IRC-Galleria

Atuph

Atuph

Ihmisen mielellä on niin valtava luomisvoima.

SMILE!!!!Tiistai 11.12.2007 22:56

Nyt se sitten tuli - ensimmäiset askeleet koottua ravia niin, että se hevonen ihan oikeasti toimi! Ette usko niitä 4-5 ensimmäistä sekuntia, kun aloin huomaamaan, että nyt se tulee rennoksi alle ja toimii.. ensin yksi askel, sitten pari normaalia, perään toinen, sitten kolmas ja sitten se vain tikitti.. Talliin palasi kuski, jonka hymy ulottui korvasta korvaan ja tyytyväinen hevonen, joka m a t e l i tallille takaisin.. oli niin rela.

Eilen mentiin myös omat harkat kentällä - uskomatonta, että keskellä joulukuuta kenttä on kuin kesällä.. uskomaton kasivihuoneilmiö. Alkuun käveltiin rata ympäri - rentona, pitkillä ohjilla, vaikka oli pimeetä kuin p*ll*ssä.. Loppuun lähdettiin kans kävelykiekalle - alkuun tuli parit kunnon loikat, kun Lumenis säikähti mukaan yllättäen takaapäin liittynyttä tallikoiraa.. hauska hevonen, heti kun se hiffasi, että P on mukana, P sai mennä puskikosta puskikkoon ja hyppiä eteen mitä ihmeellisimmistä paikoista ja Lumenius vain käveli lunkisti..

Taasen alkaa sitten pakkaskausi, joten kait me siirrytään lantaradalla baanailemaan. Toisaalta nyt on kyllä taasen saatu treenata ihan kunnolla, joten välipää tekee taasen hyvää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.