulevaisuudessa" ei saa olla lause josta minut muistetaan, mutta pahalta näyttää... Osaisikohan Jalkasen poika taas auttaa minua? Saako täydellistä elämää apteekin hyllyltä?

Jos kuukauden päästä Suomen parhaimmat räppärit ovat nimeltään Sinisten mappien kirous ja HakuPäällä niin vaadin saada 25% heidän rahoistaan, koska he ovat todistettavasti varastaneet taiteilijanimensä minun otsikostani. piste ja aamen.

ps. jos haluut olla mun kirjailijaystävä niin kirjoita sähköpostia niin laitetaan esikoinen alulle.[Ei aihetta]Tiistai 23.10.2007 03:12

saatoin ehkä just sanoa kinnusen teemulle: hyvää syntymäpäivää kultsipoltsi

mitään en tunnusta mut vittu oon aika nolona nyt.. no aina ei voi olla batman..

ps. hyvää syntymäpäivää taneli <3

[Ei aihetta]Maanantai 22.10.2007 18:43

Saatan soittaa huomenna,
kysyä haluaisitko nähdä
Tahdotko suudella
kaulaani porttikäytävässä
Tai sitten keitän muina naisina
kahvia ja unohdan

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.10.2007 22:35

kadonnut on se tunne.
tunne siitä otteesta.
otteesta jolla hallitset minua.
minun sanallani ei ollut arvoa.
arvo oli sinussa.
sinussa jota palvoin.

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.10.2007 13:05

noniin, nyt ollaan taas vesiselviä (eli erotetaan viina ja vesi toisistaan) tässäpä lupaamani käännökset a'la hannariitta:

1. TAKU ANKKA

2. ASKU TANKKA

3. KANKKU KIRJA

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.10.2007 05:58

oottakaapa vaan huomispäivään ku mie tästä vähän selviän niin kerron mitä hannariitta sano ku sen piti sanoa aku ankan taskupokkari
hannariitta sanoo:
ut miä mie sanot äiti isä?
Annie sanoo:
et tuut mun tykö yöksi ku mie autan sua iltahartauden tekemisessä
hannariitta sanoo:
HEI! nyt tehään valekeskustelu jonka näytän iskälle
Annie sanoo:
oke mitä mie sanon :D
hannariitta sanoo:
ELI suunnitelma on tämä:
Sanot mulle että HEI hannariitta! lähetään oikeasti nyt ajelemaan luukkosen kanssa !
hannariitta sanoo:
sitten vastaan sulle jnejne. ja sitten! sanot että hotsittaisko tulla meille yöksi ku (et kestä porukoitas yksin ja voit auttaa mua hartauden kanssa)
hannariitta sanoo:
ok?.D:D:D
hannariitta sanoo:
hahaha
Annie sanoo:
öö..aii nyt
hannariitta sanoo:
oota ei vielä
hannariitta sanoo:
puhutaan eka äks asioista
Annie sanoo:
x
Annie sanoo:
x
Annie sanoo:
x
Annie sanoo:
x
hannariitta sanoo:
eiku siis keskustellaan vaikka v enetsia asioista
hannariitta sanoo:
noniin.
hannariitta sanoo:
että tuo aikasempi menee piiloon pois
Annie sanoo:
venetsia on upea
Annie sanoo:
aivan mahtava
hannariitta sanoo:
sitte matkustetaan niilllä kondoomeilla niinku iskä sano
Annie sanoo:
rakastan sitä koska siellä on vettä
hannariitta sanoo:
iskä sano että minun pitää tehä matkapäiväkirja:D
Annie sanoo:
upeaa
Annie sanoo:
voimme ostaa kirahvi kuvioiden päivä kirjan
Annie sanoo:
yhteen päiväkirja
hannariitta sanoo:
hahaha ::DDDdD:Dd:D.d
hannariitta sanoo:
voi jestas sentään :D
hannariitta sanoo:
rakas matkapäiväkirja
Annie sanoo:
no sanoppa muuta
hannariitta sanoo:
seilasimme tänään annan kanssa kondoomeilla
hannariitta sanoo:
ja oli oikeen mukevaa :)
Annie sanoo:
eiku rakas kirahvikuvioinen matkapäiväkirja
hannariitta sanoo:
AINI :
hannariitta sanoo:
rakas kirahvikuvioinen matkapäiväkirja:D
Annie sanoo:
tänään naimme kondolikotkaa ohjanneen miehen kanssa
hannariitta sanoo:
HAHAHA HYI :Dd.dd.dd:D:D.d.d:D:D.d
hannariitta sanoo:
kondoomikotka:D
Annie sanoo:
narun päässä
Annie sanoo:
se lentelee
hannariitta sanoo:
kumpi
hannariitta sanoo:
:D
hannariitta sanoo:
tai siis mikä niistä
Annie sanoo:
ja sit se niinku ohjaa sitä kuin leijaa
Annie sanoo:
kotka
Annie sanoo:
vittu kuka muu meistä osaa lentää :D
Annie sanoo:
tiiäkkö mitä nyt tehään
hannariitta sanoo:
no mitä
Annie sanoo:
nyt lähetään oikeesti vähä heittään hurua luukkosella
hannariitta sanoo:
kestääkö se ajelun? taisiis lähteekö se käyntiin?
Annie sanoo:
lähtee tietenki
hannariitta sanoo:
no sitte menemmä toksi
Annie sanoo:
great ja tuut meille yöks niin tehään se iltahartauski valmiiksi ettei se jää huomisen pakkaus ja karkkien osto reissun jälkoihin
hannariitta sanoo:
teille yöksikö
hannariitta sanoo:
?
hannariitta sanoo:
mistä moinen
Annie sanoo:
no vasite, et oo koskaan ollu meillä yötä ja nyt on lauantai eli the lasten virallinen yökyläily päivä :]
hannariitta sanoo:
isä kysy että menenkö annalle oikeasti vai topille?
hannariitta sanoo:
äiti sanoo että jos menen annalle niin saan mennä jos meen topille niin en saa mennä