IRC-Galleria

Armand

Armand

uusi vuosi on tuloillaan.

Selaa blogimerkintöjä

Transformers the gameMaanantai 26.12.2011 16:21

Peli: Transformers the game.

Alusta: PC.

Laitevaatimus: kaksi rautaputkea joiden välille liitetään pari piuhaa, verkkovirtaa tarvitaan ja näyttö.

Transformers the game on näitä vähemmän hyviä lisenssipelejä ihan kelvollisista ja viihdyttävistä kassamangeettielokuvista. Täysin typerästä robottirymistelystä puuttuu täysin juoni ja tarkoitusperä. En millään jaksa vain hakata paikkoja paskaksi ja taistella toisia peltiheikkejä vastaan ilman kunnollista viitekehystä tai muutakaan koukkua joka saa pelaamaan peliä. Ehkä tämä on tarkoitettu alle kymmenenvuotiaille pelaajille joille ei ole vielä kehittynyt kunnollista arvostelukykyä. Riittä vain se että on liikettä, räminää ja räiskettä. Niitä pelistä ei sitten puutukkaan.

Nimittäin suurin osa peliajasta kuluu ampuen ja hakaten desebtikoneja/autobotteja taikka toisinpäin. Sillä pelissä pääsee myös rymistelemään pahiksina. Pahaksi onnekseen kumpikaan kamppaina ei eroa mitenkään toisesta. Ai niin pääsee tässä väliin myös kaahaamaan ympäriinsä automuodossa ja kentistä voi kerätä erinnäköisiä bonuksia ja lisätehtäviäkin suorittaa, en vain oikein saanut päähäni mitä iloa noista lisistä oikein mahataa olla.

Robottimuodossa ohjattavuus on ihan kohillaan, mutta kun siirrytään automuotoon on ohjelmoija vähintäänkin pidellyt toisessa kädessä kahvikuppia studion sihteerin antaessa poskihoitoa pöydän alla. Vasemmalla kädellä ja muut mielessä ei nimittäin saa kovinkaan kummoista jälkeä. Graafinen anti on näinkin uudeksi peliksi lähinnä sitä tasoa kun katsotaan ponttöön krapulakakan jälkeen. Äänet menettelevät vaikka eivät mitään ihmeellistä annakkaan.

En vain kertakaikkiaan ymmärrä kuka tahtoo tätä tosissaan pelata, transformersfaneille se on kirosana ja muut pelaajat eivät saa tästä mitään irti. Täysin kelvoton teos jolla voit korkeintaan tuhlata omasta elämästä muutaman kallisarvoisen tunnin. Onneksi näin arvostelumielssä koko pökäleen pelaamiseen ei montaa tuntia mene jos pitää kiirettä.

Hyvää:
Robottimuodossa taistelu.

Huonoa:
Lähestulkoon kaikki muu.

Yleisarvosana:
1 (asteikolla 1-10)

Yhteenveto:
Kauheimpia näkemiäni lisenssipelejä, ei arvosta ollenkaan alkuperäistä elokuvaa.

Kirjoittamani arvostelu perustuu omaan mielipiteeseeni, ja yli kahdenkymmenen vuoden pelikokemukseen.

Armand

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.