IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Postmodernia taidettaTiistai 27.12.2005 16:31

Kännykkään saa näköjään tuotettua sisältöä muullakin tavalla kuin tilaamalla taustakuvia tai soittoääniä. Tänään puhelimeeni kolahti ilmaiseksi seuraavanlainen arvoituksellinen viesti, joka hipoo jo taiteellisuuden rajoja:

---

Tlehdet tulivat
tänään postiluukun
lävitse kuin
mustekala suoraan
postin kautta
otaniemestä on
hauska katsoa ja
lukea lehtiä niissä
on kuvia ja juttuja
paljon

---

Runollista... :)

Tämä päivä oli syvältäMaanantai 12.12.2005 17:29

Harvoin olen ollut yhtä pohjalla kuin tänään.

Näkyipä tunnelin päästä sentään valoa.

:)

MaakuntamatkaLauantai 10.12.2005 20:41

Käytiinpä Tortinmäessä puoli-ilmaiseksi (kyläkaupasta ostetut eväät maksoivat matkoja enemmän, kiitos kunnallisen bussiliikenteen). Kyllähän sitä johonkin pitää viikonloput käyttää.

T-m ei paljoa ollut kahdeksassa vuodessa muuttunut, mitä nyt uusi turha tienmutka oli rakennettu ja wanhasta kunnon kurssikeskuksesta remontoitiin "hyvä olon keskusta".

Tortinmäjen nähtävyydet oli ihasteltu parissakymmenessä minuutissa, minkä jälkeen alkoi jo kaduttaa koko retki. Ekskursion loppuaika (1h 40 min) kuluikin ympäriinsä kävellessä ja hevoosia töllistellessä, kun kaurismäkeläistä peräkylän kapakkaakaan ei löytynyt.

Syy siihen, että kirjoitin avausviestin Äm-Irk-Gallerian blogiin (nyyh!) on se, että Kajava meni jo selostamaan omassaan retken luontohavainnoista. Kyllähän sitä itsekin piti kommentoimaan päästä.
- Vanhemmat »