IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 27.01.2006 17:15

Kikakakakakakakakakakakakakkkkakakakakakakaakkakakiiiikkkikikkikkikkkikiiakakkakikaikiakikaikaikaiaaikakaika.

Kikatusta.

[Ei aihetta]Torstai 26.01.2006 20:53

Oon ollu ihan tosi ahkera kirjottamaan tänne. No jos jotain yrittäisi.
ÄÄäh. En jaksa. Livejournalissa lukee kaikki mitä on sanottavaa. Tai no ei todellakaan lue kun en voi kaikke asanoa mutta...kuitenkin.

VäsyttääPerjantai 13.01.2006 11:51

Tahon nukkua! Haluan pystyä nukkumaan! Mikä ihme mulle on tullut kun en saa nykyään unta enää. Ja jos saan niin herään tosi aikasin enkä saa sen jälkeen unta.

Päässä pyörii kaikenlaista, ei mitään järkevää kuitenkaan.

Olen kehittänyt päättelykykyäni ja logiikkaani sudokujen parissa. Ne on sitten hauskoja, niin kauan ainakin kun ei tee mieli paiskata sitä lehtistä seinään kun ei osaakaan. Mutta kaikki olen silti saanut selvitettyä, toisissa kestää hieman kauemmin kuin toisissa.

Ei oo mitään tekemistä, haluaisin äksöniä.

Hankkis elämän. Ja uusia levyjä. Ja ruokaa. Ja vaikka paidan. Ja... jätän sanomatta. :)

Tarja on kingi!Maanantai 09.01.2006 19:51

Tarja on kingi siksi että se jutteli meidän kanssa. Ja me päästiin telkkariin. Tosin Norjan puolelle mutta kuitenkin. :D

Tapahtui sittenkin jotain repäisevää, jollain tasolla. Siitä kun puhuttiin muutama päivä sitten. :)

[Ei aihetta]Tiistai 03.01.2006 23:35

Näin itestäni just ihan kamalan kuvan. :D Samaa sarjaa med Elbakuva. Se jossa näytän siltä että oon tulossa suihkusta, kuulemma. :D Voi vitura. Ja Jaakkokin on siinä kuvassa. No way in hell että näyttäsin sitä kuvaa kellekään. Toivottavasti ei Maijakaan...

Kuka pakkais mun puolesta?Maanantai 02.01.2006 16:57

Nenästä vuotaa eritettä. Vähän niinku hanasta. Olisi edes tippalukko.
En tykkää nuhasta. Onneksi ei ole ollut kitalaki kuitenkaan kipeä, niinkuin yleensä ennen flunssaa.

Vihastuttaa ihan kamalasti eräs tyyppi joka haukkuu ystävääni tuntematta tätä. Jos sillä on mieleipiteitä niin miksei se osaa pitää niitä päänsä sisällä? Toisilla ei ilmeisesti ole muuta tekemistä kuin vahata toisten elämää. Ja mitäs hittoa se sille kuuluu kenen kanssa toinen hengaa hä? Ihme porukkaa sanon minä.

Keskiviikkona lähden Tampereelle. Vihdoinkin. Yksi syy miksen ole vielä palannut on aika säälittävä...en jaksa pakata. :D Mutta nyt kyllä ajattelin jo tänään laittaa kaiken valmiiksi, ei tarvitse sitten huomenna.

Mitähän kukat sanoo? Huutaakohan ne Greenpeacea siellä..? Ja tiskit...nam mikä tuoksu odottaa ovella. Keksiviikkona on reggaeta Klubilla, ihan parasta. :) Ja muutenkin kaikkea kivaa oisi tarjolla hela månaden. Tykkään. <3

[Ei aihetta]Lauantai 31.12.2005 16:47

Tänne pitää kai jotain vääntää ihan siksi että on tämän vuoden viimeinen päivä.

Eilen oli ihan tosi hauskaa. Oltiin Westissä isolla porukalla ja tanssittiin jahilluttiin kuin viimeistä päivää. :D
Ja se tamperelainen dj on ihan paras! Kun se siis soittaa kaikkia kivoja bändejä niinku Placeboa ja The Arkia ja Musea ja The Killersiä ja ja ja...ihan kaikkea!

Tip tap tip tap...Torstai 29.12.2005 21:56

Joululaulut on kivoja. Tykkään näistä vanhemmista enemmän kuin noista uusista. Ja kyllä, kuuntelen tällä hetkellä juurikin joululauluja. :)

Mun mielestä Sylvian joululaulu, Konstan joululaulu ja sit se yks -jonka nimeä en muista- on ihan parhaita. Vähän semmosia surullisia ovat ne. Tykkään niistä kai siksi kun mummu kuoli 5 päivää ennen joulua 11 vuotta sitten. Ei ollut kovin hilpeä meininki silloin. Muistan kun piti lähteä äitin kanssa jouluostoksille sinä samana päivänä. Äitiä harmitti, kun sillä oli punainen talvitakki, sehän ei sopinut suruaikaan. Tuona jouluna olin ostanut äitille korvakorut lahjaksi, sellaiset punavalkoiset jotka näyttivät ihan joulukransseilta. Uutena vuotena oli sitten hautajaiset, onnellista uutta vuotta vaan!

Ne hautajaiset olivat synkimmät joissa minä olen ollut. Kun toinen mummu kuoli, siellä kuitenkin myös naurettiin. Isän puolelta meidän suku on vähän sellaista, että ne osaa repiä huumoria kaikesta. Ihan hyvä taito. Ja sama homma oli myös tutan hautajaisissa. (Tuta on isoisä. Sanaa käytetään Perhon suunnalla kai.) Hitsi kun oliskin vielä isovanhemmat. Ois mukavaa. Äitin isää en koskaan nähnyt, hän kuoli jo äitin ollessa 12-vuotias.

Menipäs synkäksi. Mutta eniten kaipaan äitin äitiä ja isän isää. Olivat aivan ihania persoonia ja vaikka olinkin suht nuori kun täältä poistuivat, muistan sen kuitenkin. Tutan kanssa leikin aina pienenä, ja vaikka hän olikin jo vanha, aina se vaan jaksoi. Yksi asia kaduttaa tosin: Viimeisellä kerralla, kun hänet näin, hän kertoi jotain hirvenmetsästysjuttuaan enkä jaksanut kuunnella. Jälkeenpäin on harmittanut ihan suunnattomasti, kun en kuunnellut. :( Isän äiti oli huonokuuloinen, enkä muista kamalasti häntä, vaikka viimeisenä heistä kuolikin. Heillä oli lastenlapsia niin paljon, että jotkut jäivät etäisiksi. Ja paljolla tarkoitan 20 tyyppiä. Ja omia lapsiakin oli 11. Ja ei, ei olla lestadiolaisia. :D

Mummu taas aina puolusti minua, olin kai sen lemppari lastenlapsista. Kun oli nuorinkin. Ja sillä oli aina vaniljajäätelöä pakastimessa. Ja kuivaa ruisleipää kun tykkäsin siitä. Oli aika huono syömään ja äiti oli ollut kans, niin sehän osasi niksit. :) Ja kerran sanoin sitä höperöksi ja äiti suuttui. Mummu nauroi, mutta äiti luuli, että mummu loukkaantuisi ja huusi minulle. Kun mummu aina sanoi itseään höperöksi, minusta se oli hellyyttävää. Se sana oli. Ja on edelleenkin. :)

Näistä joululauluista tulee aina mieleen isovanhemmat. :)

NOLOOOO!Maanantai 26.12.2005 23:46

Minä Anniina olen humalassa. Oin sitä jo tunti sitten. Ja kello näyttää aikaa joka on ihan liian vähän tähän olotilaan. Saanen syyttää kaikesta juomapeliä! jA HEI, KIRJOTAN OIKEEN! Oho. Kiitos nam.
Niin ja missä jallu luuraa? Meille tuli pienenä Apu-lehti, siinä kysyttiin noin. Ja sitten minä aina osallistuin siihen kilpailuun, mutten koskaan voittanut. Maailma on epäreilu.

oksettaa. En oksenna. Olen kiltti tyttö. Ja ihmisittäin, niinku äiti aina käskee olemaan.
Kiitos nam.

Vilejelen tyuät lausetta. Oho. Virhe. Eiae se mitään haittaa. Annettakoon anteeksi virhett joita näköjään alko tulla. hyvää yltä kaikile!"

Wuhuuuuu!Maanantai 26.12.2005 16:39

WHat a night, what a party. Ei muuta lisättävää. Paitsi että tänään uusiksi.