IRC-Galleria

Armand

Armand

uusi vuosi on tuloillaan.

Selaa blogimerkintöjä

Viscera Cleanup Detail Santa's RampageMaanantai 30.12.2013 02:57

Peli: Viscera Cleanup Detail Santa's Rampage

Alusta: PC

Muut alustat: Käsittääkseni ei muille alustoille.

Julkaistu: 2013

Tällaiset pelit ovat sen tavanomaisen virtauksen keskellä tervetullut piristysruiske. Olkoonkin että pelailuhetkellä kyseessä on eräänlainen alphavaiheessa oleva raakile. En ole yleensä näitä varhaisvaiheen pelejä harrastanu, mutta tällä kertaa joulu ja alhainen hinta houkuttelivat kokeilemaan.

Pelissä ollaan itsensä joulupukin palkkalistoilla. Pukin siivousfirmassa jonka työpakotteet vaikuttavat aika natsilta touhulta. Itse pukki on saanut pajassaan kunnon kilarit ja pistäny petteri punakuonon ja lähimmät tonttunsa lihoiksi ilmeisesti jonkin sortin loppuunpalamisen ja juopottelun seurauksena. Joten pukin paja on siivottava verestä ja muusta väkivaltaan viittaavasta.

Kuten sanoin peli on vasta kehitysaasteella ja antaa tekemisestä itsestään vähän palautetta ja muutenkin siivoaminen itsessään vaikuttaa hiukan liiankin ohjaamattomalta touhulta. Oikeastaan en oikein tiedä että miten tämän voisi vielä täysin läpäistä. Ulkoinen anti kieroutuneen verisen ja silti niin kovin kotoisen jouluisissa tunnelmissa ainakin puree minuun. Ääniraitakin taipuu tuohon outoon tunnelmaan moitteetta. Surimmat hieronnan aiheet tuntuvat tehtävärakenteen epäselvyyden lisäksi löytyvän ohjattavuudesta ja joistakin lapsuksista jotka toivon mukaan hioutuvat pois kun pelin tekeminen etenee.

Oikeastaan tätä peliä on turha arvostella lopullisesti tämän perusteella, joten ehkä ensi jouluna pääsemme nauttimaan kunnolla pukin raivarista. Toisaalta jos uteliaisuus ja huumorintaju joulun suhteen riittävät , en estä kokeilemasta tätä hiukkasen erillaista aistinautintoa. Pisteet annan joskus sitten myöhemmin ko pääsen pelaamaan pelin lopullista vaihetta.

Hyvää joulunaikaa ja tulevaa uutta vuotta kaikille!

Arvosana: - (asteikolla 1-10)

Arvosteluni perustuu omaan mielipiteeseen ja yli kahdenkymmenen vuoden pelikokemukseen.

Armand

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.