IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Max Free - Light is Stripped to Zero!Sunnuntai 11.02.2007 18:58

Nyt markkinoille työntyy jatkuvalla syötöllä aiva vain uusia ja uusia kevyt juomia. Kevyt tuotteet vaihtavat nimeään uudelleen. Enää ei olekaan ns. light-limsoja. Vaan aivan jotain muuta. Tässä muutama miete niiden merkityksestä:

Light: tarkoittaa kevyttä ja laihaa. Laihaa ja surkeaa makua. Tai mauttomuutta. Sama asia kuin myisi hiilihapotettua vettä ja mainostaisi limonadina.

Zero: Zero sugar - zero taste... Zero nothing. Tuote jossa kaikki ainesosat on riisuttu nollaan, paitsi vesi. Lopputulos taas samaa surkeaa litkua. Nimike on vain eri, ja sillä voidaan kusettaa viattomia kuluttajia. Hölmö ken uskoo...

Stripped: Riisuttu versio. Samaa kuin zero. Kaikki sokerista makua tuottaviin aineisiin riisuttu nollaan. Eivätkö ihmiset ymmärrä, että nimen omaan sokeri on aine, joka nostaa maut esiin pehmeällä ja täyteläisellä tavalla.

Max: Ehkä kaikkein paras nimike ja suoralta kädeltä vaiekin keksiä heikkoa kohtaa. Mutta viitannee maksimaaliseen sokerin ja maun poistoon. Surkeaa ainetta, jota lienee turhaa edes yrittää limonadiksi sanoa.

Free: Free of taste and everything else what is enjoyable. Tai jotakin siihen suuntaan. Vesi on vapautettu sitovista sokereista ja makuaineista. Samaa kuraa kuin muutkin. Nimikin tarkoittaa samaa.

Eikö kukaan osaa rajoittaa limsan juontiaan. Juo maukasta juomaa hiukan ja paikkaa janon oikealla vedellä. Elimistö säilyy tasapainossa. Makeutusaineet ovat melkoista myrkkyä elimistölle. Juomat eivät maistu juuri millekään, jolloin niitä luultavasti joudutaan juomaan paljon enemmä. Jonka takia elimistöön kertyy myös makeutusaineita. Harmittaa, että kaupoista loppuvat kohta ne maukkaat tavalliset juomat, joita vielä jotkut haluavat juoda ja joa eri makuisina.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.