IRC-Galleria

Annissa

Annissa

in norway, we walk

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

PERHE!!Keskiviikko 01.07.2009 17:27

Kai munkin on nyt pakko sortua tähän galleria päiväkirjaan. Tosin oon jo aika monelle luvannu et kirjottelen kuulumisii tänne sitte ku oon siel Norjas..

Mutta asiaan, PERHETIEDOT TULI TÄNÄÄ! Ei voi olla totta. Ku näin AFS: n kirjeen ni aattelin et ei elämä, eikö se iskä nyt maksanu sitä vikaa laskua ja nyt tuli karhu, mut ei, "Ohessa ovat isäntäperheesi täyttämät lomakkeet". En pystyny ees lukemaa enempää tai mitää ku jo aloin itkee. Ei elämä mikä helpotus se oli, nyt viimeinki se on varmaa.

Muttajoo, se mimmonen perhe se on mihin meen, on vielä uskomattomampi. Ei se mitää, pikkusiskona musta tulee nyt sitten ensivuodeks neljän lapsen (-95, -98, -00, -07) isosisko. Kolme poikaa (nuorin 2,5 vuotta vanha), yksi tyttö. Pojat harrastavat jalkapalloa ja tyttö ratsastusta lähes joka päivä. Mut ei siinä vielä mitään, mutta että äiti on ratsastuksenopettaja ja isä maanviljelijä. Siinä vaiheessa oli jo et "ei elämä!". Kaikenlisäks niillä on maatila, missä on 25 hevosta, pari kissaa ja koira. Se siitä hevosettomasta vuodesta :D Mut en valita!

En mä kyllä vieläkää usko tota ihan täysin. Tai uskon, mutta tuntuu vaa nii uskomattomalta että pääsisin tommoseen paikkaan. Uskon että ton vuoden aikana tuun oppimaan paljon lisää myös hevosista kaiken muun lisäks.

Seuraava uskomaton juttu onki sitten paikka. Eli kaupunki mihin meen on Verdal, lähin iso kaupunki Trondheim. Ei voi olla! Miten seki meni nappii! Mietin että just jossain Trondheimin lähistöllä vois olla ihan mahtavaa. Taisiis vaikka mulla ei ollu mitää semmosta ykköspaikkaa, mut kummiski alusta asti just Trondheim on ollu se missäpäin vois viettää vuotensa. Huhhuh.

Onkohan nää tiedot vielä huomennaki samat! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.