IRC-Galleria

Aukush

Aukush

On naimisissa ja KAHDEN ihanan Tytön isä. Tappoi aivonsa Ammattikorkeassa.

Taas näitä päiviä..Tiistai 29.11.2005 17:17

Lähes koko eilisen päivän satoi oikein huolella lunta.. Kaikkialla oli kauniin valkoista (teitä lukuunottamatta tietenkin). Innostuin niin, että oli pakko hakea oikein jäätelöä (joka tietysti upposi muhun ku litra jäätelöä laktoosi intolerantikkoon). Illalla maha oli ihan mielettömän kipeä, mutta fiilis oli hyvä.

Aamulla ku heräsin, kuulin miten räystäästä tippui vettä.. Silti nousin sängystä ja valmistauduin lähtemään töihin. Kun lähdin kävelemään töihin, huomasin että se ihana, hyvä fiilis oli jääny lämpimän peiton alle nukkumaan.. Kaikkialla oli vettä, tiet oli pelkkää loskaa ja lumi oli sulanu sellaiseksi epätasaiseksi mössöksi.. Prkl. Masennus sai taas hyvän jalansijan tähänkin päivään (se on vainonnu mua jo pitkään). Asiaan ei tietysti auttanu yhtään että entisen tyttöystävän edellinen miesystävä lauloi radiossa tänään, ja jotenkin osu vielä sellaseen hermoon, että meinasin itsekin liikuttua.. PRKL! Tekis mieli painua tonne peiton alle tai uppoutua pelimaailmaan, ni ei tarvis ajatella mitään. Siskolle pitäisi kuitenkin lähteä ihan kohta, ni ei sitten oo siihenkään aikaa.

Joulukuukin alkaa ihan kohta.. Jouluun on aikaa vajaa kuukausi. Budjetti on nollissa ja sen takia myös lahjaideat. Puuseppä ku oon ni ajattelin jo, että tekisin itse joululahjat, mutta myös ne ideat on loppu. Siinä säästäisi kyllä aika hyvin. Pitää vaan jatkaa miettimistä.

Tahtoisin muistaa entistä tyttöystävääkin jonkinlaisella lahjalla.. Siitä huolimatta, ettei meidän juttu onnistunutkaan, se ihminen on mulle todella tärkeä. Ja olihan se koko vuoden kohokohta mulle, ku hetken mulla oli oma rakas. Siitä lahjasta pitäisi kuitenkin näkyä, että yhä välitän.. Vaikkei silti liian selvästi. Jos jollain on hyviä ideoita, ni kertokaa ihmeessä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.