IRC-Galleria

NuhanuhanuhanuhaLauantai 04.02.2006 20:40

Voihan...nuha.

Pohjamaalasin pari levyä, jos vaikka saisin tehtyä vähän taidetta :D:D
Mitäs mä oon muuta tänään tehnyt..hmhm...ajoin Helsinkiin. Kohta tyttöjen kanssa ulosh ^-^ vesilinjalla tosin, koska en halua nuhassa ryypiskellä. Annan itseni parantua rauhassa jos vaikka ens la sitten Hetan kanssa jotain ottaisikin :)

Matti tuli nähtyä eilen. Oli oikein kiva pätkä. Hauska ainakin ja mun mielestä oli hyvä, että vaikka Matti nyt ei mikään hirvittävän fiksu lausahduksiensa suhteen ole ollut, niin siinä sympattiin kuitenkin sitä ja tuli jotain syvyyttäkin ko. hahmoon. En kyllä osaa Mattiin itseensä mitenkään suhtautua, mutta näin "fiktiivisenä" hahmona soli kyllä ihan ihminen, vaikka ihmeellinen hyypiö olikin x) Sitäpaitti Pääkkösen Jaspa on vähän miellyttävämpää katteltavaa Mattina, kuin alkuperäinen vastineensa :P ainakin näin nelikymppis-Matteja verratessa. (nuorempaa oikeetahan en pahemmin ole kahtellut - enkä kyllä vanhempaakaan...)

Jepjep. Sipuli parantaa vastustuskykyä. Kamomilla rentouttaa ja auttaa nuhaan varsinkin lämpimänä teenä nautittuna: lepo on paras lääke. Sipulikeittoa onkin tullut nautittua ja kamomillateetä kans, mutta jälkimmäistä juo vaan iltasin, kun se pistää niin nukuttaan. C-vitamiini on tietty kans pop, eli mustaherukka kunniaan. Sellasia ei valitettavasti nyt ole saatavilla..paitsi jugurttikakkumuodossa, mutta sekin jäi Järvenpäähän. Ehkä ne säästää mulle palan huomenna...ehkä ei.

Ahhh..vielä yksi vapaapäivä. ^-^ Kumma kyllä osaan taas arvostaa viikonloppuja, kun arkipäivät on niin tuskallisia :O

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.