IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Atuph

Atuph

Ihmisen mielellä on niin valtava luomisvoima.
Eilen oli kenttä tosi hyvässä kunnossa - mikä tiesi kunnon työpäivää herra hevolle. Harjoiteltiin mm. ravin kokoamista, joka meikäläisen "halvaantuneelle-lantiolle" on melko mahdoton tehtävä. Mutta onnistuihan se nyt jollain lailla, harjoitus tekee mestarin.

Tänään sitten puol seiskan aikaan starttasi kolme huimapäätä kohti maneesia, estetunnille. Matka sujui mallikaasti - en voi pahemmin kyllä moittia hevostani, joka pienestä jännittämisestä huolimatta käveli tyytyväisenä myös porukan kärjessä pimeällä.

Lumppari sai kehuja varmuudestaan hypyissä - oikea tätiratsastajan unelma! Nyt löytyi myös varastuntti, joka halusi sitä kokeilla, eli taidan lykätä K:n selkään ja pistetään kunnon estettä eteen ja pinoon..

Tallilla oltiin takaisin ysin pintaan. Kolme väsynyttä, mutta tyytyväistä hevosta! Lumppari haukotteli kita levällään käytävällä seisoskellessaan.. taisi se vähän miettiä, että kaikkeen täällä kans joutuu..

Huomenna varmaan vaan rentoilumaasto, työputken vastapainoksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.