IRC-Galleria

Karkkia ja kaaosoppiaMaanantai 17.07.2006 12:40

Määäää syön liikaa sokeria. Hampaat on kohta pellolla. Niin ne sano hammaslääkärissä. Ehkä mun pitää ruveta kittaamaan jotain sokeritonta energiajuomaa, etten tarvii tätä energiavaraa, joka on pahaksi hampuilleni. Möhveli.

Luin täsä Principia Discordian internet-versiota. Inspaa tilata itse kirja. 13 euroa Suomalaisesta...hnnnng! Sois tosi kiva! Mut sit ois kans se joku kaaosmagiakirja athanatonilta 20 euroa ja risat! Argh! Houkutuksia! Kiusauksia! Kirjoja! Ja sitten mä menen kirjaston sivuille ja varaan 1432 kirjaa, joita saan luettua noin 20 kirjan vuosivauhtia samalla, kun kirjamäärä lisääntyy potenssiin 68. Mikä meinaa, että tässä tulee vielä kiire lukea....:O

Mä niin tilaan sen Principia Discordian. Joo. Niin teen. Sitten en enää osta mitään..paitti, että huomenna ollaan menossa Särkänniemeen...no onneksi ei ainakaan tarvi sokeria syödä. (!!!!)

Ok ok. Mietitääs nyt. Haluanko minä Principia Discordian? Kyllä. Selvä. No, KUINKA paljon haluan sitä? Aika paljon? Utelias, kun olennn...Noh, entä TARVITSENKO minä Principia Discordiaa? Öö...voisin tarvitakin...Mihin? Uskonnollista näkökulmaani laajentaakseni. Aika hyvä pointti...joo..oot aika pirulainen. Sä selvästikin olet päättänyt hankkia sen. Tähän mennessä on kuitenkin riittänyt pelkkä nettiversiojuttu. Mistä moinen tarve nyt yhtäkkiä? Ko tajusin, että mä ihan oikeesti VOISIN hankkia sen kirjanakin! Jaaaa...No..mietitäänkö asiaa vielä hetkinen? Ok..

Näytös on päättynyt. Täällä ei ole enää mitään nähtävää. Menkää pois.
*vaeltaa eksyneenä postiluukulle ja jää odottamaan päivän postia*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.