IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 19.11.2007 17:38

Listaa alle niiden viiden ihmisen nimet, jotka ovat viimeksi kommentoineet oletuskuvaasi, mutta ÄLÄ KATSO KYSYMYKSIÄ ETUKÄTEEN! Lopuksi vastaa kysymyksiin numeroiden perusteella.

1. _Sammo_
2. Venger
3. Victricia
4. Bobok
5. Hattifnatten


Mistä tunnet nelosen?
galleriasta

Tiedätkö kakkosen sukunimen?
Joo

Koska olet viimeksi tavannut ykkösen?
Kesällä töissä

Onko kolmonen sinua vanhempi vai nuorempi?
vanhempi

Missä vitonen asuu?
Vantaalla

Kirjoita lyhyt runo nelosesta.
Bobok on kobob
Yhteisönsä sillon fnord
diskordiaani

Oletko nähnyt ykkösen vanhempia?
en ole

Oletko koskaan yöpynyt vitosen luona?
Enpä ole tainnunna :)

Onko kakkonen koskaan yöpynyt sinun luonasi?
Ei ole

Oletko seurustellut kolmosen kanssa?
En

Mikä on paras puoli vitosessa?
Sama synttäri ja ihana luonne ;)

Muistatko miten ykkönen oli pukeutunut, kun ensimmäisen kerran tapasitte?
eeenpä taida..jotain mustaa todnäk 8)

Oletko koskaan itkenyt kakkosen nähden?
en ole

Kenet heistä tunnet parhaiten?
vitosen

Entäs huonoiten?
nelosen

Muchos nachosLauantai 03.11.2007 04:03

Halasin tänään Nachoa. Kolme kertaa. Se tuntui hyvältä x)
Vaihtaribileet on parhautta. Kutsut bileisiin on parasta, mitä tiedän 8)

Anoreksiaa rasiastaLauantai 29.09.2007 20:07

Viisurit läks. Särkylääkkeiden mahdollisena sivuvaikutuksena anoreksia. M-mm. Lekurin mielestä olin selvästi liian läski. Ja eikun pro-ana sivustoille!
Promoamaan muhkiaa Dallas-pullaa, jota tässä vetelen ^-^ m-mm. Ja äitin lasagnea. Ja pikkuveikan pirtelöä. Ja meillon jätskii kans! \o/ Perheviikonloput on läskejä ;)

Going PostalKeskiviikko 27.06.2007 04:15

Nyt saikkuu! Mullon korvatulpat korvilla ja huoneessa on hiljasta,mutta muun korvavinkunan lisäksi KUULEN,KUN LAATIKKORADAN HISSI NOUSEE JA LASKEE!! O_o Vaarallinen työpaikka..

Suomentajat halooTorstai 07.06.2007 23:10

"Useimmat miehet eivät olleet kokouksen aikana saaneet katsettaan hänestä irti, sillä hän oli ahtanut sopusuhtaisen yläruumiinsa sangen vartalonmyötäiseen toppiin, joka [ja nyt tulee se huomionarvonen kohta] paljasti selvästi hänen ryntäidensä kainot muodot."

Sanokaa mulle. Onko toi nyt hyvin sanottu? Ryntäiden? Kainot muodot? !?!=ewidkj! Voi vattu! Olisin kyllä utelias näkemään tästä alkuperäisversion. Jos se on yhtä avuttoman typerä, pyydän anteeksi, mutta uskon, että son suomentajan vika. Mikä niitä suomentajia vaivaa!? Ei se voi olla vaan suomen kieli, joka on niin kökköä ja kankeaa. Kieltäydyn uskomasta, koska on niin soljuvakielistä suomenkielistä tekstiäkin olemassa. Miksei suomennoksissa pidetä tasovaatimuksia jotenkin edes keskitasolla, ettei kirjoja tarvis lukea sillai irvistellen huonolle kielelle...?! Ja varoitukseksi niille, jotka ehkä joskus lukevat tämän suomentajan suomentamia kirjoja: kyseessä on Erkki Kirjalaisen suomennos Jean-Christophe Rufinin Globaliasta. Aion kyllä vääntää sen loppuun asti. Mutta Erkille en anna anteeksi ennen kun näen kelvollista suomennosta siltä. *mutinaa*

quotePerjantai 01.06.2007 21:24

(When told his son was getting married) Thank heaven. A bachelor's life
is no life for a single man.

\,,/Perjantai 25.05.2007 00:05

Koulutyöt tältä vuodelta tehty. Nyt voin vaan jäädä oottelemaan, että opet tarkastelee mun aikaansaannoksiani ja toivoa, että ne toteaa ne hyväksymiskelpoisiksi. Yksi essee oli jo hävinnyt, mutta lähetin sen sähkösessä muodossa uuestaan ja ehkä tästä vielä hyvä tulee. Luonnollisesti tein pari pientä muutosta tähän uudelleen lähetettyyn versioon ;)

HARR! Ja sit lukemaan romaaneja!!!!! *vilkuilee Pratchettin sivujen ohi Goodkindien selkiä hyllyssä ja naputtelee sormillaan uusien kirjojen kansia ja käy samalla mielessään läpi kirjastojen kirjalainalistaa - joka on sentäs lyhentynyt noin kahteen tusinaan ;)*

KESÄLOMA JA KESÄTYÖ JA KESÄFIILIS! HERE I COME!

Ja Berliini kans: Ens kuussa viikonloppuvisiitti moikkaan Jenskua :D

Dumdidum ^-^

Yhteisö-rant, essee-rantKeskiviikko 23.05.2007 00:23

Mitä hittoa! Voi kuulua vaan korkeintaan 60 yhteisöön samaan aikaan! Ne rajottaa mun henkilökuvani 60 yhteisöön, eli vähänkö 60 sanaan ja 60 osaan! Mitä mä nyt teen, kun mulla on tylsää ja pitäs kirjottaa essee ja haluan surffailla galleriassa ja liittyä yhteisöihin!?!? Olisi edes 100 tai 200....O.O

No tän hetkisten lisäksi ajattelin liittyä lakritsi-yhteisöön ja vaikka mihin muuhun, joita en nyt kerinny keksiä, kun inspiraationi sammutettiin heti alkuunsa!

Yyyy!

Mä en halua kirjottaa witch-craze esseetä! Mä haluan siitä kurssista kuitenkin ne opintopisteet! Jos mä vaan flirttaisin sille maikalle ja vähän imartelisin ja saisin tehä _suullisen_ kokeen, niin pääsisin läpi edes vaikka sitten sillä kakkosella, minkä ekasta prkleen esseestä sain! X) khehehehehehehehehehehe. eheheh. Tai sit en. Taino en tiä. Miten ois, Alaric? =P On se ihan hyvä tyyppi. Voishan sitä harkita. Muttei viiti ehdottaa ;) Ja taidan alistua perinteiseen kurssinsuorittamiseen. Mut hittovie kun stressaa, kun on töitä ja son siihen aikaan päivästä, kun on fiksuimmillaan ja sitten tulee daijuna kotiin ja koettaa kirjottaa ja saa n. 7 tunnissa aikaan reilu 300 sanaa ja sanamäärä on 2500 ja piru vie!

Ergghhh...

Töissä on muuten ihan kivaa, kun on hyviä tyyppejä taukoseurana. Sillon kun ei oo hyviä tyyppejä taukoseurana ei ole niin kivaa :O

*hyppää kaivoon*

Jos joku haluaa tehä mulle esseen aiheesta "How different was the behaviour of child witnesses in early modern witchcraft cases from that of adults?" korvausta vastaan, ota yhteyttä sähköpostitse, niin annan linkit lähteisiin ja muuta pilipali-infoa. Luvassa TUNTUVA PALKKIO! Sillon kyl kiire. Eräpäivä perjantaina kello 1800. Tasan. Eikä myöhästellä. Mulla sen pitäs olla siis vähän ennen. Sanotaan vaikka perjantaina klo1700. Ja eiku näppikset sauhuamaan! Kolme parasta saa lakut kaupan päälle. Se joka hyväksytään saa siis sen TUNTUVAN PALKKION!

How different was the behaviour of child witnesses in early modern witchcraft cases from that of adults?

Very different indeed.

ESCSunnuntai 13.05.2007 12:33

Sen olisi pitänyt olla Ukraina! :O

Voted Best Joke in Ireland 2006Lauantai 05.05.2007 13:14

John O'Reilly hoisted his beer and said,"Here's to spending the rest of me life,between the legs of me wife!"
That won him the top prize at the pub for the best toast of the night!
He went home and told his wife,Mary,"I won the prize for the Best toast of the night"
She said"Aye,did ye now. And what was your toast?"
John said,"Here's to spending the rest of me life,sitting in church beside me wife."
"Oh,that is very nice indee,John!"Mary said.
The next day,Mary ran into one of John's drinking buddies on the street corner. The man chuckled leeringly and said,"John won the prize the other night at the pub with a toast about you,Mary."
She said,"Aye,he told me, and l was a bit surprised myself. You know,he's only been there twice in the last four years. Once he fell asleep and the other time l had to pull him by the ears to make him come."