IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Kohti Turkua, kohti joulua.Perjantai 23.12.2005 23:54

Pari tuntia pitäisi vielä tappaa aikaa ennen kuin juna kohti Turkua ja joulunviettoa lähtee. Pitikin sitten ostaa lippu yömyöhäiseen junaan. Hmph.

Kävin tuossa vähän tekemässä töitä vielä ennen pyhiä, vaikkei olisi ollenkaan huvittanut. Äkkiäpä mä sitten ne työt teinkin pois alta ja olin jo kasin maissa kotona. Soittelin vähän joululauluja ja pakkasin tavaraa, mutta nyt ei oikein ole mitään tekemistä. Kylvyssä tietysti voisin käydä, mutten taida jaksaa kun huomenna on kuitenkin sauna :)

Pikkuveljen piti antaa tyttöystävälleen lahjaksi Scandinavian Hunksien pelikortit ja pyysi mua ostamaan ne kun ei ollut kuulemma Turusta löytänyt. Minäpä sitten ostin ja menin unohtamaan ne nyt raksun luo. Ei enää millään ehdi hakea niitä (tai oikeastaan en jaksa). Lupasin ne sitten broidille synttärilahjaks tammikuun lopussa :D Nyt sillä vain ei ole mitään sille muijakaverilleen, idiootti kun ei sitten ostanutkaan sille mitään muuta joululahjaa. Eipä ole mun ongelma.

Stressaan vieläkin koulusta, kun mun dataverkkojen uusintakoe ei mennyt läpi. 60% oli läpipääsyn raja ja minähän tietysti kokeessa vetäisin 55% ja uusinnassa 58%. Eipä vituta, ei. Keväälle tulee muutenkin niin tappolukujärjestys ettei ole toivoakaan tehdä rästiin jääneitä kursseja silloin. Pitänee melkein ottaa yksi lukukausi jolloin teen kaikki rästikurssit pois, tällä hetkellä kun niitä on kai 18 op:n edestä, mikäli matikan ja dataverkkojen toinen uusinta ei tammikuussa mene läpi. Siihen sais mukavasti lisäks vaikka jotain valinnaisia ohjelmointi- tai kielien kursseja. Saksa 1a:n voisi vaikka käydä tekemässä, 1b:stä sain nyt femman vaikken juurikaan tehnyt sen eteen mitään. Tosin asiaa ehkä saattoi edesauttaa peruskoulussa ja lukiossa luettu A-saksa.

Mulla on kohta synttäritkin eikä kahenkympin kriisistä tietoakaan. Melkeinpä kaikilla kavereilla on sellainen ollut, mitä nyt raksu sai sen vasta tajutessaan olevansa 21. Onneksi mulla on vielä hetken aikaa ihan virallisesti lupa olla teini. Voin sitten vaikka uutenavuonna käydä puskapissalla, vetää persarit ja huutaa ihkudaata. Tai sitten en. Ehkä. En mä tiedä vielä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.