IRC-Galleria

AnnitiN

AnnitiN

fear is just a feeling. it can't kill you.

Uusimmat blogimerkinnät

vuivuiPerjantai 06.10.2006 13:36

ompa ollu sählinkiä koko viikko.
eniten verotti se Hesan reissu, mut oli ihan jees. Tosin ne messut oli kyllä suunnattu ihan täysin alan ammattilaisille, meille ei paljon ollut jakoa. Siel oli kaikki jopa niin supervirallisissa vaatteissa että tunsi itsensä ihan nukkavieruks :/ Ku mulla vaan ei tapana oo pukeutua kauheen virallisesti. Ja siks mulla ei sellasia vaatteita olekaan. Enkä osta, NI! murr.

Tehotytöt taapersi siellä suuressa maailmassa. Kati oli ainut porukassa joka osas suunnistaa, sen perässä mentiin sitte. Suusutin pienellä oli jalka pipi ja mää tepastelin sen kas perästä ku muut paahto sataa :D Mä en silti normaalistikaan jaksa kävellä kauheen nopeasti, tykkään löntystellä eteenpäin ja katella ihmisiä ja menoa ja meininkiä. Just siellä puhuttiinkin, et tuntuu et siellä olis kaikilla kauhee kiire koko ajan, ihmiset vaan törmäili toisiinsa eikä ees pyydelly anteeks. Kuitenkin.

Matkat meni nukkuen suurimmaks osaks. Kpäässä sato sit vettä ko esterin takapuolesta ku päästiin koululle. Aika rankkaa silleen ku heräsin 05.15 ja kotiin pääsi takasin 21.00 x/ Mut maistu uni kyllä seuraavana yönä, voin kertoo :D ja vielä sitä seuraavanakin kyllä <virne>

Ens viikon perjantaina (btw, 13.10, huihui ja <sydän>) olis enkun yritysesittely. Sitä varten piti tänään käydä näyttääs pp-kalvoja. Voi vitalis sanon vaan. Heräsin siis sen takia, että kuuntelin kaks minuuttia mun yhdyssanavirheitä. Windows sentää. Kaiken paras oli tädin suusta että:"lausuthan sitten tuon s-kirjaimen niinkuin pitää eli ES, ettet vaan ÄÄS, koska sehän tarkoittaa, hihihihiiii, tiedät kyllä mitä" No enpä tiiä hei. Ihme touhua. Pitäs saada mennä esitykseen omilla kalvoillaan ja taidoillaan, olis arvosteluki parempi tai siis oikeudenmukaisempi. murr..

Olis vielä lehtityötä tänään 12-16, ei vaan jaksas. Ja sit viel ku kaikki akat on lintsaamassa sieltä. Minuu pelottaa sinne yssin mennä.
Saas nähä kuin käy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.