IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

UrakkaSunnuntai 19.08.2007 21:12

Sitä on kerätty käytöstä poistettuja tuoleja. Äidin kautta kuusi kappaletta, joista oli tarkoitus tulla keittiön tuolit. Tuolien päällinen on rumaa ja aurongon haalistamaa vihreää kangasta. Ja uutta päällystystä tuolit ovat odottaneet jo sen puolitoista vuotta. Sitten lisäksi saatiin Sannin Liisa-tädiltä iso keittiön pöytä ja tuolit, joihin kissa oli sitten innostunut merkkailemaan, eli tuolit olivat todellakin uutta päällistä vailla. Näitäkin tuoleja kuusi kappaletta.

Eilen lauantaina kävinkin Lahdessa Pehmuste ja Nahka Oy:ssä ostamassa valmiiksi muotoon leikatut pehmusteen tuoleihin ja keinonahkapääliset. Ja kaikelle tuli hintaa noin seitsemänkymmentä euroa. Ei ollenkaan paha hinta kahdestatoista tuolista, jotka kaikki siis on saatu ilmaiseksi. Lisäksi tarvittiin vain oma työpanos, jolloin on kaksitoista siistiä tuoli. Mahtuupa sitten ristiäis vieraat istumaan. Valitettavasti sitä keinonahkaa pitää hakea suikale lisää, kun yhdestä selkänojasta jäi uupumaan.

Projekti on vasta aluillaan, mutta viisi selkänojaa on jo ommeltu ja yksi istuin on melkein valmis. Niittejä ei vain ole tällä hetkellä enempää, jotta tuoleja voisi kasata. Työ on muutenkin naurettavan helppoa. Ainoastaan vanhojen päällisten purkaminen on melkoisen rasittavaa ja hidasta puuhaa, mutta hyvillä välineillä sekin alkaa sujua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.