IRC-Galleria

AntiChild

AntiChild

Let's drink till the moon doesn't shine
Viihde ja vapaa-aika:
Ok. Siis kamu tulee viikonlopuksi Helsinkiin. Viimeksi se kävi täällä syksyllä. Se on vähän landehtava mutta ollaanpahan landehtavia yhdessä. Katsos kun viimekesänä me oltiin kahestaan niiden mökillä yli viikon. Nyt viikonloppuna me suunnitellaan ensikesän ohjelmaa. Joo mä tiedän et monet saattaa ajatella: "Mitä helvet*n ohjelmaa kesäksi. Hullujako nuo on! Kesälllä vaan ollaan neljänseinän sisällä ja pelataan pleikalla Doomia!" Joo just. Mt kesässä on paljon muutakin kivaa. Ensin ajateltiin Hobitin matkaa: jalan ympäri suomea. Sitten mieleen tuli: pyörilläpäs, kuka jaksaa kävellä. Sitten taas: pyörillä Ahvenanmaalle. Mutta ei: kun siellä on punkkeja.(kirotut ötökät) Palattiin ajatukseen: pyörillä rannnikkoa pitkin. Kunnes äiti sanoi EI. "Liian vaarallista pienille tytöille. Teidät saa kumminkin tulla kolmen päivän jälkeen hakemaan autolla Viron porttolasta. Liian kallista leirintäalueilla...." ::Joten::Ensi kesänä KAKSI viikkoa samalla mökillä kuin viimeksi!!! aika hupaisaa....

Ai... Joo! Ja uusimmassa Demi-lehdessä on juttua mun kouluympäristöstä!!!Seuraavaksi Koulu ja opiskelu:
Hihiiii! Jipppeeejjjaaajjeeeehh!!! LASKETAANPA NYT VÄHÄN MATEMAATTISIA MALLEJA: Jos tänään on viides toukokuuta ja kolmas kesäkuuta loppuu koulu, koe-jaksoa ja viikonloppuja ei lasketa mukaan, myös juhlat yms. Niin kuinka monta (varsinaista) koulupäivää on jäljellä??? Laske milliosan tarkkuudella:1 1 päivää TASAN!!!Sitten sää:
Viikonloppu on seesteinen, aurinko paistaa lähes pilvettömältä taivaalta ja ilman lämpö on +20 Rannikko seudulla tuulee lempeästi ja saaristossa tuuli on puuskittaista. Sisämaassa pilvipeite rakoilee ja aurinko lämmittää perunapeltoja. Tämän viikonlopun lämmin sää aiheuttaa monissa paikoissa ihmisvirtauksia. Ruuhka varoitus on erityisesti Linnanmäellä, messukeskuksissa, pienoismallimessuilla, rannoilla, korkeasaaressa ja puistoissa. Tämän viikonlopun sään tarjosi: Näsä Viisa SnörttiNämä uutiset toimitti IRC-kanavan Kakunnuuhkija. Palaamme ensi viikolla tähän samaan IRC aikaan, tällä samalla IRC kanavalla. Hyvää päivän jatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.