IRC-Galleria

Anzzi_

Anzzi_

♫Jos haluut sitä miestä niin haluu sitä miestä, ota kiinni ja pussaa.♫

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Perjantai 23.11.2007 00:21

"Those who fail to learn history are doomed to repeat it;
those who fail to learn history CORRECTLY----

why they are simply doomed"

TylsyysLauantai 06.10.2007 03:17

Mulla ei oo elämää.. Perjantai ilta ja mie jumitan koneella, kaveritkaa ei tee mitää erikoista vaan jumittaa kuka missäkii.. Auto on pajassa eikä sil viiti tämän viikonlopun aikana ajaa, tosin mihin edes ajaisin koska mihinkään ei kiinnosta mennä, säästyypähän bensat..

Oon varmaa tulos vanhaks, mikään ei tunnu kiinnostavan, sitä vaan odottaa että jotain, mitä tahansa tapahtuisi..

Missään ei ole mitään järkeä..

Kirje LeiriltäPerjantai 28.09.2007 01:11

Rakkaat isä ja äiti, partionjohtajamme käski kirjoittaa vanhemmille siltä varalta, että näitte uutisissa jutun tulvasta ja olette huolissanne. Meillä on kaikki OK! Vain yksi teltta ja kaksi makuupussia huuhtoutui tulvassa. Onneksi meistä ei kukaan hukkunut, koska olimme juuri silloin vuorella etsimässä Samia.

Ai niin, ole kiltti ja soita Samin äidille ja kerro, että Sami on ihankunnossa. Sami ei itse pysty kirjoittamaan sen kipsin takia. Minä pääsin pelastajien mukaan jeepin kyytiin. Se oli kivaa. Emme olisi koskaan löytäneet Samia sieltä pimeästä metsästä ilman sitä salamointia. Partionjohtaja Ville oli Samille vihainen siitä, että hän oli lähtenyt yksinään metsään samoilemaan eikä ollut kertonut kenellekään.
Sami sanoi, että kertoi, mutta se oli tulipalon aikaan, että ehkä Ville ei kuullut.
Tiesitkö, että jos tuleen heittää bensakanisterin se räjähtää? Märät puut eivät palaneet, mutta yksi teltta paloi, ja myös joitain meidän vaatteitamme. Jari näyttää hassulta kunnes sen tukka kasvaa takaisin.

Tulemme kotiin lauantaina jos partionjohtaja Ville saa auton korjattua.
Se kolari ei oikeasti ollut Villen syytä. Jarrut toimivat ihan hyvin silloin kun lähdettiin. Partionjohtaja Ville sanoi, että niin vanhassa autossa on aina jotain vikaa, siksi siihen ei kai saanut kaskoakaan. Meidän mielestämme se auto on tosi makea.
Ville ei välitä vaikka se likaantuisi ja joskus kun on oikein kuuma me saamme istua puskureilla.
Auto on melko kuuma kun 10 ihmistä istuu sisällä. Saimme istua vuorotellen peräkärrissä kunnes liikkuvan poliisin miehet pysäyttivät meidät ja kielsivät sen.
Partionjohtaja Ville on tosi mukava mies. Älä huolehdi, hän on ihan hyvä kuski. Itse asiassa hän opettaa Teuvoa ajamaan vuoristoteillä missä ei ole juurikaan liikennettä.
Täällä näkyy vain tukkirekkoja.

Tänä aamuna me pojat olimme sukeltelemassa kiviltä ja uimassa järvessä.
Oli hassua kun Ville joutui vahtimaan meitä, koska meillä ei ollut uimahousuja (ne paloivat teltoissa).
Partionjohtaja Ville ei päästänyt minua järveen, koska en osaa uida ja Samia pelotti, että hän ei pysy pinnalla kipsinsä kanssa.
Niinpä me saimme mennä kanootilla melomaan järvelle. Se oli hienoa, kanootista näki järven pohjalla tulvassa irronneita puita.
Partionjohtaja Ville ei ole sellainen juntti kun muut. Se ei edes suuttunut kun unohdimme pelastusliivit.

Villellä menee paljon aikaa autonkorjaamiseen, niin, että me yritämme häiritä häntä niin vähän kuin mahdollista.

Hei arvaa mitä? Saimme kaikki ensiapupassit. Kun Teemu sukelsi järveen ja sai haavan käteensä me saimme kaikki nähdä kuinka kiristysside toimii.
Valto ja minä oksensimme, mutta partionjohtaja Ville sanoi, että se johtui varmaan ruokamyrkytyksestä kun se kana oli seisonut pöydällä jo jonkun aikaa. Hän sanoi, että hekin sairastuivat juuri niin vankilaruuasta.
Olipahyvä, että päästivät sen sieltä pois meidän leirillemme. Hän sanoi, että oppipahan ainakin miten hoitaa hommat paremmin vankilassa.
Ai niin, mikä on pedofiili?

Hei, nyt pitää mennä. Menemme kaupunkiin postittamaan kirjeet ja ostamaan luoteja.
Älkää olko huolissanne me olemme kunnossa!

Terveisin: Anssi

PS. Milloin olen saanut jäykkäkouristuspiikin?
- Vanhemmat »