IRC-Galleria

Asad-ed-Dawleh

Asad-ed-Dawleh

kirjoitusvirhe

Ylitimme itsemme, lailla viime viikon.Perjantai 26.05.2006 19:56

It's over, we've paid the bills, laskeuduin alas alaspäin alemmas itseni kanssa, muita en raaskinut ottaa mukaan, alas hupii viihteeseen ja rauhallisuuteen. Enempää en tarvitse, None of that here, boys. Laskeuduin laskeuduin ja alemmas lopullisesti iskien heitä päähän suurella palalla hääkakku(/ani?)a. Teamwork and responsibility is our motto, we ain't got nuthin to lose. We've got it all meillä on myös omenoita, appelsiineja, guanabanani abi. A
L
Oittakaamme alusta alas alkuun kaiken aloituspisteeseen sieltä mistä kaikki sai alkusta kaikki se moska tai mistä teimme roskaa kulje kuljeksi. Naurahda, ja kaadu, kivet raapivat ihoasi älä huoli parannut jos ei niitä tule liikaa. pahimpaan vaihotehtoon on lyhyin matka, Jaksetaan, jaksakaamme. Öljyllä valeltuu itämainen nuoren naisen iho, sitä pitkin vierit, unohda kivinen, sorainen, jyrrkä tie, alamäki, Öljy tällä iholla on niin pehmeää, jäisin ikuisuudeksi. Määritä. Kello pyörähtää taas emme tiedä miten ja miksi mutta antaa sen saatanan pyöriä, palataan takaisin sinne mistä äaloitimmekin, sisäinen kello kaikille tunnollisille ihmisille toimimaan taas, älä valvo viikoittain yli ihmisen/itsesi/sielusi(?) rajojen.
Potki itsesi hereillä, kaamosaika on ohi ruska-aika on ohi, sinun olisi paras herätä. Heimosi tarvitsee sinua, sinun olisi parasta tulla tajuihisi. Pieni, nuori suloinen ja hellyyttävä Susannahkin tulee kärsimään sinun nousemisesta, muista häntä älä anna meidän kärsiä, auta meitä. Jos et nyt jää luokseme, muista muistaa meitä hyvällä taivaassa, ole meille messias, olit meidän messias, tule takaisin.
Laitamme sinut lasiseen läpinäkyvään ruumisarkkuun, ei mihinkään normaaliin vaan hienoon arvoosi kuuluvaan, Kuninkaamme, Muhammed Alimme, Elvis Presleymme, Michael Jacksonimme, Madonnamme, Ronaldomme, Sokrateksemme, Palvomme sinua aina Lauantai- iltaisin, olemme valittu kansa me säästymme, lupaa se meille. Niinkuin äiti lupaa lapselleen aina olevansa siellä, täällä aina katsomassa, vaikka sieltä pilven reunalta, laillasi, toivomme.

Rukoile, ole haavoittuvainen muistamme sinut luota meihin häneen minuun, itseesi heihin, ÄLÄ.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.