IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Autoremppaa taas.Tiistai 27.11.2007 15:36

Purin autosta jonkun ikivanhan Nokian 5110/6110 malleille suunnitellun autokaiutinjärjestelmän pois. Kieltämättä melkoinen viritelmä. Sille oli johdollinen luuri telineineen, josta johto meni kojelaudan alle johonkin ohjainyksikköön, johon oli vedetty virran syöttö sekä kaituin ja mikrofonin johdot. Kaiutin löytyö repsikan puoleisesta jalkotilasta ja mikrofoni oli kuskin puolella tuulilasin ja palkin välissä. Tulipa siis purettua.

Lisäksi yritin vähän fiksailla auton antennijohtoa kun sen kuuluvuus oli onneton. Ilmeisesti se johdin oli osittain poikki liittimestään. Ainakin niin toivon. Sitten piti vielä kikkailla ja säätää soittimeen AUX-iniin johto mp3-soittimesta tai omassa tapauksessa puhelimesta. Sain sen aika ovelasti tehtyä. Jotkut ehkä tulee näkemään sen.

Oli pientä paniikkia hansikaslokeron valon kanssa kun sain sen leviämään käsiin ennen paikalleen laittoa. Taisin vääntää sitä toista tuntia, ennen kuin keksin kuinka se todennäköisimmin toimii.

Ostin muuten viikonloppuna Passatin korjausoppaan, jossa on ihan muutenkin hyvää yleistietoa autosta. Näkeepähän kaikki ajoittaiset huollot ja miten ne tehdään ja mitä muuta autolle kannattaa tehdä jotta se pysyypi kunnossa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys