IRC-Galleria

Aukush

Aukush

On naimisissa ja KAHDEN ihanan Tytön isä. Opiskelee SAMK:ssa.

Sataa, sataa.. Roppakaupalla.Perjantai 02.12.2005 03:02

Vettä tulee taivaan täydeltä, vaikka lunta pitäis tulla.. On se niin hienoa.. V*ttu.
Voin vaan kuvitella, millasta on aamulla ku lähden vaeltaan töihin.. Siinä on oikeastaan kaksi vaihtoehtoa. Joko on niin märkää, että joutuu hyppelemään koko matkan päästäkseen edes pipo kuivana perille.. Tai sitten iskee pakkasen vielä ja kaikki on aamulla niin jäässä, että voi liukua melkein töihin asti.. Varsinkin ku kenkien pohjat on aivan sileät. -- Joka askel on seikkailu --

Sitä alkaa sitten taas viikonloppu, ja pääsee rentoutumaan ..Huittisiin..
On muuten hirmu hyvä paikka levätä, ku siellä ei oo koskaan mitään tekemistä.
Joku leffa tulee varmaan taas katsottua ja sellasta. Tänään tuli muuten postissa uus leffa (jonka alkuviikosta tilasin.. 9 euroa postikuluineen) High Fidelity.. Tai eihän se siis oo sinänsä uusi leffa, mutta, siis.. Kuitenkin. Loistava leffa kuitenkin. Saa nähdä, käykö viikonloppuna vieraita.. Itsellä ei kuitenkaan oo varaa lähteä mihinkään ku ei toi mun bussiness oo vielä(kään) alkanu tuottaan.

Ah.. Juissia.. Tulee ne vanhat hyvät ajat mieleen ku jannujen kanssa vielä skeitattiin.. Ja mä oon vaan vetäny nykyään jotain Rainbown Appelsiini mehua.. Käsittämätöntä. Voiskohan se johtua tosta mehun vaidosta, ettei nykyään pysty skeittaamaan.. Hmmm.

Hyvää viikonloppua kaikille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.