IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Atuph

Atuph

Ihmisen mielellä on niin valtava luomisvoima.

MaastoiluaPerjantai 14.12.2007 20:22

Lähdin tänään töistä ajoissa, ja olimmekin jo kahden aikoihin kera uljaan ratsuni kanssa suuntaamassa turpaa&nokkaa kohti Jussilankujaa. Lumedius oli *tietenkin* järkyttynyt pellon jäätyneistä vesilätäköistä, mutta niistä onneksi selvittiin. Ensimmäiset 15 minuuttia se meni asenteella *onks ihan pakko, kun kaverit jäivät tuonne toisalle..* mutta sitten se(kin) pääsi jutun juoneen kiinni, jonka seurauksena se olisi ihan omatoimisesti halunnut kouluta jokaisen sivutien.
Talliin palasi tyytväinen omistaja ja vielä tyytyväisempi hevonen.

Uskomattoman upea luonto! Pieni kuura maassa, ojat jäähileessä, metsässä oli hiljaista. Kuinkahan sitä muka viime vuonna tähän aikaan pärjäsi ilman maastoja? Silloin ei ehkä tiennyt hyvästä vielä mitään ,-) Toto&Veka olisi ollut maan mainioa maastoilupari, olisi ollut niin lupsakkaa saada jätkät kimppaan ja metsäteitä kouluamaan.

Lumi on oppinut uuden - ja ah niin ihanan - tempun. Se pissii käytävälle. Raivostuttavaa.
Mutta porkkanajumppa sujuu! Ei tarvitse mennä kuin takajalan kohdalle seisomaan, niin poika on jo turpa taakse hamuamassa porkkanaa.. kätevää!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.