IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

no joh.Tiistai 21.08.2007 01:00

Nyt on auto soitin sitten kytketty tavallaan oikein, eli kaikki toimii. Joku oli viisaasti asentanut soittimen virran syötön siten, että käyttöjännite tuli virtalukolta kun taas ohjausvirta suoraan akusta. Eli siis päin vastoin kuin kuuluisi olla. Siitäpä syystä soittimeni muistikin nollaantui aina kun auton sammutti.

Sitten kun auton ISO-liittimen johdot olivat niin niukan pituiset ja en saanut irroitettua johtoja liittimistä ja jatkaminen olis ollut typerää, lopulta päädyin tekemään täysin periaatteideni vastaisen ratkaisun. Vaihdoinpa sitten soittimen puoleisesta liittimestä virran syötön ja herätevirran johdon vastaavaan järjestykseen, kuin auton liittimessä. Ja sitten kun soittimen taas vaihtaa seuraavaan autoon, niin taidanpa joutua vaihtamaan johdot takaisin. Onneksi älysin merkitä johtoihin, että ne on vaihdettu päikseen. Ikävä homma, mutta pakko tehdä, kun en tosiaan puolessakaan tunnissa saanut edes ensimmäistä johtoa auton puoleisesta liittimestä irti.

Olin kylläkin niin kiukuissani, että olin jo valmis antamaan ihan fyysisen koulutuksen sille joka olisi uskaltautunut tunnustaa tehneensä kytkennät väärin. Miksi ihmiset kytkevät johtoja väärin, kun ne voisi kytkeä oikein. Muutenkin ärsyttää moinen asioiden väärin tekeminen ja korjaamatta jättäminen, kun siitä voi seurata jollekin muulle suurikin vaiva.

Soittimen piuhat siis ovat kyllä oikein mutta johdot liittimissä kaukana stantardin mukaisesta. Valitettavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.