IRC-Galleria

JumalaLauantai 29.03.2008 02:14

Jos Jumala ei olisi luonut ihmisiä, kuinka moni joutuisi helvettiin?

Tähän kysymykseen vastaavan ei tarvitse olla matematiikan professori, mutta kuitenkin annan vastauksen, koska jatkuvasti törmään ihmisiin, jotka eivät ole tekemisissä järjen kanssa. Yhtään ihmistä ei joutuisi helvettiin, jos yhtään ihmistä ei olisi olemassa.

Miksi sitten Jumala loi ihmiset?

Muslimi sanoisi: "Jumala loi ihmiset palvelemaan itseään, vaikkei tarvitse heiltä mitään." Vastasiko se kysymykseen? Ei vastannut. Jos minä ottaisin palvelijan, jolle ei olisi mitään käyttöä, niin kyllä minulta edelleen tivattaisiin syytä moiseen. Kristinusko antaa myös jotain epämääräisiä vastuksia tähän mielestäni erittäin keskeiseen kysymykseen, kuten "Ihminen on luotu täyttämään maa" tai "Jumala loi rakkaudelleen kohteen". Miksi maa piti sitten luoda? Tai ylipäänsä mitään? Oliko Jumalalla tylsää? Jos Jumalla oli tylsää, Hän pitää väkivaltaviihteestä. Tosin Jumala ei ehkä ymmärrä, että Hän loi todellisia olentoja, eikä tunteettomia nukkeja.

Miksi Jumala loi pahat ihmiset?

Itse lukeudun heihin. Puhun Jumalaa ja uskontoja vastaan, en usko Jeesukseen, enkä pyhään henkeen, en Allahiin, Thoriin, Baaliin tai niihin miljooniin muihin, joita ihmisillä on ollut aina ihmiskunnan alkuhämäristä näihin päiviin asti. Enkä todennäköisesti usko niihin seuraaviin, jotka tulevat näiden jälkeen. Ainakin 3,5 miljardin ihmisen mukaan (muslimit, kristityt), minun tulevaisuuteni maanpäällisen elämän jälkeen ei näytä kovin hyvältä. Minä joudun helvettiin. Onneksi en joudu olemaan siellä yksin. Helvetissä on kanssani takuulla miljardeja ihmisiä, joiden syntinä on esimerkiksi epäusko Jeesukseen. (Tosin Raamatun mukaan vielä varmemman aitiopaikan helvetistä saa kun ei usko pyhään henkeen.) Mukana on myös vastasyntyneitä ja pikkulapsia, jotka ovat kuolleet ennen kastetta. Onhan heille oikein ikuinen kärsimys, koska kantavat perisynnin raskasta taakkaa, jonka Aatami ja Eeva, tuo munasillaan niityillä kirmaava hippipariskunta on meille langettanut. Thank you, cocksuckers!

Mutta se on minun vapaa tahtoni, joka minut sinne ikuisiin liekkeihin ajaa!

Me ihmisethän olemme erilaisia! Saitko sinä ennen syntymääsi valita, millainen sinusta tulee? Saitko valita itsellesi sellaisen vapaan tahdon, jolla pääsee taivaaseen? Saitko valita siten rakentuvat aivot, että ne käsittävät Jumalan ja uskonnon loogisena asiana? Miksi Jumala loi ihmisistä erilaisia? Miksi se loi meille "vapaan tahdon"? Jos olisimme robotteja, jotka automaattisesti uskoisivat oikeaan Jumalaan (mikä se niistä nyt olisi?), niin eihän kenelläkään olisi hätää ja kaikki pääsisivät taivaaseen viettämään ikuisuutta. Jumala myös tietää luomishetkellä kaikkitietävänä, että kumpaan paikkaan ihminen joutuu, taivaaseen vai helvettiin, joten miksei Hän vain luo kaikista "hyviä"?

Mitä Jumalle jää käteen tästä kaikesta? 2 karsinaa: taivas ja helvetti! Ikuisuuden Jumala joutuu kiduttamaan meitä syntisiä helvetissä, juottaen kiehuvaa vettä ja polttaen liekeillä ja toisessa vuorossa viihdyttämään juhlarahvasta taivaan puolella. Mukavaa vaihtelua. Millainen olento tällaista haluaa? Koska tämähän tulee teidän joidenkin mukaan olemaan lopullinen päämäärä ja ikuisuus, niin miltä teistä tuntuu, kun lähimmäiset kärsivät helvetissä ja itse nautitte taivaan antimista vain, koska Jumala on niin määrännyt? Ottaako Jumala teiltä tällaiset muistot ja tunteet pois?

Jumala itse on vastuussa kaikesta! Hän on kaikkivoipa, joten voisi muuttaa pahat ihmiset hyviksi! Jumala voisi luoda kaikki ihmiset alusta pitäen hyviksi ja uskoviksi, mutta ei tee sitä! Miksi? Jos pidetään edelleen kiinni Jumalan olemassaolosta, niin vastaus on selvä: JUMALA ON MAAILMANKAIKKEUDEN KAMMOTTAVIN HIRVIÖ! Vai oliko Saatana se paha jätkä? Kuka loi Saatanan? Kuka voi lopettaa vanhan vihtahousun toimet milloin haluaa? Kaikkivoipa Jumala tietenkin! Mutta ei tee sitä? Miksi? MIKSI? Itse anna tähän hyvin yksinkertaisen vastauksen:

Jumalaa ei ole olemassa
-MM

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.